Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Krūvis labai didelis ir be ypatingo dūchinimo. Be to - menininkai dažnai pajautrintos asmenybės. Baletukams ir muzikantams dar sunkiau, nes su savo kūnu dirba nuolat. Viena pažįstama dukrą nustojo leisti baletą nuo 9, kai suvokė, kad primabalerina būna tik viena, o visą laiką kordebalete būti nenorės... Dailininkams kažkiek lengviau. Gali ir nebūti superžvaigžde, bet su ten įgytais įgūdžiais rasti gyvenime vietą po saule, nes jos nemažai. O šiaip visose mokyklose visko yra. Patirties turim 5-iose :).

Svogūnų daugiagalvių šiemet turguje radau, sodinsiu tik savaitgalį, prieš pranešamas -8 šalnas nedrįsau praeitą savaitę kišt į žemę. Galvos pas mane vis tiek neužauga vertos dėmesio, gal bent laiškų bus daugiau, nes labai man jie eina.

Grožio pramonė ir iš manęs pelnytis pradėjo  :lol: , visokių priemonių pavidalu, abiems su dukra visko prisireikė, o dar vienas jaunuolis ir prausiklį, ir kremuką naudoja. Ir atitinkamai FB nuolat meta reklamas apie visokiausias grožio klinikas ir procedūras, kai biškį pasidomėjau aknės gydymu, lazeriais ir pan. Tai akys raibsta nuo galimybių ir nuo kainų :). Tikrai būčiau ne prieš pasigražinti, deja, kiti prioritetai dėl ribotų finansų.

Atsakyti

Oi Liniuka, susižvengiau iš to palyginimo su narkotikų versluo apyvarta😁

Realiai, tai aš kaip ir idealias sąlygas turiu, draugė sukasi toje srityje, važiuodavau į namus, daro labai gerai, vietinių salonų standartams per gerai ir per ilgai, tad problemos su šefe ir savo galva...

Bet man taip sunku buvo su tais Terminais, o ir važiuoti apie 20 km., tada daro virš dviejų val. dar pasipliurpiam, na ir visos popietės nėr. Tai nutraukiau.

Kovo 8 d. proga gavau nuo jos atvirą dovanų kuponą, mano pasirinktai procedūrai - pedikiūras, manikiūras, depiliacija ir pan., sako kitaip aš tavęs ant kavos neprisikviečiu, nu tai kaupiuos... 

Atsakyti

Ai nu ir kaina tik 20€. Tai kai paskaitau apie kainas Lt, net imu gundyti vėl darytis, nu jei pigu, tai kaip nepirksi🙈

Atsakyti

Kapseika, man panašiai su drauge kirpėja... Ir važiuoti toli reikėdavo, ir rasti laiką sudėtinga, ir ilgai užtrukdavom. Ir brangoka buvo. Dar jau mirtinai reikia pokyčio, tai grįšiu dabar kuriam laikui vėl, jau nesvarbu kiek kainuos.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: pas mus pasirodo priesais name buvo zoles ferma, tai juokiames su vyru, kad dabar saugiausia gatve visam rajone nes jau trecia diena kokios 3 policijos masinos ir dar panasiai tiek busiku :D  :D​  

Atsakyti

MsuM - kol nežinojai, tai nebuvo labai saugu, matyt, bet svarbiausia - nežinojai :).

Atsakyti

MsuM - kol nežinojai, tai nebuvo labai saugu, matyt, bet svarbiausia - nežinojai :).

Nu zmones bizni vykde  :D as ta juokiuosi, sakau geriau jau zole isnese negu lavonus kokius  :blink:  :D 

Atsakyti
Laba diena, beveik savaitgalis wub.gif Vakar Restar principu pamezgiau per susirinkima, ir si savaitgali tikiuosi pamegzti per Eurovizija. Gal pribaigsiu pagaliau ta shuba vasara... Norisi pradeti nauja mezgini, labiau pritaikyta vasaros laikui, bet bandau su savimi susitarti, kad nepradeti naujo, kol senas neuzbaigtas.

Labai dramatiskai suskaite Restar vaiko mokykliniai 'nuotykiai'. Nemaniau, kad dar like mokyklu, dirbanciu bizuno principu. Bet kai 'klientu' netruksta... KLP irgi yra meno mokykla (E.Balsio), maza struktura, yra internatas (su prieziura), 'ambiance' tikrai gera (mama 25 m. pradirbo, pries 4m. isejo i pensija). Gal prestizo ir maziau, moksleiviu pasiekimu irgi nezinau, bet galetu buti ir planas B, jei dabartineje mokykloje mokymasis pasidarys nebepakeliamas, o meno vis dar noresis.
Juvelyre Jurga yra baigusi ta mokykla, pries kokius 4-5m. jos FB psl skaiciau prisiminimus apie ta mokykla.
Atsakyti

Nuotykis būtų labai nereikšmingas - pamanyk, vienas laiku nepadarytas darbas, jeigu ne išpučiamos jo pasekmės :). O pagąsdinimo atmosferą aš ten jaučiu, matyt, kažkokia susiklosčiusi tradicija, nes gal galvoja,  jeigu negąsdinsi, tai vaikai nedirbs, nežinau... manau, tie žmonės tikrai tą patys patyrė ir nemoka kitaip sudominti, skatinti? Nu ko aš griebiuosi, kai vaikas nenori ko nors daryti - gąsdinu, kad atimsiu telefoną :D.  Faktas, kad kūryba ne baimėje tarpsta.

Mano kolegės sesė Balsio meno mokykloje mokėsi, sakė, ta pati istorija - darbas naktį prieš peržiūras. Gyvena sau Portugalijoje ir augina čiliukus, su menu ne kažką bendro turi :).

Bet mūsų vaikas pasijuto palaikoma, džiaugiasi, kad už ją kovojama, tai tapo kažkokia tvirtesnė. Dar ir draugė labai palaiko.

Man taip sunkiai mezgasi, gal ne ne vilna, tai nėra tokio malonumo. Sunkiausi tie paskutiniai centimetrai... Net per euroviziją mažai mezgiau.

Atsakyti

Pas mane su mezgimu kokia prasta situacija… vakar pabaigiau suknute. Savaitgalio planas isplaut ir viska paruost siuntmui draugam dovanu leliukui. Reik pradet judint megztuka…

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 05 12, 13:11)
<p>Nuotykis būtų labai nereikšmingas - pamanyk, vienas laiku nepadarytas darbas, jeigu ne išpučiamos jo pasekmės smile.gif. O pagąsdinimo atmosferą aš ten jaučiu, matyt, kažkokia susiklosčiusi tradicija, nes gal galvoja,  jeigu negąsdinsi, tai vaikai nedirbs, nežinau... manau, tie žmonės tikrai tą patys patyrė ir nemoka kitaip sudominti, skatinti? Nu ko aš griebiuosi, kai vaikas nenori ko nors daryti - gąsdinu, kad atimsiu telefoną biggrin.gif.  Faktas, kad kūryba ne baimėje tarpsta.

Tas taikomas gasdinimo metodas labiausiai ir stebina. Maniau, kad didziausias islikes sovietynas - valdiskose med.istaigos, bet pasirodo dar ir kai kuriose mokyklose gajus.
Gerai, kad kovojate uz savo vaika, nes as tik isivaizduoti galiu, kaip ji turetu jaustis unsure.gif Reikia tiketis, kad viskas issispres teigiamai.
Atsakyti

Laba ryta :4u: ar laukiat eurovizijos?  :bigsmile:

as visa savaite noriu chinese take away, tai siandien uzsisakysiu ir ziuresiu, vyno turiu  :wub:

Atsakyti