Dabar tai jaučiuosi itin keistai. Už 100 eur mane nukirpo ir nudažė draugė ... ryžai ... . Ji nusprendė, kad šaltos spalvos man netinka, neįsivaizduoju, ką man pridarė, dar detaliau namie pasižiūrėsiu, bet tokią spalvą aš gal 25 metų nešiojau, o daug jaukiau jaučiuosi su tamsesnė spalva...
Labs diens,
Restar, nu kaip įdomu Pasirodyk, kaip atrodai
Man irgi reik pas kirpėją. Manikiūristę jau susiradau kaimynystėj netyčia. Ir kaina apynormalė. Vienintelė problema, kad priimt gali tik po 3 savaičių. Tai vienam kartui reiks kažkur dar susiieškot. Ot problemos!
Rusnė mano vėl serga... Jau negaliu, kaip atsibodo šį sezoną. Kaip kokia darželinukė. Pagerės orai, gal ir ligos išsilakstys..
Ai, kad nelabai yra nuotaikos rodytis . Teks grįžti pas savo įprastą kirpėją ir atsiprašyt... Pakeista ir forma, tokios gal ir norėjau, bet nuotaikos nėra ir dėl daugelio kitų reikalų, tai kažkaip viskas nervina - ir spalva, ir forma. Kai buvo nutrumpinti plaukai, tai labai buldogo žandai dabar matosi... Tapatybės krizė - nepažįstu savęs
. Aišku, susitaikysiu, matyt, po kelių dienų ir bus gerai, nes ir nėra labai blogai, bet labai neįprasta, plius kaina irgi iš kojų išvertė. Aišku, salonas ten kažkoks Grand Krystal ar pan, kur niekada neičiau šiaip.
Vyras užsilaikė dar mokykloje, o to kito vaiko mama rašo, kad pasiektas kompromisas - važiuos visgi į praktiką bent 1 savaitei, ne dviems. Ir savaitgalį galės važiuoti iš Palangos su klase į Liepoją. Na, tai ir dėl to buvo verta pakovoti, manau. Aišku, direktorius nepamatė prasmės susitikti vis tiek, mokykla savo klaidos nepripažino, bet, mol, atsižvelgė į mūsų prašymus. Nu nieko. Bet mano kovinė dvasia įkvėpta .
Sveikos! As ruosiuosi egzamina sestadieni pirma laikyt - tai darbas namai ir knygos kol kas…
Dabar tai jaučiuosi itin keistai. Už 100 eur mane nukirpo ir nudažė draugė ... ryžai ...
. Ji nusprendė, kad šaltos spalvos man netinka, neįsivaizduoju, ką man pridarė, dar detaliau namie pasižiūrėsiu, bet tokią spalvą aš gal 25 metų nešiojau, o daug jaukiau jaučiuosi su tamsesnė spalva...
Mano mama visada sakydavo man, kad blogiausia kas gali nutikt tai drauge kirpeja ta kazkaip prisiminiau paskaicius zinute
Kolegės pozityviai įvertino, sakė, kad pagyvina veidą, tai užskaitysiu, kur jau dėsiuos. Baigiu priprast. Faina, kad nukirpo visus nušiurusius galus, kurie stovėdavo pasišiaušę.
Matyt, mama turėjo omeny, kad draugė kirpėja daug eksperimentuoja ant draugių plaukų? Mes kažkada kaimynystėj gyvenom, didieji vaikai labai draugavo. Eidavau į namus kirptis, viskas buvo gerai. Kartu mažųjų dukrų laukėmės, tais pačiais vardais pavadinom, nes jie buvo išsvajoti . Tikriausiai aukšto lygio kirpyklose ir yra tokios kainos, ypač už ne vienspalvį dažymą, tik kai aš tokiose nesilankiau, man šokas. Nemanau, kad draugė už dyką turėtų dirbti, gal iš manęs kokių 30 eur mažiau parašė...
Bliuskės savo aynara kūno ir rankovyčių beliko, nu taip lėtai, be noro juda... Ir dėl to, kas toliau, neapsisprendus. Labai knieti Robinia Light megzti iš jako,/kašmyro ir alpakos/angoros. Bet reikia pirkt aprašymą, o nusipirkus - ne garantija, kad noras nedings, nes ne vienas toks laukia.
Mes rytoj isvaziuojame prailgintam savaitgaliui, beveik 600km. Ar kas mezgate masinoje? Ar tatai is viso imanoma? Ar imanoma su bet kokiais virbalais, ar tik su tais 'vieliniais'? Mano shuba suverta ant 5 numerio tiesiu virbalu (ir priekis, ir nugara), nezinau, ar verta imti, nes jei masinosi neimanoma 'pairkluoti', tai as ja palieku namie ir imu nauja vasarini mezgini.
Restar, skaičiuok, kad tu manikiūrų nesidarai. Tai jau šukuosenos pakeitimui ir susitaupei per gerų pora mėnesių Na, aš asmeniškai kas 3 savaites einu, kai pradedu.
O dievai nesu virbalinių špagų rankose laikiusi gal 10 metų...
Apie mezgiminę patirtį mašinoj nepasisakysiu. Bo nes praktiškai niekada netenka turėt laisvų rankų.
Esu turėjus beveik draugę kirpėją studentavimo laikais. Gyveno kartu bendrabuty, mokėsi kirpėjos amato, treniravosi nemokamai ant viso barako galvų bet buvo tikrai gabi, nes visi kirpimai buvo tokie neblogi.
pas,mano dabartinę, šaknų dažymas +kirpimas gal 65 pinigai kerpuos ne kiekvieną kartą,tai nepamenu tiksliai. Bet maniškė tokia nuobodi, praktiškai tas pats kirpimas jau 10 metų.
O Restar spalva man visai graži, ir tikrai tinka.
Kažko jau kelias dienas neapleidžia mintis pašalinti papilomas nuo kaklo. Yra ten biškį priaugusių ir erzina gal kas esate tą darę?
Spėju, kad ir pas mane papilomų atsiradę. Galvojau kokie spuogeliai, apgamėliai, tokie iškilimai. Nežinau, kaip juos šalina ir už kiek. Mezgu mašinoj kojines dažniausiai, kai į ilgesnę lygią trasą išvarom. Padeda man nesinervuot, kai pati nevairuoju. Mane ištinka panika, kai būnu pervargus, kad vyras per arti kokių fūrų vairuoja, vis krūpčioju. Tai kai mezgu - to nematau, ir nervus patausoju. Marguerite - neįsivaizduoju, kaip viršų platesnį padaryt, nes visiems dydžiams viskas vienodai ten eina. Ir siūlas sunkus, krinta gerai, tai atrodo gal aptemptai, bet gerai jaučiuosi tam rūbe. Niuma, paskutinį kartą gal vasario pradžioj buvau kirpykloj . Nėra, kad jau visai negaliu sau leisti, tiesiog dvigubai daugiau sumokėjau nei įprastai. Nusipirkau vakar Lindexe tokią man neįprastą, bet akin kritusią bliuskę - mėlynai margą, pūstom rankovėm
. Tai su tom pačiom kelnėm ir nauja šukuosena būsiu atsinaujinus pakankamai prieš metų renginį. Www.motivatedatwork.lt , jei kam smalsu
. Šiemet trise organizuojam, tai daug lengviau nei pernai, labiau išsekino dukros istorija, nei darbas.
Mašinoj kartais mezgu. Kojines arba kažką paprasto, vasariško, be didelių raštų, kad nereikėtų schemų sekt. Nebent mintinai žinau.
Papilomą šalinau nuo nugaros gal prieš 5 metus 2oj ligoninėj. Per du kartus, nes pirmą kartą per mažai išpjovė ar išdegino, reikėjo giliau. O buvo liemenėlės šleikutės vietoj, tai vis erzindavo, ypač vasarą, kai karšta.
Labas rytas.
Aš tai daug esu mezgusi visokio dydžio mezginius, mašinose, autobusuose, troleibusuose, net lėktuve. Bet irgi neprisimenu. ar kada teko su špagomis. Šiaip tai galvoju, kas gali būtį kitaip - nebent netilptum ten tų špagų krutint. Tai galima atsisėdus pabandyt namie ar išeina. Dar dėl mezgimo važiuojant, tai svarbu ar nesidaro bloga . Kažkada kelios draugų šeimos važiavom mikroautobusu į Lenkiją, į tokią kaip ekskursiją. Tai aš beveik visą kelionę mezgiau, o mano draugė buvo pasiėmus mezginį, tai jai iš karto bloga pasidarydavo, negalėjo megzt.
Skaitau visą laiką, bet ko tai nieko nebeparašau.
Baigus savo megztinį ir kepurę, kur rodžiaus, likau be mezginio, kas man retai nutinka. Paprastai užbaiginėdama mezginį jau turiu planą ką toliau megsiu. Kurį laiką nemezgiau. Dabar esu pradėjus iš to nuo megztinio likusio siūlo kepurę, taip lyg iš neturėjimo kas veikt. Bet kai baigiu dar irgi neturiu plano.