Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man bronchitas, bet gal kažkaip išsikapstysiu. Židinių plaučiuose nėra, tik pažkokie pakitimai (nuotrauką darė), kraujas irgi ramus, tik kosėjau taip, kad antradienį ryte iš darbo išvijo namo dirbt smile.gif kompą pasiėmiau ir į polikliniką tiesiai. Svarbu iki šeštadienio sutvirtėčiau (panašu į tai), nes Viliaus sutvirtinimo šventė. Gerai, kad nors orus gerus praneša. Čia vėl iš serijos: 'mūsų laikais taip nebuvo'. Bus matyt, ar per tuos metus neatgrasė nuo bažnyčios galutinai- kas pirmadienį pamokos, kas sekmadienį- bažnyčia, vienas savaitgalis sodyboj, vienas visas penktadienis (per atostogas) bažnyčioj, paskaitoj; Piligriminis žygis 11 km, egzaminas, vakar - generalinė repeticija.. Na, žiūriu iš šono ir stengiuos daug nekomentuot. Gerai, kad su keliais klasiokaislanko, tai turbūt vienas kitą sumotyvuoja, kai jei jau pradėjo, tai reikia užbaigt.
Žvilgiukus mezgu. Buvo didelė abejonė ar siūlo užteks. Ir dabar dar išlikus, bet bent jau sugalvojau, kaip darysiu rankoves, jei pritruks.
Atsakyti

Kodas nulaužtas šiais metais. Pirmas pirkinys berods nuo spalio mėn  :D 4 miniukai (po 20 g). Žakardui prie alyvuoginio žalio:

Priedas  received_946077133299036.jpeg   217,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vaistukai sielai ♥. Oho, koks kodas stiprus buvo. Man tai gerai - nepmenu, kada ką pirkau, tair rami sažinė (beveik :D). Žalvas kamuoliukas bepirštei buvo pirktas. Vienas. Nemezgiau 2 ar 3 dienas. Šiandien reikia pradėt. Kaip nors tą bliuskę pribaigt. Noriu tik tingėt ir miegot...

Atsakyti

O kas yra "žakardui prie alyvuoginio žalio"?

Atsakyti

Žakardas yra šitas. Iš naujo.

Alyvuoginis žalias-dvigubas Drop Laces 

Priedas  Screenshot_20230518_195332_Instagram.jpg   172,57KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_3236448659916630.jpeg   46,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ant pilko tai tobulai būtų tos spalvos ♥, ant žalio - neturiu nuomonės, kol nepamatysiu :).

Atsakyti

Su Vinciu būtent prie tokio žalio derinom abi 🥰 Nu ir prie manęs 😇

Atsakyti

Radau pradžią trigubu siūlu. Kurio rezultatas- per storas. Megsiu dvigubu (kai vėl atskirsiu iš susuktų 🤐)

Priedas  received_1693451231121574.jpeg   117,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Žalia su rožine mano akim neblogai dera. O čia dar tokios pablukintos abi. Bus liuks.

Dėl atskyrimo- nu mazochizmas,ne kitaip :D 

Atsakyti

Miniukų- 3 atspalviai :) Šviesiausia kraštuose, 2vnt  ryškesnės ir tamsiausia link šokolado, viduriukui :) Tikiu, kad bus gražu. Svarbu, kažkas numegztų 🤭

Atsakyti

Sveikos! 

uoj siulu grazumas ir megztukas bus pasaka…  :wub: as noriu zakarda megzt. Galvoj stovi megztukas su suniuku lapcem kur Kristina is megzti paprasta rode  :rolleyes: 

Kaip man pasiseke su darbu nauju. Sestadieni egzamina laikau. Vakar gryzau namo. Po duso islipu ziuriu zinute atejus. Gavau apmoketa pilnai mokslu diena. Sake lik namie pasimokink pries egzamina  :wub: tai nuo ryto sprendziu testus siandien namie. Jei ryt islaikysiu savaitgalio planas su sampano taure ant sofkes sedet ir megzt  :D 

Atsakyti

Merginasumezginiu, va tau ir prizas už drąsą!! Super, aš pati vis pagalvoju keisti, bet blyn, esu gan patogiai įsitaisiusi, tarp tų 300 kolegų jaučiuos kaip namie, daugybė užkulisių ir užkoborių žinoma, o ir pora privilegijų turiu, tai vis pristabdo, nors būna tikrai momentų, kad jaučiuos pastrigus, o ir elementarūs dalykai, kaip pusvalandis kelio su mašina ima erzinti... Na bet, matyt dar nėr taip blogai, jei kenčiu. Restar, tavo nuotraukose iš renginio, atrodai susidraugavusi su savo naująją šukuosena ir ji tau tinka 100 pro. atrodai tiesiog puikiai🥰

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapseika*: 19 gegužės 2023 - 12:57