Žvilgiukus mezgu. Buvo didelė abejonė ar siūlo užteks. Ir dabar dar išlikus, bet bent jau sugalvojau, kaip darysiu rankoves, jei pritruks.
Kodas nulaužtas šiais metais. Pirmas pirkinys berods nuo spalio mėn 4 miniukai (po 20 g). Žakardui prie alyvuoginio žalio:
received_946077133299036.jpeg 217,49KB
0 Parsiųsta kartų
Vaistukai sielai ♥. Oho, koks kodas stiprus buvo. Man tai gerai - nepmenu, kada ką pirkau, tai ir rami sažinė (beveik ). Žalvas kamuoliukas bepirštei buvo pirktas. Vienas. Nemezgiau 2 ar 3 dienas. Šiandien reikia pradėt. Kaip nors tą bliuskę pribaigt. Noriu tik tingėt ir miegot...
Žakardas yra šitas. Iš naujo.
Alyvuoginis žalias-dvigubas Drop Laces
Screenshot_20230518_195332_Instagram.jpg 172,57KB
0 Parsiųsta kartų
received_3236448659916630.jpeg 46,15KB
0 Parsiųsta kartų
Radau pradžią trigubu siūlu. Kurio rezultatas- per storas. Megsiu dvigubu (kai vėl atskirsiu iš susuktų 🤐)
received_1693451231121574.jpeg 117,5KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos!
uoj siulu grazumas ir megztukas bus pasaka… as noriu zakarda megzt. Galvoj stovi megztukas su suniuku lapcem kur Kristina is megzti paprasta rode
Kaip man pasiseke su darbu nauju. Sestadieni egzamina laikau. Vakar gryzau namo. Po duso islipu ziuriu zinute atejus. Gavau apmoketa pilnai mokslu diena. Sake lik namie pasimokink pries egzamina tai nuo ryto sprendziu testus siandien namie. Jei ryt islaikysiu savaitgalio planas su sampano taure ant sofkes sedet ir megzt
Merginasumezginiu, va tau ir prizas už drąsą!! Super, aš pati vis pagalvoju keisti, bet blyn, esu gan patogiai įsitaisiusi, tarp tų 300 kolegų jaučiuos kaip namie, daugybė užkulisių ir užkoborių žinoma, o ir pora privilegijų turiu, tai vis pristabdo, nors būna tikrai momentų, kad jaučiuos pastrigus, o ir elementarūs dalykai, kaip pusvalandis kelio su mašina ima erzinti... Na bet, matyt dar nėr taip blogai, jei kenčiu. Restar, tavo nuotraukose iš renginio, atrodai susidraugavusi su savo naująją šukuosena ir ji tau tinka 100 pro. atrodai tiesiog puikiai🥰