Oi aš mašinoj mezgu visada beveik ir traukiny, ir miesto autobuse, lėktuve, poliklinikoj. Visur
tik vat su tais irklais tikrai ne. Nepatogūs jie. Pamėgink su valu nusipirkti, tikrai žymiai žymiai patogiau.
negaliu važiuodama nei skaityti, nei megzti, darosi bloga...nebent traukiniu važiuojant.
papilomos gali būti gydomos ir vaistukais, nebūtinai operaciniu būdu. ir taip. turiu jų ir aš, neprisiruošiu užsiimti..
Aš galiu megzti važiuodama. Ir kelias sutrumpėja. Špagas tai tikrai siūlau keisti į valinius. Tie toks old scoolas...
Kažkokie papiktinti visi paskutiniu metu, labai nori paaiškint, kaip kitiems, t.y. man dirbt Nu kaip musės prieš lietų įkyrūs
Kokius tris pratylėjau, o ketvirtas atsiėmė už visus keturis
Ne jo diena...
O daugiau tai nieko naujo. Herpis kyla, o rytoj auditas, būsiu visa graži
Nu dar faina, kad pagaliau lyja O jau kaip kvepia alyvos lietuje
Sveikos,
Restar, vasarinė bliūzikė labai smagiai ant tavęs žiuris. Tokia elegantiška dama .
Man atrodo, kad vasariniai mezginiai prašosi mokančio juos dėvėti dėvėtojo😁, ant manęs kažkaip nelabai žiūrisi, kažko pritrūksta.
Nors daug jų ir neturiu, gal neužtaikau ant tinkamo.
Kaip supratau, dėl dukters, kaip ir esat patenkinti sutartu rezultatu, tad su tuom ir sveikinu! Šaunuoliai, kad užsispyrėt ir pakovojot, gal nors ir mažais žingsneliais, bet bus išjudina ta nusistovėjusi ir gerokai pasenusi santvarka.
Kovinė Liniuka sujuokino😅bet kaip ir sakai, ne jo diena...
O apie alyvas tai svajoju, bet vien svajojant jos pačios nepasisodins. Eilę metų turejom alyvas kieme, tai man dabar taip jų trūksta ir toks pavydas pažiūrėjus į kaimyninių kiemų didžiulius, suaugusius medžius.
Tiesa, dar jazmino labai noriu.
Man prasidėjo ilgasis savaitgalis... Bet taip šūdinokai... Darbe paskutinę minutę gavau laišką, kuris žadą kitą savaitę ne pačius maloniausius darbus, diskusijas... Ai bet išjungiau kompą, suignoravau, niekur nepabėgs.
Bet va prisimetęs pūslės uždegimas tai nervina, nei tai sergu, nei tai sveika.
Pumpuoju arbatas į save ir stengiuosi nenutolti daugiau nei 200m. nuo tūliko
Sveikos! Masinoj galiu megzt, ir daznai pasiimu jei kur vaziuojam. As isvis galiu bet kur megzt. O su virbalais be valo isvis viena kart tik esu mezgus, visa kita su valu
Kokią priemonę naudojat burbuliukams nuo mezginio nurinkti? Paguglinau, kad yra addi ir prym šepetėliai. Gal turit patirties, kuris geresnis?
Turiu berods prym. Man nepatinka. Daug geriau ir greičiau su elektriniu pūkų rinkikliu. Lygiai pasidėjus
Elektrinis nenurinks viso kašmyro pūko?
Jurgitak - specialiai kašmyrui: https://www.baltibal...smyro-sepetelis. Addi variantas irgi pažymėtas kaip tinkamas kašmyrui, gal koks specialesnis?
Aišku, nežinau, ar kuo labai skiriasi nuo anų. Aš turiu gal Prym šepetėlį, kiek save pamenu, tai tik Drops alpakų suknelę juo esu "gremžus". Dar turiu moheros šepetėlį. Ir tokias baisias šukas iš Aliexpress - tai jos tinkamos tik gana storam siūlui - dukros megztinius braukau, nes jautresnius, plonesnius siūlus, tai išpeša...
Sveikos! Kazkaip ir man reiktu ta elektrini nusipirkt ir prasieit gerai pro megztinius, bet neprisiruosiu.
Taip laukiu kol orai atsils… jau pasiimgau sukneliu sezono. Uzsirasiau i pedkiura, tai tikiuosi po jo atsils ir galesiu atvirus batus nesiot
Elektrinis nenurinks viso kašmyro pūko?
Neturiu daug kašmyrinių kuriuos turiu, ne taip dažnai nešioju, o pavienius burbulus nusirenku rankom.
man labiausiai burbuliuojas pirktiniai
jei gerai suprantu, tai visokius ten pūkuotesnius mezginius ir šiaip reik pašukuot, kad gražiai pūkas gultų, tai gal geriau šukos. Bet kurios iš tų dviejų geresnės-neturiu patirties.
Paskutinėm dienom jaučiuos vorienė nes rezgu tinklą. Spalvotą. Kas gausis, net nenumanau, reik išskalbt, ištampyt, stabilizuot, kad pamatyt rezultatą. Kūną praktiškai baigiau. Šiaip, jei kažkas ne taip, tai paprasčiau bus numegzt naują, nei ardyt
siūlo užteks kokiem trim megztiniam
Laba diena,
Aš su špagom iš vis niekad nesu mezgus. Teta kai pradėjo mokyt jau turėjo su valu. Nors ne valas ten buvo, o toks vamzdelis minkštas. Kurio numerio virbalai buvo, tai net nežinau
Su vienu numeriu vską ir megzdavau
Katinas buvo nugraužęs tą valą, tai tėtis iš kažkur to vamzduko lygiai tokio pat diametro gavo, tai susikarpydavau, kokio man ilgio reik ir užsimaudavau
Kapseika, užjaučiu dėl pūslės Baisiai bjaurus reikalas
Tik paskutinįkart be antibiotikų kažkaip pavyko išsisukti, bet savijauta ilgokai nekokia buvo
Rusnei šiandien išrašė antibų. Buvom šviest sinusų, lyg kažkas matosi. Bet šiaip neblogai jau lyg jaučiasi, kol atsakymo sulaukėm, tai gal biškį palauksiu su tais antibais. Jei jau visai negerės. Gelomyrtolį girdau. Gal išjudės.
Antibus nepersenokai gėrė, visai atsparumą praradus, belekas kimba...