Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas,

atsibudau mažąją išleisi į Rygą anksti, ir vėl nuėjau prigult. Pažadino kolegės skambutis ... 9.30... pasirodo, lyjo, dėl to toks saldus miegelis :). Sąžinė tai negraužia, nes vakar ilgai dirbau. Ir to lietaus taip reikėjo.

MsuM - tai ko tu labiau lauki - kelionės tikslo, ar to ilgo pamezgimo :D.

Aš planų dar nežinau, nes arba namai, arba sodas - didelis pasirinkimas :D. Maisto gamyba, tvarkymas, daržas :). Ai, nu tėčio diena, reikai ką skanaus pagamint. Va, kiti 2 savaitgaliai jau įdomiau paplanuoti - Palanga ir Kaunas  :wub: .

Vakar iki vakaro su viena dukra prabuvom dviese, šiandien išvis tik vienas vaikas namuose visą dieną bus, tik į darbo galą dičkis grįš, turės darbo pokalbį, reikia kompo :).

Atsakyti

Mano planas "susirinkti" savo išderintas per tas dvi dienas su vyro gimine čakras :D 

Jomajo, nu šeimynėlė :wacko:  iš kur tas mano vyras pas juos toks kitoks, gal įvaikintas :D​ 

Atsakyti

Oi, Katuk, prajuokinai apie tą įvaikinimą  :lol: . Jau prabėgo tos 2 dienos?

Atsakyti

Katuk, ligoninėje sukeistas :D

Atsakyti

Labas,

atsibudau mažąją išleisi į Rygą anksti, ir vėl nuėjau prigult. Pažadino kolegės skambutis ... 9.30... pasirodo, lyjo, dėl to toks saldus miegelis :). Sąžinė tai negraužia, nes vakar ilgai dirbau. Ir to lietaus taip reikėjo.

MsuM - tai ko tu labiau lauki - kelionės tikslo, ar to ilgo pamezgimo :D.

Aš planų dar nežinau, nes arba namai, arba sodas - didelis pasirinkimas :D. Maisto gamyba, tvarkymas, daržas :). Ai, nu tėčio diena, reikai ką skanaus pagamint. Va, kiti 2 savaitgaliai jau įdomiau paplanuoti - Palanga ir Kaunas  :wub: .

Vakar iki vakaro su viena dukra prabuvom dviese, šiandien išvis tik vienas vaikas namuose visą dieną bus, tik į darbo galą dičkis grįš, turės darbo pokalbį, reikia kompo :).

Ai, kad niekur labai fancy nevaziuosm. Iki vyro brolio, tada pas mama mano ir prasuksim paa draugus nes laisku musu turi is praeitu namu.

Mano planas "susirinkti" savo išderintas per tas dvi dienas su vyro gimine čakras :D

Jomajo, nu šeimynėlė :wacko:  iš kur tas mano vyras pas juos toks kitoks, gal įvaikintas :D​ 

:hihihi:  :hihihi:  :hihihi: 
As ir tokios nuomones apie savo uosvius

Atsakyti

Dvi dienos kaip ir praėjo. Bet netikėtai atsidūriau Ignalinoj :oh:  nes chebrytė organizuotumo 0. Prisivežė krūvą lagaminų, o mašina nepasirūpino. Ir svarbiausia sėdi laukia kažko, nesusišneka tarpusavy. 

Nu žodžiu. Iš kur pas mane tiek kantrybės :karsta:​ 

Atsakyti

Iš kur pas tave tiek kantrybės...

Ir iš kur pas mane tiek jautrūs nervai... Be rimtų priežasčių sugebu momentaliai išsiderinti, matyt, tiek ir tetrūksta. ne tokia prasta situacija kaip pernai, bet vis tiek nėra gera. Nusipirkau Panangino (vėl skausmai širdies plote, tai šitas paprastai padeda), Neurorubino, ale dar reikia nepmairšt normaliai pagert, o tai aš tikiuosi stebuklingo poveikio po 1 išgėrimo :D.

Atsakyti

Restar, te balioną :4u:  gal rimtai reik anytai panangino nupirkt :hmm:  o tai vienu metu jau galvojau, kad tik betrūksta dar greituškės su gaivinimo aparatūra :D 

aš jau namie. Manau, nusipelniau visiško drybsojimo ant sofkės. Su kokiu nors spritziuku :hihihi: 

Vyrs sakė, kad mano tokia natūra. Dėl šūdniekių myžt į batą, o ypatingai stresinėse situacijose susikoncentruot ir išlikt šaltų nervų. 

Atsakyti

Ai, beje, į papildų temą.

Tai raudonieji dobiliukai, didesne doze, sutvarkė mano karščio bangas 100 proc. 

Nu jeigu kam aktualu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Katukui medalis už kantrybę :4u: 

Restar šiaip te jamk už tas stresines nuotaikas :4u: 

As vakar irgi tokia popiktė grįžau iš darbo. Nu kaip man sunku su tuo jaunimu bendrauti... Vakar darbe visos žiūrėjo visokius vaizdelius iš TV pagalbos ir baisiai juokinga joms iš tų besimušančių pijokų. Nu tai nesusilaikiau pakomentavus, kad man tai verkt norisi, kai supranti kiek tokių šeimų yra, kad jose vaikai auga ir kad televizijos iš tokių darosi pramogą. Tai gavau atgal, kad nieko nesuprantu  :B Labai laukiu, rugpjūčio, kai viena išeis į dekretą, tai nors kirkirk skyriuje atmosfera turėtų pagerėt nelikus pagrindinės kiršintojos.

O šiandien tai darbinga diena. Ryte namų tvarkymas, tada maisto pirkimas, dar į Buivydiškes į gėlių mugę užsukau, kiek ten grožių :wub:​ Tada vežiau vyrą į Balsius pas darbą. Tada važiavau pedikiūro, susiradau naują meistrę, jaučiu pas ją ir toliau vaikščiosiu. Tada varėm į Ikeja. Dar liko agurkus pasodint ir jausiuos nusipelnius kokio kokteiliuko.

Atsakyti

Liniuka, kokio amžiaus jaunimas? Nors, manau, kad tai ne nuo amžiaus, bet, apskritai, nuo EQ priklauso.

Atsakyti

Nu žinok jaunimas tai toks sąlyginis 28-33 metų. Bet mąstymas tai užstrigęs kažkur ties 20. Be galo susikoncentravę į save, labai žino savo teises, gali darbdavį išvadint pačiu blogiausiu, jei pvz. nebus augalinio pieno prie kavos aparatų  :D  Gal kad pačios neturi vaikų, tai labai save myli :hmm: Ai nenoriu sekmadienį galvot.

Kepam burgerius.

Atsakyti