Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Atostogos visada gerai :). Gal bus ir daugiau saulėtų dienų. Bet realiai, tai jau džiaugiausi, bet tikrai negaliu skųsti vasara. Gera ir būti, ir dirbti, ir miegoti, kojų padai/rankų delnai nesilupa nuo karščio (pastebėjau, kad kai 30+ būna, tai jie man pradeda "degti", o po to luptis - buvau net susiradusi, kaip vadinasi ta liga, dar viena autoimuninė...), megzti įmanoma.

Čiurlionis mano atpažįstamas, bet dabar jau biškį baisu, nes, kaip Kerpena sakė - tikrai baisiai didelė galva ant viso kūno išeis, nežinau, ar taip noriu. ir, aišku, megzta tiesiog, neaišku koks dydis final gausis, jau dabar akivaizdu, kad didelis maišas, žodžiu, sunku ką nors norimo išspausti taip "na šarom" mezgant. Gražus variantas šiadien pasirodė, kai didelis veidas ant nugaros, o priekje - mažas ir padarytas kardiganas. Tks labai nešiotinas ♥. Bet aš nežinau, ar dar noriu investuot į papildomą Čiurlionį. Be galo įdomu įveikti, ir dr norėčiau intarsijos, bet, kažin, ar Čiurlionio :).

Atsakyti

Sorry už klaidas, žliba konkrečiai...

Atsakyti

Karščio irgi nenoriu, man ir nuo savęs karšta. Tą savaitę, kai buvo joninės, buvau trumpų atostogų, tai irgi buvo nekaršta. Džiaugiausi, nes pas tėvą užuolaida ploviau ir taip buvau vis šlapia, net tuo vėsiu oru. 

Atsakyti

Pasigaminsit Čiurlionio pledų :) Arba pagalvių :) 

Atsakyti

Nei pledas, nei pagalvė - maišas :D.

Mano va koks rezultatas po vakar pavakarojimo.

Priedas  ciurlionis.jpg   228,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Bet tikrai atpažįstamas  :super:​ 

Atsakyti

Kad atpažįstamas, tai taip.

Atsakyti

Aš tai jau sakiau, kad žiūriu į tą mezginį kaip į meno kūrinį, gal nelabai funkcionalų, bet užkabinusį ir bendrystės jausmą sukūrusį.  Namie galima sunešioti,  jei niekur eiti nesinori.

Man po savaitės karščio ir saulės jau ir ta lietuviška vasara labai miela atrodo. Šiandien buvom pasikėlę į 1300 m aukštį, kur panorama į jūrą, įlankas su miestukais, kitus kalnus. Tiesiog dieviškas vaizdas :wub:​ 

Atsakyti

Komplimentų ir nesitikėjau  :lol: . Prie to, ką pasakė Liniuka, savo atveju pridėsiu, kad man svarbu ir likučių naudojimas. Džiaugiuosi, kad nieko nepirkau ir nemažai siūlų nuo sąžinės nulips.

Liniuka - gal Kotoro kopėčiom pasikėlėt?

Atsakyti

Kilom su gondolom. Kaip supratom neseniai įrengta šita trasa. 

Atsakyti

Netikėtai, nelauktai ir rugpjūtis :)

Liniuka, į koncertą planuoji, į Kauną?

Atsakyti

Neplanuoju, nesu labai didelė Robio gerbėja.

Vakar grįžom ir vėl tas gerumo, grožio ir meilės Lietuvai jausmas :wub: Gražu toje Juodkalnijoje, bet nesuvirpino širdies. O atmetus gamtos grožį tai ir nervino šiek tiek tas visur rūkymas, daugybė rusų ir vietiniai mielai kalbantys ta kalba :B  Kainos irgi nedžiugino, maistas brangesnis nei pas mus. Ir šiaip visą kelionę lydėjo jausmas, kad jie kokių 10-15 metų atsilikę nuo mūsų, o kainos atitinkančios vakarų Europos. O pribaigė perpildytas oro uostas :B 

Toks noras megzt ir nieko ant virbalų. Gal į Mados garažą važiuot :hmm: 

Atsakyti