Ai ne, paveikslui neturiu energijos
Labos mergaites
Gal padėsit.
Reikia rankovės pusgalvio .na tokio ne per daug didelio
Aplink surinkus akis kiek mazdaug palikti galvai ir kas kiek akiu paskui suktis?
O koks siūlas? Kiek akių?
Aš palieku galvai maždaug 7-10 cm, o sukimasis priklauso nuo siūlo storio -2-6 akys. Sakykim taip-1-1.5 cm ir pažasty didesnis gabaliukas-kokie 4-5 cm sumoj, bet žiūrėčiau, ar kūne darytas išėmimas.
Ir reiktų žiūrėt, koks manekenas ir koks modelis. kūdenom gali mestis maišas po pažąstim, jei susisukiosi per daug.. O rimtesnėm reiktų didesnio sūkių skaičiaus.
Nueikit pasmalsaut į https://www.instagra...nVlc2Fub3ZoeGZ5
Storiuose įdėta mūsų su dukrom darbeliai Tik mano širdutė dar bus auksuota
Nu nice , kokios visos širdukės ❤️.
Dėl Kacumotos klausimo, tai laukiau, kol Katukas ar Niuma, mūsų techniškosios mezgėjos atsakys. Nes aš gal panašiai darau, bet kaip man susišviečia, papasakot nemokėčiau .
Aš iš Liniukos tokią info turiu:
Messenger_creation_48455C32-C067-48F8-968D-0F7B90B88FA1.jpeg 74,8KB
0 Parsiųsta kartų
Katukai, labai gražūs papuošalai ir prasmingi.
Katuk, graži mintis ir gražūs papuošalai Bet labiausiai pavydu vakaro su drauge... Mes be lietaus niekaip, net į saulėtąją Juodkalniją lietų atsivežėm. Išprausė kiaurai, bet kai lauke +28 tai bent nešalta per lietų einant. Vaizdas iš mūsų terasos
20250728_202104.jpg 73,22KB
0 Parsiųsta kartų
Vaizdelis . Mano širdis ilgisi Juodkalnijos labiausiai iš visų lankytų šalių kažkodėl. Gal dėl to, kad tokiam mažam plote tiek daug įvarovės, sodru vaizdų.
katuk, smagi tokia dovana - ir procesas ir rezultatas.
Liniuka, smagios kelionės.
Pagalvojau, kad laiminga, jog galvą labai retai skauda.
Įdomu, kokių ten Čiurlionių primegsit.
Šįryt atsikėlus taip tamsu buvo, kad pasijutau,lyg jau ruduo atėjęs būtų.
Kerpena, mes darbe tą patį kalbam- jausmas, kaip rudenį.
O man dar tik kitą savaitę pagrindinės atostogos prasideda.