Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai ne, paveikslui neturiu energijos :D​ 

Atsakyti

Labos mergaites

Gal padėsit.

Reikia rankovės pusgalvio  :D .na tokio ne per daug  didelio

Aplink surinkus akis kiek mazdaug palikti galvai ir kas kiek akiu paskui suktis?

Atsakyti

O koks siūlas? Kiek akių?

Aš palieku galvai maždaug 7-10 cm, o sukimasis priklauso nuo siūlo storio -2-6 akys. Sakykim taip-1-1.5 cm ir pažasty didesnis gabaliukas-kokie 4-5 cm sumoj, bet žiūrėčiau, ar kūne darytas išėmimas.

Ir reiktų žiūrėt, koks manekenas  :D ir koks modelis. kūdenom gali mestis maišas po pažąstim, jei susisukiosi per daug.. O rimtesnėm reiktų didesnio sūkių skaičiaus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 29 liepos 2025 - 05:15

Nueikit pasmalsaut į https://www.instagra...nVlc2Fub3ZoeGZ5

Storiuose įdėta mūsų su dukrom darbeliai :rolleyes:​  Tik mano širdutė dar bus auksuota

Atsakyti

Nu nice  :wub: , kokios visos širdukės ❤️. 

Dėl Kacumotos klausimo, tai laukiau, kol Katukas ar Niuma, mūsų techniškosios mezgėjos atsakys. Nes aš gal panašiai darau, bet kaip man susišviečia, papasakot nemokėčiau :).

Atsakyti

Aš iš Liniukos tokią info turiu:

Priedas  Messenger_creation_48455C32-C067-48F8-968D-0F7B90B88FA1.jpeg   74,8KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katukai, labai gražūs papuošalai  :wub:​ ir prasmingi. 

Atsakyti

Katuk, graži mintis ir gražūs papuošalai :wub: Bet labiausiai pavydu vakaro su drauge... Mes be lietaus niekaip, net į saulėtąją Juodkalniją lietų atsivežėm. Išprausė kiaurai, bet kai lauke +28 tai bent nešalta per lietų einant. Vaizdas iš mūsų terasos Priedas  20250728_202104.jpg   73,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vaizdelis  :wub: . Mano širdis ilgisi Juodkalnijos labiausiai iš visų lankytų šalių kažkodėl. Gal dėl to, kad tokiam mažam plote tiek daug įvarovės, sodru vaizdų.

Atsakyti

katuk, smagi tokia dovana -  ir procesas ir rezultatas.

Liniuka, smagios kelionės.  :4u:

Pagalvojau, kad laiminga, jog galvą labai retai skauda.

Įdomu, kokių ten Čiurlionių primegsit.  :ax: 

Šįryt atsikėlus taip tamsu buvo, kad pasijutau,lyg jau ruduo atėjęs būtų. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 liepos 2025 - 08:26

Kerpena, mes darbe tą patį kalbam- jausmas, kaip rudenį. 

Atsakyti

O man dar tik kitą savaitę pagrindinės atostogos prasideda. 

Atsakyti