Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos.

Atšventem dukriuko 16.

Tyliai atsiminem mano ×6

Uztai siandien kebabai is vakarykščio šašlyko  :P 

Atsakyti

Oho, Kacumota :blink:  kaip greit tie vaikai auga

Mes tai nesenėjam,nene  :hihihi: 

Su šventėm!

varau su dukra susitikt :rev:   kita tai kažkur Ispanijoj, palei Malagą. Nu kokie fantastiški vaizdai iš kalnų :wub:​ 

Atsakyti

Atidaviau dukrai pagaliau pasimatuot tą ryškųjį tinklą. Sakė, labai fainas, patinka, tik galėtų būt ilgesnis šiek tiek. Tai gal pailginsiu.

Parodyt tai negaliu, nes pasifotkino ant apatinių :lol: 

Atsakyti

Mes irgi vakar Viliaus 16-ka su pusbroliais ir močiutėm atšventėm. Ryt- su klasiokais dar laukia šventė. Pirmas egzaminas abiturientams, tai į mokyklą nereik eit. 

Mezgu žvilgutį. Pasimatavau. Patinka 🥰 sumezgiau pusę siūlų kūnui. Pasigaminsiu rankoves, tada matysiu, kiek lieka kūnui :) Rankovių variantų turiu kelis, nes nepavyksta apsiskaičiuot siūlų sąnaudų :) 

Atsakyti

Niuma, tai jūsų su Kacumota vaikai yra Gimę tą pačią dieną herojai :D ir taviškiui sveikinimai

Seniai kažką rodžiau :P

Priedas  received_1224705561521622.jpeg   397,78KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Aga, mus su Kacumota vaikai pilve būdami supažindino biggrin.gif Nėštukių temoj. Ir gimė tą pačią dieną smile.gif
O dar su drauge, kuria kartu studijavom- irgi abidvi pilvus nešiojom, o dabar abiejų sūnūs į tą pačią klasę eina nuo pat pirmos rugsėjo.
Dėl egzamino Viliui nėra pamokų. Su klasiokais švenčia šiandien. Lėksiu po pietų su picom vėl į kitą miesto galą.
Atsakyti

16 mečių mamoms - valio! Kaip faina, kad jūs tokios jaunos dar :wub:​ . Ir aš turiu pora 16 mečių, bet turiu ir beveik 6 metais vyresnį. Kuris dabar darbo pokalbių maratoną turi antrą dieną iš eilės ir dar ryt bei poryt. Tai nervinuosi labiau kaip už save... Kas per durnas organizmas, taip pavargstu nuo savo reakcijų... Taip noriu, kad rastų fainą vietą, kur ne tik užsidirbtų, bet ir chebra būtų smagi, galėtų augti ir suprastų, kas labiausiai patinka. Tai ir pergyvenu...

Katuko dryžiukai ir spalvos labai  :wub: . 

Ai, aš gi dar nerodžius savo bliuskės. Bet nerandu sijono, su kuiuo norėčiau ją nešioti... Nu niekur kol kas - po Stambulo dingo :). Reikia dar atidžiau vasarinių rūbų vakuuminį maišą paknisti ir dar kokią lentyną.

Ir kojines margutes baigiu. Vėl būsiu be mezginio... Per daug išsekusi priiminėti sprendimus... Bet turiu vieną kitą variantą galvoj, gal neužstrigsiu be mezginio. Nors ir knygų pora naujų iš bibliotekos guli, reikėtų pradėti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 birželio 2023 - 15:59

Laba diena, 

Tai ar turim abiturientų dar šiais metais šioj temoj?  :ax:  Ar mano vienos frontą laiko?

Biškį stresinis tas pirmadienis buvo :oh:  Atvažiavus prie mokyklos paaiškėjo, kad neturi paso :oh: Lėkėm atgal.. Paaiškėjo, kad į kitą kuprinės kišenių įsidėjo, nei visąlaik :D  :oh: Tai varėm atgal :D

Dar du egzai šią savaitę. 

16mečiams sveikinimai!! :4u:  :4u: 

katuk, kas ten bus? Kažkas prie jūros šviečiasi :D

Atsakyti

Oi, Limit, kažkaip per greit tavo abiturientu tapo, kaip tik galvojau kurią dieną, gal vakar apie tvaiškį kažkodėl, kad neprapuls vaikinas gyvenime :). O jis jau baigia mokslus... Dar Kerpenos abiturientė tikrai. Ar dar kas nor tokių turi?

Smalsu, kaip sekėsi, apie ką galvoja baigiantieji, kur toliau? Ar mokosi taviškis, Limit, ar jis bent kiek stresuoja?

Atsakyti

Priedas  47067653_52_B.jpg   96,3KB   0 Parsiųsta kartų

Bus krepšys dukrai :P

Atsakyti

Turiu ir aš abiturientę. Stresinė ji pas mane, tai nieko nekomentuosiu iki rezultatų.

Atsakyti

Paklausiau vakar, ar pasiruošęs, sakė jau gimė pasiruošęs🤷‍♀️ Na, tai matysim vėliau, ką toks gimimas čia atnešė🙈

Tiksliai gi, Kerpenos merginą buvau pamiršus!  Vienžo, sėkmės visiems šiųmetiniams!!

katuk, fainas krepšiukas bus ;) 

Mano Rusnė dabar pasiėmus tą mano nertą iš virvelės, kur čia mada prieš kažkiek metų buvo. Sunkokas jis man, nelabai smagus. Kartą kitą buvau pranešiojus🙂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 05 birželio 2023 - 20:45