Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Džiaugsmo gyvenvme trūksta, o maistas greičiausiai/lengviausiai jį suteikia. Man  :B . Deja, joks daktaras čia nepadės :).

Ryte prasivaikščiojau netikėtai - nešiau sąsiuvinį į mokyklą  :B . Fainas maršrutas - Paupiu, palei Vilnelę, bet jau karšta ir vos kojas į kalną savo parvilkau, skauda sąnarius ir šiaip silpna. Aišku, dar nepusryčiavus. ta proga pakeliui sau su vyru po sūrelį nupirkau, kol vaikų nėra prasidžiuginsim  :B. ir kieviena diena man - kaip penktadienis jau antra savaitė...

Sunervino tas vakar taisytas megztinis. Sutrumpinau rankoves - o vis tiek noriu užsiraitot, galima trumpint iš naujo :oh: . Norint kūną patrumpint - reikia užsegimo juostelę nuardyt. ir ten ne lygiai užsibaigia, visokios trumpinimo eilės, reikėtų raštą atrinkt... Tada vėl atnarą numegzt :mad2: . Žodžiu, lengviau numest arba išardyt ir ką kito nusimegzt gal...

O ką noriu megzt - juodą storą megztinį. ir negaliu susitart su savim - nes kam man jis dabar? ir išvis - juodas :oh: . Bet noriu megzt tą siūlą ir tą modelį, nors tu ką... Jeigu nenešiosiu, gal dukroms tiks kuriai.

Atsakyti

Na, vasara bus ne amžinai, prisireiks ir juodo storo megztinio.... gal tik vilnas megzt ne itin patogu.

Mano nėrinys juda. Ir tas siūlas baisiai patinka viskuo: minkštas, lengvas, nesipašo. Visai tiktų ir kokiam kardigančikui :rolleyes: kas ten ieškojo :D  nuorodą duot?

Atsakyti

Labas dienas, 

Vaikui antras egzas. Nuvežiau be 15 aštuonios, tai neįleido į mokyklą :D Egzas nuo 9.

Restar, tai kaip tik juodus dalykus geriau megzt vasarą kol šviesu. Ir dar man pliusas būtų, kad iki rudens gal spėčiau nusimegzt, jei pradėčiau :D

Vakar tokia š nuotaika buvo, tai sustojau pakeliui namo laukuose, prisikyniau lubinų. Šiemet žymiai mažiau toj pievoj. Pernai buvo lauko gelbėjimo akcija skinti kuo daugiau šituos invazinius, tai gal pagelbėjo. Nuotaikai irgi biškį pagelbėjo pabraidymas. Erkę irgi gavau dovanų.

Variau į vaistinę. Ar žinojot, kad yra toks specialus aparačiukas, plastikinis kaip lyniuotė, net padidinimo stikliukas yra, erkei traukti. Patentuotas reikalas ir super lengvai išsitraukė visa.

Atsakyti

Vat ir man vienintelis argumentas dabar tą juodulį megzt - kad šviesiau ir visai pamanoma, kas žiemą - ne, ne, ne... Tiesiog juodų rūbų visai nenoriu. Nebent prie kokios šviesios apačios. Vakar buvau Panoramoje pietauti, tai galvojau - pasinaudosiu proga pasivaikščiot, ką nusipirkt. Ėjau, ėjau koridorium, niekur nenorėdama užsukt. Ai, pagalvojau, gal geriau visai man nieko nereikia :B . Įlindau į NewYorker - gal ką vaikams rasiu, tai bernams marškinukų paėmiau (mergoms neberizikuoju savo nuožiūra ką pirkt), sau maikučių papigiaiskų ir moviau kuo greičiau iš ten. Nenoriu nieko ieškot :B . Nors ir reikėtų šio to - šviesių platesnių džinsų, kokio platesnio užsimetamo-susegamo plono megztinuko, gal maikelės vienos kitos...

Limit, koks šiandien egzas? Ką tavo jaunuolis planuoja daryti baigės? O tu mezgi ką nors bent kiek ar dukra už tave? Ar pas Vinį ant pievutės atvarysi kitą šeštadienį?

Atsakyti

Kas čia vėl per monai su SM :hmm:

Restar, internetu gal būt lengviau "pasivaikščiot"? :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 07 birželio 2023 - 12:12

Internetu lengviau šiaip, bet sau man sunkiau :). Visokie ten ūgiai, pasikeitęs dydis ir pan :). Ir vis tiek reikia žinoti, kur nueiti, kad ir internete. Va, dabar iešjau dukrai rudų Conversų, bet panašu, kad bus gerai ir juodi  :B . Nes arba nėra, arba kaina visai nepatinkanti man. Tai, kai ir žinau, ko konkrečiai ieškau - nelengva, o dar kai nežinau, tiks-patiks... Labiau už viską gyvenime nekenčiu grąžinimų  :oh: . Vieni džinsai guli negrąžinti, o suknelę, tai išvis, jaučiu, kažkas įmetė į konteinerį netyčia, nes buvo pakuotėje, lengvutė, tai gal kuris šeimoj pagalvojo, kad plastikas mėtosi, taip ir nerandu :(.

Atsakyti

Biologijos šiandien egzaminas. Dukra laikė, tai diena prasidėjo taip: kitas palaidas šuo įkando mūsų šuniui į ausį, prie mokyklos dukra įvažiavo į kitą auto. Gerai, kad žmogus sutiko pildyti deklaraciją po egzamino.

Kiek dar ten tų egzaminų liko?

Vakar prasimezgiau medvilnės bandymuką. Man tai siaubas koks nefainas siūlas po kašmyro. Bet ir medvilninio šio to reikia.

Atsakyti

Jurgitak - ojoj  :blink: . Tikiuosi, nesutrukdė tas išlaikyti gerai, nes, jeigu gerai pamenu, tai taviškei biologija bus labai svarbi? Nebent kas pasikeitė.

Vienas mokyklinukas grįžo su labai skaudančia galva, ir man tuo pat metu pradėjo skaudėti  :oh: . Tas išgėrė vaistą ir nuėjo prigulti, aš pamiršau - ir man praėjo  :B . Gryna psichosomatika...

Po kašmyro medvilnė - jo, dar žiūrint kokia. Arba linas :D

Atsakyti

Jurgitak, linkiu sėkmingos dienos pabaigos! Mergaitė tavo gal nesusinervino labai  :unsure: 

Aha, biologija buvo. Gal irgi Baltupių progimnazijoj laikė? Draugės mergaitė laikė, tai irgi ten pat. Nusivežė maniškis save, man apsukt mašiną paliko, nes ten nėr kur pajudėt, daugiabučių kiemai kaip kišenukai ir dar užgrūsti  :oh: 

Dukra mano kaip tik baktusą baigė, 10 balų gavo :D Visai tvarkingas išėjo, kraščiukus gražiai padarė. Tai va, mezga dabar tik ji :rolleyes: 

Aš vienos likusios kojinės niekaip nepribaigiu  :oh:​  Baisu..

Atsakyti

Sveikos!

as tai susikoncentravus iki kito menesio damust geltona megztini. Laukiu kol mama pamatuos koks ilgis nuo pazasties turi but kuno ir rankoviu. Idomu kiek reiks cia laukt  :D 

niezti rankos man megzt lapciu megztini. Ir siulus aisku jiem labai noriu pirkt  :rolleyes: 

Atsakyti

Taip, Baltupių. Tai visa situacija ir buvo siauram kieme, kai atbuliniu važiavo, kad praleisti iš priekio atvažiuojantį auto.

Kažkaip ji susikaupė per egzaminą ir tikisi, kad neblogas rezultatas turėtų būti. Nors pasakojo, kad vienu metu taip rankos pradėjo drebėti. Reiks ir jai, ir mamai po šios egzaminų sesijos terapijos.

Restar, taip, biologijos rezultatas turi didžiausią svorį stojamojo balo sudėtyje.

Atsakyti

Jurgitak - buvau supratusi iš to, ką anksčiau esi rašiusi, kad tu iš tų, kur nesijaudini :).

man, kai ateis tie reikalai, tai bus trigubai nervų  :oh: . 2 baigiamuosius laikys, o viena - stos kažkur į  9tą klasę.

Ai, ką dar noriu megzti, tai turiu 2 kamuoliukus šio: https://www.ravelry....-spring-rainbowsiūlo. Skirtingų spalvų :). Kažkur kažkada buvo labai papigiai pardodami, gal po 3 eur. galvojau apie kokį nors iliuzinį mezgimą - https://www.canadutch.nl/blog/archives/16510 . Šilto siūlo savininkė suknelę tokiu būdu nusimegzus. Skara man gražu, bet nesu tikra, ar man jos reikia, aš vis apie rūbus galvoju, bet nesusidėlioja galvoj tada, kokią čia bliuzkę pasirinkti iš to margučio. Liniuka mezgus, gal net porą, ar ne? Bet apvalia kokete aš jau prisimezgus, mnors čia tiktų labiausiai turbūt. Bet nežinau, kaip tas 2 spalvas sujungt :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 birželio 2023 - 17:09