Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano vaikas irgi vis šachmatais internete žaidžia, reitingą renkasi. Ir jei tik kas gyvai sutinka pažaisti labai džiaugiasi. Bet kad jau man su ja be šansų, lamiu gal kokį kartą iš 100 :B 

O kad namai blizga ypač supykus, tai čia klasika :)​ 

Atsakyti
Limit, pasiklydai- kitą šeštadienį jugi ant pievutės biggrin.gif Mezgimas.
Aga, pas mus irgi dėl tvarkymosi audros. Dar kompai. Dar mokslai (Viliui).
Ai... aga, dar vos ne vidurnaktį ir vaikų kambario langą išsivalėm biggrin.gif Pusė neatsidaro, tai aš tris puses išvaliau, o Vilių užkėliau ketvirtą- iš lauko valyt. Tik kai saulė pašvies, bus matyt, ar šmorais nenuėjo stiklai.
Atsakyti

Nu va, su Simu tai niekas nepažaidžia gyvai. Vyras kada ne kada, nes laiko neturi, aš tai iš vis nemoku, Rusnė ne lygis. Reiktų Likiukos vaiko kaimynystėj :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 09 birželio 2023 - 10:31

Limit, pasiklydai- kitą šeštadienį jugi ant pievutės biggrin.gifMezgimas.

Nu tai ne visos gi gal važiuoja :D  O gal kokie pakabukai mato :D

Mes penktadienį į vestuves, šeštadienį iškart į trasą :D

Labai man nekažką tie vestuviniai penktadieniai, bet pastaruoju metu tik tada ir būna, nes reik darbe atostogų dieną imti, o neturiu ir taip aš tų dienų..

Atsakyti

Aš su ta mezgimo pievute dar irgi nežinau....

Viskas chaotiška paskutiniu metu, ką nuplanuoju, po pusdienio viskas apsiverčia.

Jei atveš žemių šiandien, tai ryt su karučiu važinėsiuos po pievą, o jei ne, tai....kitą dieną važinėsiuos. :D  Šią savaitę turėjau būt už sienos, pasilikau.... buvo planas kitą savaitę ten būt, bet prisirašius visokių vizitų šen ten, tai arba atšaukt arba ne... ai žodžiu...

Ir matyt iš to chaoso, toks totalus nuovargis, kad turiu mechaniškai kojas/ rankas perstumdyt :D 

Bet langus išsivaliau vakar :aciuks:  su stebuklingom šluostėm. Kai lipt aukštai nereik, tai tiesiog šokio žingsneliu, pašlapini, pavalai, nusausini. Jokios chemijos, jokio vargo. Biškį matau jau dryžių šen ten :D​  bet čia iš tingumo pasausint atidžiau.

Atsakyti

Aga, šachmatai. Visi svečiai būna Emilio užimti :D pirmokams- privaloma pamoka. Arba prie Viliaus pristoja žaist. Sugrybavo rankinuko užtrauktukas. Visam Akropoly nerandu rankinukų pardžių. Į Laisvę eit tingiu. Teks važiuot į Palangą 😁 Ten turiu mėgstamą parduotuvę

Atsakyti

Noriu kažką parašyt, pasidžiaugt, kokios jūs šaunuolės tvarkinguolės, aktyvistės, vaikairgi, o apie save patylėt...Nes šiuo metu tiesiog dažnai sustingstu, kai nervas ima, o jis vis ima, nepriklausomai nuo to, ką galvoju. Įsitempia žandikauliai, visas kūnas, širdis ramybės neduoda, nes ne visada galiu kažkuo kitu užsiimt. Gal pajūry kiek prasiblaškysiu pora dienelių. Reikia vėl kokią kojinę pradėt, nesitampysiu gi babinos...

Renkuosi mezgimo pievutę vietoj purvyno :D, nors neabejoju, kad irgi gera terapija, netgi visam kūnui :).

Atsakyti

Primenu, Niuma, gerų rankinukų pardė-Visinga. Bet jei gyvai, tai Vilniuje :D FB reklamuojasi nemažai

Dar neblogų būna Persico berods. 

O nenori užtrauktuko susitvarkyt?

Atsakyti
Nenoriu. Nes noriu patį rankinuką pasikeist smile.gif Šitas ištrauktas iš spintos, kai po jo jau gal keturis kitus nešiojau. Sugedo dabar, ryte- stringa traukinėjant.
Persico buvau dabar. Nieko neradau.
Palangoj- Gievera. Irgi internetu siunčiuosi. Bet ir gyvai buvus.

Restar, čia kaip visad- pas kaimyną žolė žalesnė.
Skaitau tavo dūsavimus apie svorius, kai mano su minus dvim cėmė ūgiu skaičiai tokie patys........ Nu ir ką. Žinau, kad ne nuo oro išplatėjau. Nedžiugina nei būsena, nei vaizdas. Bet, kaip sakoma, vadinasi, turiu ką valgyt. Reik nors tuo pasidžiaugt.
Atsakyti

Niuma, negalvoju apie kaimyno žolę :D. Kiekiena lyginamės su savimi. Svorio bėda tik tame, kad neturiu kuom apsirengt... 

Atsakyti

Aš dar Restar priminčiau, jog matai apie kitus tik tiek, kiek jie  parodo :mirksiukas:  Gaila, jei dėl to tavo nuotaika krenta.

Ape svorį patylėsiu, matyt vistik tie dobiliukai šitos srities netvarko. Atrodo ir ne tiek daug ėdu paskutiniu metu, bet vien kažkokias mieles svoriui  :lol:  apie apsirengimą-kuo daugiau skudurų, tuo didesnė problema, kuo rengtis. Ir jo-pūkai čia  nepadeda...

Ir dar baisiai nekenčiu veidrodžių :B  nu rodo vien nesąmones :D 

Bet patinka kelnės su elastanu ir guma :P  visiem gyvenimo etapam :D​ 

Atsakyti

Aš tai dar kartą noriu pasakyt - apie kitus nieko nemanau :). Man visi faini, ir pūkuoti, ir ne. Keikvienas galvojam apie save labiausiai :). O tas svoris - tai čia mažas lašelis visa ko vandenyne. Dėl to ir yra liūdnžiau, nes visas darosi tarsi savaime ir ne į gera, o norint kažką keisti - reikia daug daugiau pastangų. bet amžiaus nepakeisi :). Nesu dėl to nei liūdna, nei ką, tik lengva melancholija. Supuola visoks pervargimas, nepatenkinti lūkesčiai, vaikų reikalai ir pan. va, pavalgiau - ir ženkliai geriau pasidarė :D. Šiandien mirtinai reikėtų išsimiegot, nes 6 jau turėtume išjudėti link pajūrio. Arba pavyks, arba mašinoj pamiegosiu - ne bėda :).

Atsakyti