Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu kaip nesijaudini? Jei visai nesijaudinčiau tai koks medis būčiau :D Nėra taip, kad visai nerūpi egzaminų rezultatai, bet iš to tragedijos nedarau. Neįstos šiemet, perlaikys egzus, įstos kitais metais. Mane labiau vargina, kai reikia visus dukros paverkimus išklausyti. Pradžioj sulaukime rezultatų, o tada jau galvosim ir strateguosim.

Dėl šuns tai teko man pas veterinarą važiuoti. Prikėlė anksčiau nei reikėjo, neišsimiegojau - papildomas stresas organizmui.

Atsakyti

O as atlaikiau dviejų dienų kosminį pagrindinio kliento auditą, tai pagaliau galiu jau ir apie atostogas pradėt galvot. Nors dar už trijų savaičių, bet jau atrodo visai čia pat.

Atsakyti

Gal kas turite po ranka kūdikio kojinyčių receptą? Kažkaip nerandu normalaus.

Atsakyti

Kūdikio kojinyčių nesu mezgus pagal receptą, tik bile kaip. Ir ne kažką pasiteisino :). Nebent batukai su raištukais.

pasirodau skolą. pasipuošiau nauja bliuske važiuoti į Dekathloną :D.

https://www.ravelry....star/knus-light

Priedas  IMG_20230607_205713.jpg   408,92KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka,

https://youtu.be/rCtR0X8L2ko

O aš kažkada mezgiau  tokius https://youtu.be/ohI8r2PrywY

Šitų antrų turiu rašliavą, jei nori

Atsakyti

Ačiū, Katuk, pasivandysiu abu.

Restar, graži ir bliuzelė, ir panelė. Ir nesuprantu, kokius ten svorius aptarinėji.

Atsakyti

Liniuka - visur po kelis cm aplink kojas, rankas, pilvą, žandus užsidėjo, jums nelabai matosi, bet jau vėl arti 90 kg sveriu (mane tenkina 85, bet, kai mečiau, buvau numetusi iki 78) ir ant rūbų labai jaučiasi. Vos įsispraudžiau į šitas linines kelnes, bijojau kad suplyš per klyną :D. Pasivaikščiojus - jau pralaisvėjo :). Į šortus įlįsiu tik trikotažinius... Pernai megzta viskozinė bliuzelė - ankšta per rankas :(. Vyras sugeba gražiau nufotkint kažkaip, ar iš viršaus, ar iš apačios, kad tik keisčiau, bet kažkas jam gaunasi, kad jus apgaučiau :D. Nedarau tragedijos, bet  mintys nemalonios, su amžium vis sunkiau numesti, savaime nebenukris, reikia dėti pastangų, pradedant nuo nuėjimo anksčiau gult, bet kur tau :B . Reikia ir pas endokrinologę užsiregistruoti, nes sulėtėjus skydliaukės funkcijai irgi keli kg užsideda. 

Pradėjau vakar juodulį. Storesni mano siūlai, persiskaičiavus pagal Čiapajevo konstantą, reikėtų megzti mažesnį dydį negu XS, bet tingėčiau tada kiekvieną eilutę persiskaičiuot, susirašyt savo skaičius, tai paėmiau XS, biškį iš lubų, viliuosi, kad tiks :D.

Atsakyti

Restar, nu puikiai atrodai!!  :wub:  Ir lieknutė, ir bliuzelė puikiai gula, ir spalvos gražios :wub: Samdyk tą fotografą ir toliau! :wub: 

Fainų batukų aprašymas buvo kasiulų tinklapy, bet žiūriu, kad dabar jai nieko nebėr :hmm:  Būdavo labai populiarūs  ir greiti, ateidavo moterys megzt.

Atsakyti

Baikit, nesvarbu, kad jus apgavau, bet savęs nenoriu apgaudinėt. Užmačiau kelnes internete, su akcija, bet pirkti xxl ar xl neapsisprendžiu, tai vat ir liekna :(. Tai nepirksiu visai  :B . Ieškosiu kokių šviesių treningų vasarai  :B  ir tik gyvai matuosiuosi.

Mano dičkis jau gavo per šią savaitę antrą darbo pasiūlymą, nu ir vis dar laukia to trečio, ryt gal paaiškės, bet, jeigu temps, tai teks priimti pirmą... Jeigu gerai suprato, kad tikrai priima :). Ot keista tuos vaikus į pasaulį paleist - nei palydėt, nei pačiai pasiaiškint :D. Ir džiugu labai, ir neramu, kol dar jautis tik laukuose :). Ir kai padėstė man čia apie perspektyvas po 8 metų - tai labai nustebau, nes paprastai tiek daug žodžių man niekada nepasako :D. O kad ką rimčiau mąsto, tai išvis neteko susidurti. Užauga tie vaikai, ir dar ne tokie ir prasti, jeigu pamatai geri sudėti... Dar dirbti nepradėjo rimčiau (šiuo metu dirba, bet dar algos negavęs :D), o jau ir atsotogas planuoja pasiimt...

Atsakyti

Restar-mums vaikai visada maži, gal dėl to taip ir stebina  jų (su)gebėjimai visokie. O su tais darbo pasiūlymais, bet kuriuo atveju bus pasisekę :mirksiukas: 

Aš vat paskutiniu metu labai lyginu save su anyta-nenoriu būti tokia kontroliuojanti. Bet nenoriu atrodyti ir visiškai abejinga vaikų reikalams. Tas noras viską žinoti ir viską sutvarkyti vaikų gyvenimuose, išspręsti visas jų problemas dažnai kerta per mūsų pačių sveikatą. Ir visai nepadeda vaikams, suaugusiems jau.

Sunku būti tėvais :hihihi:  ypač kai viskas pirmą kartą. Bet vis pagaunu save besididžiuojant tuo, kaip susitvarko mano dukros su kasdieniais ir nekasdieniais reikalais. Ir tikrai atrodo geriau už mane jų metų. Tai gal visai ir aš susitvarkau su mamos role :didis: 

Plę, nežinau, ar man patinka šitas karštis :B​ 

Atsakyti

Su kolege eilinį kartą padiskutavom, kad šiais lakais paaugliai daugiau teisių nei pareigų turi. Iki tiek, kad nuo 16 m., tu jiems nebegali net dėl mokslo aiškint- gali vaikų teisėm pasiskųst. Žodž, tuoj aš susirasiu tėvų teises,man atrodo.

Su vyru dieną susikibom. Irgi abu neįvertinti. Ta proga - gerai su šluota pradisukau. Maistai, skalbimai, gridų plovimai, (net) langų valymai, pavakarių miegas, mezgimas. Ne tokia tvarka, bet kai prieš 3 grįžau iš darbo (nes reikėjo mašiną savo duoti), tai lsbai produktyvi diena gavos. Nervai irgi aprimo. 

O dieną kitus akinius užsisakiau. Rytoj jau bus pagaminti. Nes vis ištinka, kad namie palieku prie mezginio, tai darbe po pietų trūksta į kompą žiūrėjimui. 

Atsakyti

Labas rytas, 

Man su paaugliais kažkaip pasisekė. Turi savų pričiūdų (pvz, vienas jau maždaug pusę metų nesitvarko kambario...), bet iš esmės, jei to kambario nematau, tai visai viskas gerai :D Žiūrėsim, kaip toliau bus.

Esu ant savęs pastebėjus, kad kuo nelaimingiau jaučiuosi, kuo labiau nerve gyvenu, tuo namai mano švaresni :D Tai jei namai blizga, tai reiškias, viduj Š :D

Vyras kažko šiąnakt baisiai nemiegojo. Prabudo apie 3, nuėjo į tūliką, aš prasibudinau, ilgokai jo nesulaukiau, ėjau ieškot, visai išsibudinau o tas su planšete savo šachmatus dėlioja ant sofutės, miegas neima jo, matai  :oh:  Bet paskui užmigau link paryčių.

Abiturientas mano irgi pastaruoju metu dėl šachmatų pasinešęs. Tą turnyrą čia paskutinį nuo iki sužiūrėjo. Anksčiau, jei pamatydavau, ką telefone veikia, tai vis kokius video žiūrėdavo, o dabar kiek užmetu akį, tai vis šachmatai. Net ryte šiandien mašinoj prieš egzą. 

Eisiu šnd į Mamontovo koncertą.

Ir dar pasiūlymas - gal kas norite purve pasimurgdyti kartu kitą šeštadienį? Alfa Run turim vieną laisvą bilietą su spec kaina pirktą - 21 Eur + 5 Eur vardo pakeitimui. Jei domintų, rašykit  :mirksiukas:​ 

Atsakyti