Jei spaudimas žemas,magnis dar labiau numuš.
Kartais nuo galvos skausmo labai gerai suveikia Saridon
Labos
Restar, o negali būti migrena prasidedanti? Daug įspūdžių gali iššaukti. Būna, kad priepuolis iki 3 parų trunka, paprasti nuskausminamieji nepadeda. Bet man visad liepia su migrenos vaistais kartu ir magnį gerti, jis lengvina migreną. Džiugu, kad praėjo, pastebėkit, ar nesikartos.
Mezgu po kelias eilutes. Nieko neveikiau savaitgalį ir vis tiek kažkaip praskrido.
Nu va, teks įsidėmėt tą magnį, gerai, kad užsipirkus. Išėjo 5 dienos skausmo.
2 dienas neoamezgiau nei akelės, jaučiuosi kažko netekus. Gal dar grįžus spėsiu kokią eilutę.... Dar vis ne namie, bet jau paskutinė stotelė , pakeleivisi paleisti, dar dovaną atidavė, ur jau varom...
Labas rytas,
Labiausiai tai džiaugiuosi Kerpeną pamačius eteryje Tų krepšiukų idėja kokia graži
O, žinot, jei kas esat 50metės kad Visagimas irgi švenčia 50metį ir kviečia nemokamai pasivaišinti
Mes irgi savaitgalį atšokome vestuves. Gražios kuklios buvo. Ceremonija bažnyčioje ir paskui vakarienė vyro sesers šeimos sodyboje, kurios dukra ir tekėjo. Antrai dienai giminės susitikimas surengtas su gaminimais ant laužo. Kitos sesers vyras rado naują pomėgį ir puikiai gamint pradėjo kazane. Bet tačiau aš... iškritau su dideliu galvos skausmu Tris dienas toks pakenčiamas buvo, bet po vestuvių iš lovos nepakilau. Ir pykino, ir pilvą suko. Alkoholio visai nebuvau gėrus dėl to paties, bet va, laudis paskui sakė, kad reikėjo nors 50g
Gal būtų padėję
Tai praleist turėjau tą pauikų susitikimą ir visas pramogas, bet gerai, kad bent atsigauti jau šiandien pavyko. O geriausia dalis, kad į darbą nereikia
Tik vis dar reik pribaigt likusius galus, bet po truputį, nesiplėšant, nors negaliu sakyt, kad stresiukas visai neima dėl to
Labai jau laukiu aš tų čiurlionių Taip įdomu bus pamatyt
Limit, kaip mano masažistė sako, kai praeina didieji stresai, tai kūnas kokiom ligom ar skausmais duoda žinot. Iki tol laikosi laikosi, o paskui jau prašo jį gelbėt.. Tai gal ir tau čia iš darbo išėjimas tokį galvasopį iššaukė?
Man paskutinę savaitę, kai jau sutarčių pasirašymai vyko, aš vos paėjau su dešiniu kelio skausmu. Tepalai, vaistai mažai gelbėjo. Bet po dviejų masažų - kaip nieko nebuvę. Pasirodo kairė pusė nugaros visa susigumbavus nuo įtampos, tada persikreipus ir krūvis vienai kojai. Šiandien einu į sportą po .... dviejų mėnesių. Treneris turbūt sakys, tai nafig aš su tavim beveik penkis mėnesius vargau, kad per du mėn viską paleidai ir sugadinai...
Nu va, Limit galvasopis kaip gyvenimą gadina... Oi, bijau, kad nebūtų mūsų mergaitei migrenos užuomazgos. Bet gal nesikartos. Dar viena stovykla liko, bet ten gyvens savo palapinėje, nebus gal taip intensyvu, kai vienam kambary daug plepesių. Nepratęs mūsų vaikas prie tiek bendravimo.
Kazano ir aš jau kuris laikas noriu. Reikia sugalvot, kokio dydžio, formos ir ant ko jį statyt . Bet jau norisi sode kitokio maisto galimybių nei picos (labai ilgai užtrunka visas procesas), šašlykai ir pan.
Čiurlionio vakar kelias eilutes pajudinau. Pragaras su kamuoliukų kiekiu darosi ir dar ne pabaiga. Bet radau gana gerą būdą kaip susitvarkyt su tuo, kartotinių ričių pasidariau, kai išmezgu, kiek reikia, užfiksuoju siūlą ir gana nesunkiai atsipainioja. Va tik su fonu prisičūdijau ir nežinau, kaip nepridaryt dar daugaiu nesąmonių. Bet turiu atmazkę - likutinis projektas. Kas ten žinos, kokių aš likučių turiu, gal tik tokius, o ne šiaip nemokėjua spalvų pasirinkt .
Cha, tą patį apie Čiurlionio spalvas galvoju kad likučiai tik tokie lai būna
Mano priekis baigtas. Toks crazy. Biškį patvarkysiu ir gal parodysiu viešai. Bus matyt. Nes galvasopio neturiu, bet nu labai jau nestabiliai jaučiuos. Nieks nesikeičia-tokia tarp žemės ir dangaus. Praeitą savaitę taip pavargau švęsti
Tai va, kažkaip pavyko man visai neblogai su tais kamuoliukais spalviniais susitvarkyt. Bet nelabai man patinka nelygios akys perėjimuose, ypač kur nauja spalva prijungiama. Tai dar bandysiu sutvarkyt tuos nelygumus. Na ir galvoju, kaip čia pakreizinus ir nugarytę, neįdomu viena spalva, bet nelabai įdomu ir tiesiog dryžiais, tai žiūrėsim.