Apie tuos veidrodžius, dar čia neseniai girdėjau tokią teoriją. Kad mūsų atvaizdas veidrody nesutampa su vaizdu, kurį mumyse mato aplinka. Nes visų pirma, tai yra apverstas vaizdas
Oi, kad nesutampa, tai tikrai.
Aš sau veidrodyje visai nieko, kol nepamatau savo nuotraukų
Rusnė mėgėja slapta nufotkint kokioj nors natūralioj pozoj, be jokio pasiruošimo, kartais ir veidą iš arti
Tai kadangi nešioju akinius, tas žlibumas savo padaro, nematai savo raukšlių ryškiai bet va foto, tai viskas kaip ant delno
Ai, bet nelabai imu į galvą, gal tą akiminrką tik nusistebiu, kaip čia aš taip
Oi, Limit, labai pažįstama . O dar skiriasi vaizdas, kurį matai ir įsivaizduoji
. tai sau biškį šokas po foto būna, bet nuraminu save, kad kiti tai mane tokią visą laiką mato ir kažkaip bendrauja iki šiol, nu tai ką jau čia. Foto nudžiugina tik tada, kai būnu laiminga - tas švytėjimas viską pakeičia. To ir palinkėkim sau - daugiau laimingų akimirkų
.
Restar-puikaus tau pajūringo savaitgalio
Ir daug fotkių su šypsena!
Kam tos fotkės . Važiuoju su tais, kuriuos tik aš fotkinu, o manęs - ne, nebent prašau. O motyvo prašyt gal neturėsiu
.
Nu plę, Restar-aš tau džiugesio palinkėjau!!!
ir nesvarbu, kokiu būdu jis atsiras
Džiugesį tai imu! Jau dabar džiugina dūšią rankų sukišimas į žemę ( be pirštinių ), nes atvarėm dar su vvyru į sodą, o mano kūnas džiugina uodus
. Stirnas nudžiugino mano braškių ir pupelių lapai, kurkliai svogūnų pavalgė
. Amžinas sodininkų bandymas apgudraut gamtą, bet jį savo dalį visada pasiima. Ir ragina labiau džiaugtis gėlytėm irir paukšteliais
.
Galvoju, kad kasdien galėdama išeit į savo kiemą būčiau iš esmės laimingesnė, bet kas ten žino .
Gytis išlaikė karate egzaminą. Mama laiminga 😇😁 žiemą bsltą diržą. Dabar- geltoną.
Ta proga visokių nesąmonių ir sąmonių pripirkau saldumynų ir vaisių.
Darbe vieną darbą pamiršau padaryt- tokią info sužiūrėt. Šefas nesenai užklausė. Apsimetu, kad nematau ir nebeatrašiau. Savaitgalis, galų gale. Noriu poilsio ir aš.
Restar, pailsėk. Geri orai. Tik jūra šalta, sakė. Nors aš pati be rugpjūčio net nelendu.
Atsiėmiau akiniu. Faini patogūs. Galiu megzt
Aš net maudymuko nerandu po pirties, kkažkokį seną ant durniaus įsimečiau, bet abejoju, ar maudysiuosi. kai važiavom iš sodo, supratau, kad ne tik dukrai, bet ir mums trims reikia daiktus susidėt . Visai atpratus nuo poilsiavimo
. Anksčiau gult niekaip neišėjo, tik vėliau...
Kas Mamontovą fotografavo, o kas šalia stovinčių megztinius
IMG_5503.jpeg 416,93KB
0 Parsiųsta kartų
Bet pirktinė. Bet graži.
Man dabar kaip tik tokių periodas, vis galvoju,kokių siūlų turiu nes sekantį mezginį noriu kažko tokio