Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai užguliau knygą po pusryčių, naują čiupau, sustojau įpusėjus, nes pradėjo visą kūną skaudėt, teko išsijudint. Vyro brolis parsivilko puskibirį voveruškų šiandien, keli baravykai. Maniakas.

Atsakyti

O aš sukroviau 6 dėžes :showoff: 

Dar kokias tris reikia, plius didieji daiktai-telikas ir čiužinys. 

Ir šiukšlių kokie trys po 60 litrų :D 

Kaip LT oras? Pas mus +33, tvankuma nežmoniška...

Atsakyti

Kaime +32, tai Vilniuje paprastai dar +2 būna, dėl asfalto. Išvežėm dukrą į stovyklą.

Tai mažas tas jūsų gyvenimas, telpantis į kelias dėžes...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 rugpjūčio 2023 - 16:56

Katukai, tvankuma +34.

Vakare/naktį žada lietų. Rytoj +19 😒

Nakti miegojus 4,5 val. Senai jau baliavojom iki švintant :) Na, aišku, galėjom anksčiau grįžt, bet per visą Marijampolę piškom parėjom,nes nuostabus oras buvo.

Pusę laiko bare pražaidėm žaidimą, kai užrašai žodį ant lapuko, persiunti kaimynui, užsiklijuoji ant kaktos ir iš klausimų turi atspėt, kas esi. Buvo - istoriniai žmonės; filmų  personažai; muzikos atlikėjai; kokteiliai (ta proga 'Kamikadzę' gėriau). Prisilinksminom super. 

Atsakyti

34, bet su dideliu vėju, tai netvanku.

Atsakyti

Kerpena, su atostogom tave!

Grybų nuotraukų mano sraute nebuvo :)

Savaitgalin tilpo truputis sporto, gardūs pietūs miesto centre (visa draugija iš kaimo), donorystė, baigtas salotinio mezginio priekis ir siuvimas, fantastiškas pasivaikščiojimas tarp lietų ir...pokaitukas!

Renkuosi tarp dviejų sporto klubų.

Katukas tarp dėžučių... Ilgos tos dėžutinės nuotaikos, pasakojai, kaip vežiojaisi sraigiškai mielus dalykus ten ir šen...

Mano katašunis miega ant mezginio. Va būtinai! Jei dar siūlo kelias užpakaliu prispaudžiamas, išvis tobula!!!

Po niumos pasakojimo taip įsigeidžiau į barą ir pareit pėsčiomis!!!!! Tikras teisingas vasaros naktų leidimas.

Atsakyti

Dalis daiktų išvažiavo per evakuaciją, dalis vis su kitais reisais. Tai sakyčiau čia dar daug, tikėjausi mažiau gerokai. Ir didžioji dalis - virtuvė :hihihi:​ 

Atsakyti

Tuomet aiškiau, Katuk :).

Šeštadienį pradėjau, vakar baigiau knygą, beveik 400 psl. Ir telefono nereikėjo :). Įtraukė. Laikė nepaleisdama. Galiu rekomenduoti: https://www.knygos.l...igzdziu-miskas/.

Atsakyti

Sveikos,

kaip Vilnius laikos. Daug užpiltas? Ar viskas nubėgę. Reik važiuoti, o man stresas... Kas bus jei pakelyje užklups audra, kaip ryte buvo.... Brrr

Atsakyti

Laba,

Vilnius duotuoju laiku PILAMAS. Sėdžiu 10-am aukšte su dideliais langais iš abiejų pusių visa lietuje.

Atsakyti

Pati su savim pasišnekėsiu :). Dabar pradėjau skaityt: https://www.knygos.l...-trys-obuoliai/. Bet jau užmigt spėjau :). Aišku, gal dėl lietaus ir šalia prigulusio katino :). Tas persekioja mane, kur tik prisėsčiau, jeigu jam šalia yra vietos prigult - pastoviai atbilda pas mane ir išsidrebia, meilės trokšdamas. Šįryt to užsipageidavo 5 val ryto - atvarė kaukdamas, įsirito į lovą. Fruktų fruktas :).

Nuo jaunystės man patinka lietus ♥, tuomet niekas nevarydavo į darbus ir galėdavau kuistis su savo pomėgiais. taip ir dabar. Aišku, situacija kiek kita, bet kai oras toks, tai sąžinė neburbuliuoja, kad kažkur kitur laiką reikėtų leisti, ne namie :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 rugpjūčio 2023 - 14:42

Knygos pavadinimas ir aprašymas - gražūs. Tinkama lektūra šiam orui!

Ommm

Plauksiu aš į treniruotę.

Atsakyti