Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Daug čia to dėmesio 8togo, bet kai jie atsirado - buvo labai gerai. Nes kitur (bent dar  iš 4-ijų gamintojų esu pirkusi) arba užsakinėti reikėdavo, arba kokybė baisoka, arba ką... O čia ateini į normalią parduotuvę, ne kokią skylę kažkur, ir gali gyvai prisitaikyti, nusipirkti kokybišką uniformą. Tada dar jie nelabai turėjo sutarčių su mokyklomis. O dabar - daug sutarčių, pakeitė audinius, jau ir nuėjus atrodo jovalas. Verslui augant dažnai pasikeičia į blogą pusę daug kas  :B . Tik tiek, kad vis dar ne užkampyje. Bet per karantiną būdavo baisiausios eilės, norint patekti. Na, ir labai priklauso nuo mokyklos, kiek griežtai uniformas reikia dėvėti. Mano 2 iš3-ijų reikia griežtai. Dičkio švarkas beveik nedėvėtas liko broliui, bet puikuma, kad atsirado džempai, tai to švarko nebent 1-2 kartu per metus prireiks. Reikėtų pamatuot, ar vis dar tinka :).

gera mintis apie Vinted buvo, kažkaip  nepagalvojau ten ko nors mokyklai pažiūrėti. Ir savo turiu Čiurlionkės uniformų parduot. Menininkai protestuoja prieš uniformas  :B .

Baigiau vakar 1 kojinę. reikia prisiverst antrą tokią pačią :). Nes gi įdomiau būtų ką nors naujo pradėt. 

Vakar tik 2 vaikai namie bebuvo, tai kaip nieko. Sekmadienį išvešim mažę į stovyklą, tai vienu metu net pabūsim sode visai be vaikų, o paskui namie - tik su 1. Bet tada grįš jau iš Nidos mergina... Tai dažnai jaučiuosi, kaip ta šarkelė varnelė - vienas ten, kitas ten, trečias dar kur nors. Tik viskam reikia pinigų  :B .

Atsakyti

Laba diena,

Pas mane atvirkštiniai dalykai - prasimanau daugiau vaikų ;) Trumpam! Linksmiausia gal buvo į Kauną, į renginį vežtis pulkelį paauglyčių.

Mezgimas kiek lėtesnis, tai sportas, tai vasaros vakaras ima ir neprileidžia prie mezginio.

Barbenheimerio dar nepažiūrėjau, kitos savaitės blogam orui nusimačiau pažiūrėti apie fiziką.

O taip norisi į kokį siūlų sandėlį (ne nuosavą) užeiti...

Atsakyti

Pas mus nėra griežtai. Norėtų valdžia, bet... Nuperku navy spalvos džempus ir prasisuka neužkliuvę. Emblema labai daug spalvų vis siuvinėsiu, bet.... Pradinėse kažkaip griežciau žiūri, o nuo penktos jau svarbu neiškrist iš konteksto. Nors kai pasižiūriu kaip kiti ateina, tai mano dar tvarkingai. Net gimnazijoj švarką užsidėjo gal du kartus. Kitom dienom džempai ir polo marškinėliai.  Jau reikia traukti iš spintos ir pamatuot. Džinsus, džempus polo marškinėlius... Panelei sarafano reik, viršus specifinės medžiagos tai nėr ūpo ieškot....

Atsakyti

Pas mus tamsiai mėlyni kostiumai, tik Emiliaus/Viliaus mokykloj atsiradę emblemos keli metai. O tą sužinojau pernai, nuvedus Emilį (kaip visus) su mėlynu kostiumu. Vienintelis klasėj pravaikščiojo be emblemos visus metus. Ir nieko :) Bet su kostiumu. Vilius dažniausiai- juodi džinsai plius marškiniai. Švarką turi, bet retai dėvi. 

Šiandien pilnaties praskaidrinimui pasidariau šventę- užsukau į Batų kalną. Kolegė apšvietė, kad nuolaidos. O kadangi savaitgalį išmėčiau senus batus, tai grįžau su 3 porom. 65 pinigai už viską. 2 basutės -šviesios ir juodos; ir balti bateliai/kedai Tom Tailoro. 

Gyčiui makaronų su faršu prigaminau. Einu skaityt knygą.

Atsakyti

Kitose mokyklose man irgi nebuvo svarbu, o šitoj vienoj gali būt reikalų, nenoriu rizikuot.

O emblemą gi atskirai galima pirkti dažniausiai, tai jokios bėdos prie bet kokio megztinio, švarko prisiūt.

Kalbam apie mokyklą, o realiai visai nenoriu apie tai galvot  :B . Būna pas mane kartais uniformų paieškos namie naktį prieš rugsėjo 1 :).

Abi panos matė Barbę, sūnus kaip tik nuėjo į Openheimerį. Ir aš noriu ne į rožinį filmą.

Guliu ant sofos su telefonu ir mėgaujuosi każkodėl, nieko doro neveikdama.

Atsakyti

Ko tik vieną vienetą atžalų maitini, niuma?

Atsakyti

Nes panašu, kad kiti vienetai ne namie :).

Pasikalbėjau su dukra, pypt, kokios abi žioplės...Nepagalvojom nei viena apie vaistus nuo alergijos, kai namie ir sode visos jos pagalvės, antklodės sintetinės ir ta alergija itin retai paaštrėja. Oi, kaip pakliuvo ant pūkinės pagalvės  :oh:

Ir tik 1 sykį prie jūros buvo, su dviračiais. Toli mat joms eiti, nu  :mad2: . Tingi vaikščioti  :mad2: .

Atsakyti

1 vnt su draugais išlėkė, šašlykų keps. Nesulaukė pietų.  1 vnt pas močiutę atostogauja.

Aš vos ne kasien pro Akropolio maximą praeinu, o ten jau stirtos sąsiuvinių. Brrr. Nenoriu pagalvot apie mokyklas. Dėl daug ko. 

Atsakyti

Lidlas buvo pirmas, jau liepą kanc. nuolaidomis žmonėms gadino.

Mano žmogus prašo pasistengti ir iki rugsėjo josios in ungodly hours iki 10 NEKELTI.

Atsakyti

Restar, telefoninis pagulėjimas ištiesina stuburą!

Atsakyti

Restar, kaip sava tas uniformų ieškojimas🤭🤭🤭.... Teko ir man polo marškinėlius naktį skalbt ir dar drėgnus lygintuvu džiovint. 

Atsakyti

Labas rytas. Vakar baigiau skaityt Mažą gyvenimą. Liūdna. Nu ką galiu pasakyt- jei galvojat, kad turit problemų arba esat nelaimingos- pasksitykit. Kaip draugė sakė, knyga, kurios net negaliu kam rekomenduot, nes per sunki ir žiauri.

O aš galiu. 

Atsakyti