Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes vakar ryte važiavom į Aukštadvarį velnio duobės apžiūrėti. O tada galvojom ramiai sau po Trakus pasivaikščiosim, pavalgysim. Aha😀 gyvenime tiek žmonių nemačiau ten. Apie parkingą tik pasvajoti, tai apsukom kelis ratus ir važiavom namo. O prieš mus visą kelią vientisas srautas link Trakų. Tada padarėme antrą klaidą ir sustojome pavalgyt Pilialaukyje. Tokio šlykštumo bulvinių blynų dar nebuvom valgę.

Bet iš principo tai ilgasis savaitgalis buvo labai gerai ir vietoj. 

Atsakyti
Labas rytas. Mes uzvakar prie Tapeliu ezero buvome (labai patiko), o vakar - Vichy vandens parke. Nemegstu tokiu 'istaigu', bet ko nepadarysi del vaiku. O siandiena pagaliau namooooo. Gaila, kad nera kaip pasiimti mezginio i lektuva, nes Frankfurte teks praleisti beveik 6h. Bet turiu darbini kompa, tai planuoju laiskus perskaityti/atsakyti ir viena nebaigta darba pries atostogas pasibaigti. O jei labai nasiai dirbsiu, tai gal ir kito kliento reikale pasistumsiu i prieki.
As galiu max 10d. ramiai be namu isgyventi, po to labai ju pasiilgstu.
Atsakyti

Trakuose parkingo paslaugas teikia privatnykai :D  varai į pakraštį pas bobutę, statai ant pievutės, susimoki gryniaku ir ramu. Bet įtariu, kad ir ten tokiu metu pilna.

Aš tai visai neįdomiai žolines praleidau... pasveikinom pagaliau krikštasūnį. Prieš tai nuvežėm dukrai tortą. Pažaidėm boulingą, pavalgėm sušių. Grįžus nusiploviau auto, nupjovėm savo šviežutę pievutę, prigaminau kalną maisto (kokias dvi savaites nebuvau gaminus žmoniškai :D ) ir jau vakare lūžau kaip lapas... namuose tai šiltnamis-jokios gaivos..

ai, dar vieną kitą dėžę bandžiau išpakuot. Nu tai plę-reik kokį bagažinių išpardavimą daryt :D  ryškiai per daug daiktų-nei man jų reik, nei dėt turiu kur...

Atsakyti

Ir bobutės, ir diedukai stovi šalia gatvės ir mosuoja užsukt. Jeigu Liniuka pravažiavo kelis ratus, tai būtų pastebėjus :).

Katuk - skamba visai įdomiai, ypač apie pievutę, kad jau pjautina.

Vakar vakare pradėjau tą Petite knit Sophie šalikėlį, raudoną. Kam nors bus - gal dovanų, gal man. Likę raudonos šilkmoherės, pridėjau pora plonų gijų kažko. Meditacinis mezginys - visąlaik reikia skaičiuoti iki 8.

Atsakyti

Labos!

Dukra meiliai kviečia per pietus pasivaikščioti. Vis siuntinius gaunam.

Vakar parsinešiau siūlų. Pūkuotų. Mėginukus naktį pamezgiau. Patiko patiko.

Vasaros jausmas: ryte laistyti pievą ir gerti kavą vandens čiurlenimo fone po rožėmis. Mmm.

Atsakyti

Jo bobutės ir diedukai kviečia nuo kelio, bet kai bando savo kiemuose trim aukštais sustatyti mašinas, tai kaip tai nevilioja :B 

Koks dušniakas... O mes į koncertą Vingy. 

Atsakyti

Visus kartus sėkmingai pas bobutes pasistatėm, tai mielai pas jas važiuojam, kai apsilankom Trakuose.

Dukterėčios irgi eina į koncertą, o vyresnėlis per Workį įsidarbino pora dienų sceną po koncerto išrinkinėt :).

Mes tai trise pėdinsim Oppenheimerio žiūrėt. Kadangi mašina su kondicionierium pastrigo servise už brangiai :(, tai planas vėl prie ežeriuko varyt neišdegė. Rytdienos planairgi neaiškūs - gali būt, kad vėl namie pratūnosim. Valgau, pamezgu, paskaitau, tausoju energiją. Pagėrus elektrolitų, akyse pašviesėjo. Mohera lipt prie pirštų pradėjo :). Bet greitas mezginys, matosi pabaiga :).

Atsakyti

Labos, 

aš iš po atostogų niekaip negrįžtu į save, regis dar nesu buvusi taip išskridusi... Gal sakau su amžiumi darausi mažiau atspari chaosui...po atostogų irgi balaganas, nesibaigiantys vaikų svečiai su nakvynėmis.. Šiaip jau ne mažiukai, nebereikia tupinėti, bet vistiek, tai nuvežk, tai parvežk, vienas nevalgo kiaulienos, kitas daržovių, trečias dar ko, tai tas visas visko sukoordinavimas šį kart man kažkoks nelengvas. 

Šiandie šiaip ne taip atsispausdinau megztuko aprašą, nors megzti noriu jau nuo užpreitos savaitės. 

Restar, tu ten baktusą mezgi, tik mandriau pavadintą ar vis tik kažkas mandresnio? Paveiksliuke neša į baktusą. 

Einu virti bulvių, kadangi svečių neturim, bus ūkiška vakarienė - kastinys ir silkutė. 

Atsakyti

Kapseika  :4u: .

Aš prieš kiną padariau naminių ledų - šaldyti bananai, braškės + kokosų pienas sublenderiuoti. Ir padėjau 4 indelius. Nesusiskaičiavau šeimos :D. 1 išvažiavęs iš namų, pats didžiausias, man visus 2 atstojo :).

Kapseika, ten tikrai paprastas baktusas, tik krastai I cordu, pridedama/mažinama kas 8 eilę ir eilės pradžioje, ne gale, kaip aš pratus. Tik tiek :).

Atsakyti

Geras ledų receptas!

Vakarai nuostabūs, šilti ir tamsūs jau.

Atsakyti

Kaip gerai laiką praleidau, koncertas nuostabus :wub: O naktis kokia šilta :wub:​ 

Atsakyti

Mes 3 val vėsiau pasėdėjom, bijojau, kad bus per šalta eit namo, nesgi išėjau išsiplikinus. O išlindus - maloni šilumėlė :wub:​ .

Atsakyti