Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

FB sraute šiandien vien Imagine dragons :). Virš 10 pažįstamų, giminių buvo :). Tai beklausydama dainas, supratau, kad ir man jų muzika patinka, tik kai girdžiu dainas paprastai, tai nežinau, kieno jos :). Ot tundra.... Dabar galėsiu specialiai paklausyt per YouTube kada. 

Atsakyti

O aš galvoju, eit į Jaručio koncertą ar ne. Vasarinėju. Gebėjau į tą patį vakarą ir šukuoseną, ir pedikiūrą sutalpinti, teko pratvarkyti.

Kažkokio mintijimo diena, tik glostyt šunį ir anglies pėdsaką skaičiuoti...

Atsakyti

O aš sėdžiu plaukų tiesinimo procedūroj :rolleyes:  nu labai smalsu, kas gausis

Atsakyti

Oho, katuk, ir man įdomu! Nes aš lyg įsivaizduoju, kad pas mus panašios struktūros plaukai, tokie biškį pasišiaušę :D

Siaubas, kaip karšta, nežinia, kur dėtis... Kur dėtis šiap jau žinočiau - jūra arba bent jau ežeras, bet kad negaliu... Baisiausia, kad naktys tropinės, kondicionieriaus neturim, tai miegot  nekažką... Visi mūsų langai į peitų pusę.

Entuziazmas prapuolęs visiškai. Reik kažkaip sugalvot, ko griebtis, nes tas ritimasis pakalnėn, tai nekažką...

Atsakyti

Limit, aha. Aš kažkokią naujovišką, nanoplastiką, darau. Keratino bijau, kaip ir mėlynų antakių :D 

Pridaviau vakar dokus darbo atstatymui... ech, kaip nenoriu... apskritai dirbt :D  tai galvoju, reik tuos plaukus staigiai tvarkyt, paskui laiko neberasiu tinkamo. :rolleyes:​ 

Karštis jo... mūsų naktys irgi panašios į Limit. II aukštas, skardinis stogas, pietinė pusė...Dienos irgi nelabai skirias.

Atsakyti

Man irgi reikia ir plaukuoseną tvarkyt ( nežinau, ką daryt...), Ir pedikiūrą. Bet każko atidėlioju net užsirašyt. Bandau traukt prie darbo pradžios, kad ilgiau graži būčiau po to, kai labiau reikės. Nesąmonė, žinau, bet kadangi nesigebu, kaip daugiau užsidirbt, galvoju bet kaip pataupyt.

Diena nuo ryto totaliai sugadinta - ne dėl to, kad kas įvyko, bet dėl to, kad neįvyko, kas turėjo. Nedetalizuosiu. Bandžiau kapanotis po šaltu dušu, dabar čiupau knygą skaityt, nes megzt neįmanoma, o telefone skrolinimas nebedžiugina. Tai šiaip gana nuobodoka ta knyga atrodė, o dabar visai gelbėja persikėlimas į Armėnijos kalnų kaimelį su jo kasdienybe ir stebukliniais elementais, spalvingais personažais. Primena labai Bronsky rašymą. Pamenu, kai dar savo "anam" gyvenime, kai buvau jauna, teturėjau 1 vaiką ir buvo blogai, skaitydama rasdavau paguodą F.Taunytės knygoje "Laimingas senelių gyvenimas". Nes buvo viskas taip toli nuo to, kame gyvenau :) ir kažkaip paradoksaliai padėdavo. 

Be sąžinės graužimo niekur nejudu, bet turiu mažą viltį, gal atgausim mašiną šiandien ir nors vakare prie ežeriuko atsigaivintume.

Atsakyti

Laukiu katuko foto!!!!

Atsakyti

Pas mus visą dieną lyja ir tik vargani 16  po vakarykščių 27 laipsnių. Grįžau iš darbo, susirangiau ant sofkės ir nežinau ko griebtis.

Tie temperatūrų šuoliai, verčia ir mano savijautą šuoliuoti.

Savaitgaliui vėl kalba apie atšilimą iki 30.

Sodo darbų nebenoriu, remonto dar nenoriu, tiesiog gulėt ir skaityti - kažkaip sąžinė graužia, nes nu atostogos jau baigėsi, tai vis atrodo, kad skaitymas toks vakaro užsiėmimas, kai niekam kitam nelieka jėgų.

Žinau - kvailystė. Bet ką tu sau kvailas žmogus padarysi.

Atsakyti

Kapseika, tavo 16 skamba viliojančiai!

Atsakyti
QUOTE(Kapseika* @ 2023 08 17, 14:50)
Pas mus visą dieną lyja ir tik vargani 16  po vakarykščių 27 laipsnių.

Tu gal Vokietijoje gyveni? Mes vakar Frankfurto oro uoste del skvalo uzstrigome. Gavosi, kad 25h namo skridome doh.gif Su masina butu buve greiciau...
Bet pagaliau namie, ir net lagaminas nepasimete per 3 persedimus.

Karsta ir pas mus, ir kita savaite dar karstesne zada. Nenoriu dirbti prie +38, nes darbo daug, o smegenys tokia diena jau po pusdienio uzverda.

Nezinau, ar nakti miegojau, ar visgi ne, bet si vakara visgi tikiuosi su mezginiu ir netflix'u 'pabudeti'.
Atsakyti

Kažkaip dalimis ir aš į temą.

Vakar beveik visi nuvažiavom vakare išsimaudyt. Emiliui džiaugsmas, kad ir aš maudžiausi, nes dažniausiai tik pasėdžiu ant kranto.

Šiandien darbas iš namų, nes vaikams TA prieš mokyklą. Dičkis 187 cm- vyras pakomentavo, kad jam ir plaukus priskaičiavo 🤣 Gytis- 179 (labai nori 180 cm iki rugsėjo 1 :D ) Mažius- standartinis, 131.

Manikiūrą padarė. Gal bifkį barbiškas, bet priprasiu. 

Vakar nemezgiau. Šiandien planuoju.

Dieną darbų buvo tiek, kad vyrui sakiau- nežinau,nuo ko pradėt, tai sėdžiu ir nieko nedarau. Paskui šiaip taip dalį apsimėčiau ir dalį rytdienai palikau. 

Atsakyti

Tu gal Vokietijoje gyveni? 

Aha, DE. 

Vargeli, kaip sunkiai tavo kelionė susiskaitė.

Kadangi namie radosi dar vienas, nerandantis sau vietos, žmogus, įsijungėme filmą, net mezginį pasidėjau ant kelių 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapseika*: 17 rugpjūčio 2023 - 16:41