Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dydžiai LABAI skiriasi. Mano diapazonas nuo 36 iki 42 buvo.  Dydžiai labiau į didinimo pusę, kad moteris pasijustų maža :). Pirkau 40 dydžio kelnes, kai realiai normalus 42 man būtų jau mažokas. Ilgis puikus. Ir audinių keistų, tokių sunkių, standžių nemažai. Mėgstu lengvesnius, švelnesnius. Bet tikrai yra visko. Įdomu buvo susipažint. Dukra niršo, kad nepirkau žalio folfo su trumpom rankovėm. Bet jis, tipo, one dize fits all, o iš tikro S - tai nors tikrai tiko man spalva, bet visa aptrėkšta ir audiniui besitempiant permatoma... Pabuvau savikritiška realistė - kokių -15 artimiausiu metu nenumesiu ( turbūt niekada  :B​ , būsiu patenkinta -5).

Atsakyti

Restar,neskleisk erezijų :P 

46 nešioju.

Gautas 46tas idealus. 

Atsakyti

Aš ZAROJ irgi nuo S iki XL perku ;) tą pačią dieną :)

Restar, tu gi dar pailgintas variantas, įneši paklaidų. Mass market rūbai pritaikyti metruiseptym.

Atsakyti

esu Textilitėje pirkusi suknelę ir bliuzę,bet čia Covid pardžioje, kai darbo reikalais reikdavo Ukmergėn pavažiuoti. Dabar pažiūrėjau, suknia mano nešiojamo dydžio. .

matavausi tada daug, bet jau nepamenu, kodėl daug kas atkrito..

Atsakyti

pridubliavo...

Kelnių ir man reikia...reik gal tikrai Tekstilitėje pasidairyti..

Pasidairiau.Yr labai norėtinų...bet kaina pristabdo norėjimus..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 19 rugpjūčio 2023 - 12:09

36 dydžio marškiniai man buvo per ilgi :). Nei man yra poreikis skleist erezijas, nei ką. Tik pasakiau kaip buvo, ir pačios pardavėjos sakė, kad dydžiai skiriasi, gal tik kai kurių gaminių, kai ėmė man nešti nenormaliai mažus dydžius, sakiau, kad netilpsiu. Nu ir tilpau.

Vyro sesė pirko lietpaltį ir suknelę, vienas 42, kitas 40 dydžio, tilpau puikiai į abu ir net galvoju, ar man nenusipirkt internetu. Bet suknia tamsiai mėlyna, trumpom rankovėm, man vasarai tokios nereik, o kitu sezonu reikėtų ko nors tinkamo ant viršaus. Nesugalvoju, kas tiktų, nieko neturiu. 

Kelnes pirkau iš išparduodamų. Nei norėjau juodų kelnių, nei ką, dukra įtikino, kad reikia, prie visko tinka ir bla bla :B​ . O man į senatvę norisi šviesesnių spalvų, juoda prisivaikščiojau jaunystėje...

Atsakyti

.....cha cha cha " į senaaaaatvę"

Atsakyti

O kas paneigs, kad netiksliai išsireiškiau? Visi ta kryptim judam :B . Labiau mėgstu rūsčią tiesą, nei saldžią saviapgaulę. Juokinga, kai kokiam turguj "mergaite" pavadina.

Į sodą judam tik trise. 

Atsakyti

Man paskutiniu metu Vila paserviruoja visai tinkamų rūbų :rolleyes:  tokių viskam tinkamų ir priderinamų. Tai tikiuosi ofisiukui bent jau pradžiai iš turimų išsisuksiu :rolleyes: 

Juodos kelnės.  Juoda spalva nebent arti prie veido kažkiek nusendina, bet kojos gi ne iš pažastų auga :D Rudeniui, su šviesiu viršum. Labai klasikinis derinys, ir visai ne niūrus.

Vakar turėjau labai fainą vakarą :wub:  Vilniaus senamiestis nu baisiai gražus. Ir maisto skanaus būta, ir kokteiliukų :rolleyes: o šiandien vėl plušu prie savo kraustulių. Gerai bent, kad vaizdas vis gražėja :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Kapseika* @ 2023 08 17, 16:40)
<p>Aha, DE. </p>
<p>Vargeli, kaip sunkiai tavo kelionė susiskaitė.</p>

Kai viskas jau praeityje, tai atrodo, kad beveik normaliai ta kelione praejo. As i prieki skrisdama rankiniame bagaze visuomet turiu bent po pora apatiniu komplektu, marskineliu, dantu shepeciu. Bet griztant atgal demesi skiriu patogumui, nes jei bagazas ir veluotu, gi namie visuomet gali rasti svariu rubu. Niekada nebuvau susidurusi su skrydziu anuliavimais, tai vat gavosi nauja patirtis, zinosiu, kad kita syki reikia kitaip bagaza organizuotis.

As nezinau kodel, bet man labai patinka vokieciu kalba, kultura, poziuris i tvarka, namus (mano namai man yra tvirtove). Patinka ir italiska, bet gyventi ten negaleciau, man per daug kokofonijos, spalvu ir garsu. O vat Vokietijoje ir Austrijoje galeciau. Man ir vokieciu kalba labai grazi.
Idomu butu isgirsti tavo atsiliepimus apie sali ir kultura ax.gif Ar seniai DE gyveni?

QUOTE(Restar @ 2023 08 19, 12:31)
Bet suknia tamsiai mėlyna, trumpom rankovėm, man vasarai tokios nereik, o kitu sezonu reikėtų ko nors tinkamo ant viršaus. Nesugalvoju, kas tiktų, nieko neturiu. 

Tai nusimegzk smile.gif As pastebejau, kad uzsienietes daznai mezga kazka, kas tiktu prie ju turimo spintu turinio, o lietuves - pagal siula ir modeli. Pirmuoju atveju - daugiau kurybos ir originalus, neretai ir sarmingas, rezultatas, antru atveju didesne tikimybe pataikyti i mada/shablona.
Atsakyti

Užtat ir nesispardžiau labai prieš tas kelnes :). O dar ir megztukas, kurį planuoju megzt, turėtų tikti. Nors vis tiek labiau rusvų norėjau :). Bet jas tik internete mačiau, gyvai tik Kaune nauja kolekcija yra, sakė.

Katukas fainai nuskambėjo, atsipūtus labiau :).

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 08 19, 15:14)
Užtat ir nesispardžiau labai prieš tas kelnes smile.gif. O dar ir megztukas, kurį planuoju megzt, turėtų tikti. Nors vis tiek labiau rusvų norėjau smile.gif. Bet jas tik internete mačiau, gyvai tik Kaune nauja kolekcija yra, sakė.

Smalsu, koks bus galutinis rezultatas 4u.gif

Gal kas Downtown Abbey II ziurejote? Per visas atostogas taip ir nesugebejau jokio filmo paziureti. Vakar isijungiau Netflix ir nustebau, kad isejo II dalis. Jei kas matete, butu idomu atsiliepimai. Kol kas daugiau kancios nei malonumo ziurint unsure.gif
Atsakyti