Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

'Nematau' po suknele nieko. Nes net koks vaizdas ją suprastintų. O ir pažastų iškirpimai nėra tokie dideli, kad tilptų marškinukai.

Ant viršaus- taip. Pagal spalvas dera labai daug ir skirtingi efektai gautūs- raudona, balta, auksinė, varinė, sidabrinė, violetinė.

Aš šįmet atradus bambukinius apatinius šortukus laaaabai dažnai sukneles vasarą į darbą nešioju. Anksčiau buvo misija neįmanoma dėl šlaunų trynimosi.

Marškinukus mėgstu. Tik aš juos ant viršaus nešioju, nesikišu. Turiu ir palaidų- netempia, nesiglamžo :) 

Atsakyti

Marškinių įvairių būna. Storų, plonų, aptemptų ir nelabai..vieni tinka ant viršaus, kiti į vidų. Vienų rankovės plačios, kitų siauros... faktas, kad negalim turėt visų :D 

aš tos suknelės irgi nepirkčiau. Šiandien. Nesvarbu, kad žinau derinimo variantų. Bet mano kuklia nuomone,iš vaizdo :D  ji neskirta vasaros atostogom. Greičiau ofisui ar lengvam vakarėliui. Su megztuku apskritai nelabai suderinama.

Plę, kaži šią vasarą aš užbaigsiu tą savo palaidinę, ar ne :hmm:  esu pirmos rankovės atnaros pabaigoj. Dar kaklo apdaila. Tik tiek. Gero pusdienio darbas. Nu bet nejuda nors tu ką

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 08 19, 18:28)
Pirkau tą žydrą bliuskę. Ir šitos kelnės tobulai ant manęs buvo (ir ilgis):<a data-ipb='nomediaparse' href='https://textilite.lt/product/placios-medvilnes-kelnes/'>https://textilite.lt/product/placios-medvilnes-kelnes/</a>.

Labai grazus komplektas wub.gif Beveik ir man uzsireike.
Sviesias kelnes galima ir rudens pradzioje deveti, jei oras sausas.
Bet manekenes ugis blink.gif
Atsakyti

Bet mano kuklia nuomone,iš vaizdo :D  ji neskirta vasaros atostogom. Greičiau ofisui ar lengvam vakarėliui. Su megztuku apskritai nelabai suderinama. Plę, kaži šią vasarą aš užbaigsiu tą savo palaidinę, ar ne :hmm:  esu pirmos rankovės atnaros pabaigoj. Dar kaklo apdaila. Tik tiek. Gero pusdienio darbas. Nu bet nejuda nors tu ką

Katuli, gi sakiau - man renginiam rūbų reik :). Vienas čia toks 2iejų dienų su tūkstančiu kokiu žmonių bus rugsėjo vidury. Tik dalyvė būsiu. Bet reiks kuo nors apsirengt :). Vasarą pranešiojau maikes su šortais arba lininėm kelnėm, suknelę lininę gal tik pora dienų Graikijoj panešiojau. 

Marguerite, mano ūgis tai 184  :B .

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 08 19, 23:08)
Marguerite, mano ūgis tai 184  cool.gif .

O, geras, tai tu irgi galetum manekene buti rolleyes.gif Ant auksto ir liauno zmogaus tos kelnes labai graziai turetu atrodyti.
Ar dydis tu kelniu atitinka, ar padidintos/pamazintos? Nu man jos labai grazios... Kol kas 2 dalykai stabdo : noriu pamesti 8kg iki kaledu ir niekaip neisivaizduoju, koks visgi tas audinys. Marskinukus prie ju tureciau, rudeni prie dzinsinio svarkelio labai tiktu... Nu dar siandiena pamedituosiu ir apsispresiu.
Atsakyti

Dydis šitų atitinka, matavausi 42. Medžiaga - tokia standi/ stora nebalinta drobė.

Manekene gal kada ir galėjau būti, bet niekada savim nepasitikėjau, tai galimybių neieškojau. O dabar... Jau dukrų metas :). Man tiktų ir 5, ir 8, ir 10 kg numest :). Buvau, prieš 6 metus, pamažu beveik visi sugrįžo. Labai galvos nesuku, bet ieškau galimybių vėl pamest bent kiek.

Vakar vakare vaikščiojau basa, laisčiau daržą, rinkau gėrybes į sterblę ( pagaliau net agurkų priaugo, o jau pomidorų prisispalvino!), buvo labai ramu ir jaučiausi tokia laiminga  :wub:​ .

Atsakyti

Margeurite, tų kelnių "galiojimas" Prancūzijoje tikrai bus ilgesnis!!! O sulieknėsi - diržiuku suverši ;)

Laba diena!

Šioj šaly juodųjų serbentų sultys: standartas pasiūlymo kavinėse  :wub: 

Mezgiau. Visai visai ryte. Merino ir šilko tvidas, saulėtas  :wub:​ 

Atsakyti

Mezgiminės idėjos:

Priedas  Screenshot_20230819_225354_Instagram.jpg   459,65KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20230819_225344_Instagram.jpg   515,87KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20230819_225309_Instagram.jpg   374,99KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20230819_225214_Instagram.jpg   457,16KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20230819_225455_Instagram.jpg   822,59KB   0 Parsiųsta kartų

Šitam ir siūlus turiu.

Priedas  Screenshot_20230819_225437_Instagram.jpg   726,85KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti

Seniai kas vsizdais besidalino!

Atsakyti

Kažkaip Vilmą prisiminiau vaizdus pamačius :( 

Graži ta suknelė, be nieko. 

Katuk, pritariu, kad gražus Vilniaus senamiestis :sutinku: Ir kokteiliai skanūs :mirksiukas: 

Šiandien su arbūzu prie baseino visą dieną. Ai ryte dar iki Akropolio buvom palėkę, tai kol vyras po sendaikčius kapstėsi, aš tom tailor bliuskę nukoviau. Kitą savaitę trys vokietukai į auditą atvaro, nu tai nusprendžiau, kad neturiu ką apsirengt :D​ 

Atsakyti

Kur prapuolėt visos?

Aš kaip kokia pensininkė vėl buvau pas gyd :D Ėjau su siuntimu pas fizinės reabilitacijos gydytoją. Aišku viskas įsitempę, bet nieko labai tragiško. Didžiausias tik siurprizas buvo, kad mano kairė koja beveik visai neturi jėgos ir yra žymiai silpnesnė už dešinę :blink: Nieko absoliučiai nejaučiu normaliam gyvenime :blink: Vaikščiosiu dabar į procedūras. Ir megzt liepė su protu, o ne iki rankų tirpimo :B​ 

Atsakyti

Labas rytas

Mano vyras irgi gydosi ir procedurinasi.Įdomiai taip kai papasakoja.

Ranka.Sausgysliu itrukimas ir uzdegimas.

Valdiska medicina pasiule reabilitacija gruodziui.

Atsakyti