Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vyrukas ne visai IT. Kiek suprantu, SEO.

Tikslios studijuojamos specialybės neįvardinsiu, bet kažkas su molekuline biologija ir genetika. Žodžiu, iš esmės tas pats, kas bakalaure.

Kažkiek daiktų nusivežė bagaže (pripučiamą čiužinį, patalų..), kažkiek daiktų važiuoja su kurjeriais (mikrobangė, krėslas :D  vyruko kompai :blink: ) bet vistiek visko gi nesusiveši. Ir reikia tų didžiųjų daiktų-baldų, lempų...

šiaip, kadangi ten tokia praktika, palikti tuščią butą išsikeliant, išvykstantys studentai viską išparduoda/atiduoda, o atvykstantys susirenka. Tai tikisi kažkiek įsigyt vietoj. Pvz, elektrinę viryklę jau nusipirko  :mirksiukas: 

Žodžiu, viskas gerai, bet vat ta patirtis tokia grandiozinė. Palyginimo, aišku, net negali būti, bet vat kaip žmonės nuo karo bėgo-išvis nieko susipakuot nebespėjo. O čia-visos galimybės susikurt gyvenimą. Iš esmės naują.

Nežinau, kokios pas kitas patirtys, bet aš iš savo patirties galiu pasakyt, jog bele kokiam gyvenime žmonės "apauga" daiktais, ir kol netenka visko sukraut į krūvą, nesimato to kiekio. Taip ir aš per savo "tremtis", taip ir dukra. Jie Vilniuje turėjo pilnai atlaisvint tą butą, kuriame gyveno. Tik metus. Bet daiktų/daiktelių.. :oh: todėl dalis ir pas mus "nusėdo". Dėžėse, maišuose. Tai aš , kai "kraustausi", jau turiu patirties, viską surūšiuot, kompatiškai sukraut ir dar aprašus padaryt, o dukra viską sumetė, kad tik sukraut. Tai kad nebūt to bardako ir pas mus, bandau biškį pasandėliuot žmoniškai. Ką pati panaudot, ką kitai dukrai atiduot, o ką palikt, kai grįš mažoji. Tikiuosi grįš :D​ 

Atsakyti

Katuk, ta mažoji tai suskambo kaip trečia dukra :). Ar ji kokia minute jaunesnė?

Žodžiu, viskas vyksta pilnu tempu, puiki gyvenimo mokykla. Spėju, mes dauguma nuo daug paprasčiau pradėjom ir kai kas be jokios tėvų paramos. Bent aš.

Laiptų darbininkai vėl priminė apie save 7.30 :B . Buvau jau juos pamiršus, galvojau, baigė tuos prakeiktus laiptus džyrint, kur tau...

Pūkuota meilė pasiilgus apie 8 į lovą atitipeno pasimurkt. Tai kol tą murkinau, tai ir pati susnūdau darsyk, migtelėjau, kol vyrui iš darbo nepaskambino... Dabar meetinasi. Per atostogas  :B . Skaičiuoju jau 4 pilną jo dirbtą atostogų dieną :B ir galvoju, kaip čia apie tai jo valdžią informavus  :B​ . 

Atsakyti

8 minutėm jaunesnė :D 

Aš tai į bendrabutį atvažiavau su viena tašyte :D  bet užtat  lova,  stalas ir net adijalas buvo.

Bet ir sakau-viskas yra gerai. Ką ir dukrai sakiau, kai buvo problemų su laiku pakavimui bei siuntos išvežimu-svarbiausia yra sveikata. Bus sveikata, bus ir gerbūvis. Gal ne iškart, gal ne visai pagal norus, bet blogiau yra sveikatos nebuvimas.

ir iš esmės nemanau, kad verta lygintis. Nei su praeitim, nei su asmenim.

Atsakyti

Tas daiktų apaugimas, tai vejė vajė.... Krausčiau spintą, išvežinui paruošti 6 maišai, o net nematyt, kad kažkas pralaisvėjo  :rolleyes: 

Patalynę pagaliau seną sudėjau, gal kokiai gyvūnų prieglaudai reiks, nes žeimą senas kaldras tai mielai paėmė. 

O ir šiaip daiktų siaubas.. Labai norėčiau LABAI smarkiai apsilaisvint nuo jų :rolleyes:  Vyrą dar kauptuką turiu, tai sunkoka.

Kartais pagalvoju, kad norėčiau apytuščiuose namuose gyvent, bet iki tokių kažin ar prieisiu daiktus pramėtant.

Pvz yra daiktų, kurie turi man sentimentalią vertę. Laikau juos ir man jie mieli  :wub: Puikiai suprantu, kad po manęs niekas jų nebevertins.

Kaip vaikų piešiniai :rolleyes:  Turiu segtuvuose surinkus, kartais besitvarkydama perverčiu. Arba seni sąsiuviniai, net mano mokyklos keli pasilikti. Kam jų reikia, sunku paaiškint, bet va, laikau  :D 

O labiausia turbūt tai nervina visokie likę rankdarbių reikalai :unsure: Kaip ir mezgimo siūlai.. Išmest tikrai nesiruošiu, sakau, gal penCijoj prireiks :D

Dabar va nuotaika tokia, kad galėčiau tikrai daug ką pramėtyt, bet sėdžiu darbe :D Kol ateis laikas tvarkytis, nuotaika bus dingus ir vėl pakilnojus atgal padėsiu, kaip dažniausia ir nutinka :D

Reik kviestis tą tvarkymosi pagalbininkę be sentimentų, kur čia kartais išmeta reklamas :D

katuk, man tai labai fainai skamba ta tavo mergaitės pradžia :wub: Kad ir rūpesčiai, bet man jie tokie mieli, gerietiški :wub:​ 

Atsakyti

Limit parašė visą postą lyg apie mane - ir apie vyrą kaupiką, ir apie sentimentus ir pan :). Ir kad noras tvarkytis ateina nelaiku. Šiandien pas mane tikrai neateis :). Va, jau vyras judina Uncle Bens daryti, o aš tik drybsot su telefonu noriu ir dar pamiegot :).

Katuk, gal tik nevykusiai bandžiau pasakyti, kad galima įsijausti į dukros rūpesčius ir kad viskas bus puiku jai! Lygintis tikrai neverta. 

Vakar grįždami namo rinkomės greitesnį kelią. Vaziavom važiavom per kaimus ir ... Motociklas nuvirtęs ant kelio, policijos, gaisrinių ne viena, greitoji. Kelias užtvertas nepravažiuojamai. Priekyje važiuojančioms mašinoms kažką pasakė ir jos pradėjo važiuot per pievą, tada žvyrkeliu drąsiai ir pasitikinčiai. Ok, gal vietiniai, žino, varom iš paskos :). Kol žvyrkelis tampa visai jau retai važinėtu pievos keliuku. Viena drąsi nuvaro toliau, kitos sustoja, apsisukinėja. Mes galvojam ką daryt, bandom žiūrėt žemėlapį, grįžta ta pirma ir sako, kad kelio toliau nebėr, tik pieva. Ok, varom atgal... Tada jau patys paklausom, ką sako gaisrininkas, kur važiuoti - kelis km atgal, ir tada pasukt, vienintelis kelias link Suvalkų. Vienu metu norėjau bumbėt ir spjaudytis, kad pasirinkom ne tą kelią, ilgesniu būtų buvę daug greičiau ir pan. Tada pasakiau garsiai, kad visa laimė, kad ne mums kokia avarija nutiko. Ir tas pusvalandis ar kiek, kol blaškėmės, apdulkėjus mašina nublanko prieš laimę visgi sveikiems gyviems judėti toliau. Pasidžiaugiau, kad visai nemažai lenkų suprantu, tik pasakyt mažai moku. Ne pirmąsyk kyla mintis, o gal pasimokyt? :hmm: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 rugpjūčio 2023 - 12:00

Katuk, jaunimas į viską paprasčiau žiūri, taviškė matyt pavargo besiruošdama ir besikraustydama, todėl ir susijautrino. Po poros dienų atsigaus. Plius gi ne viena yra, kas irgi daug drąsos priduoda.

Limit, gerai kad apie antklodes ir prieglaudas mintį davei :4u:  

Sunki savaitė buvo, daug darbų padariau, dar dvi mergaites visko mokau. Po savaitės dar dvi turėsiu. Šviesa tunelio gale matosi :rolleyes: Bet laikinai, mes panašu, kad dar tris žmones turėsiu susirast ir įsidarbint. Tokia loterija ką gausi :B Po šių metų galėsiu į talent acquisition specą persikvalifikuot :D Negaliu sakyt kad nepatinka :D 

Laukiu svečių. Irgi HR atrankistės :D​ 

Atsakyti

Beje matėt Ingriduskos nuotrauką? :wub:​ 

Atsakyti

Karalienė!

Atsakyti

Diva :wub:

Sutapimas, aš vakar irgi gavau fotosesijos rezultatus. Nu gražiai. Labai neįprastos pozos mūsų akimis :D , bet šiaip yra tikrai vertų demonstracijos fotkių. Savo geriausią užsidėjau ant profilio :D tarp kitko, ten ir vienas mezginys demonstruojamas nerodytas :ax: ir kai kam tiesiog neatidėliotinai reik pasportuot!!! :oh:

Ai, dar į temą. Ne tuos mezginius mezgam...

Priedas  Screenshot_20230825_232019_Samsung Internet.jpg   87,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, puikiai atrodai!

Jamk IMPULS/LEMONGYM. Kaip tik vilioja studentiškom kainom.

Sėdu pamegzt po jūros  :wub:​ 

Atsakyti

Gražuolės!

Kažkaip galvojau, kad Katuko fotosesija kur studijoje ( kažkodėl), bet gamtoje dar fainiau :wub: .

Aš tai negaliu žiūrėti į veidrodį, visa paburkus, nusvirusiais zandais, ant galvos - varnų lizdas, antrą dieną su galva nieko nebegaliu padaryt. Užsirašiau į kirpyklą tik rugsėjo 5 d. Teks kažkaip išgyvent. Kai nežiūriu į veidrodį - nesuku galvos  :B .

Vis dar be piniginės, kortelės ir banko generatoriaus :B . Vakar jau bandžiau apsipirkt internetu, nepavyko  :D . Bet parduotuvėse įvaldžiau apsipirkimą telefonu. Tik į turgų negaliu nuvažiuoti, vyras parpia.

Vakar pagaliau naktį pradėjau norimą megztinį. Tai net negalėjau patikėti, kad gult nuėjau 1.26... Numezgiau tai nedaug, nes vėlai pradėjau. Labai miego norėjau anksčiau, bet lova buvo užimta serialo žiūrovų, tai teko kentėt ir pabėgo miegas.

O sapnuose tai keikiausi ir mušiausi, nes 3 vyrai (tarp jų - vyro brolis) sugalvojo man šaldiklį sutvarkyti. Ir nusprendė sviestą išmest, mano varskės kukulius su braškėmis, tai plūdausi kaip vežikas :oh:​ .

Atsakyti

Restar, emocingai. Ypač dėl kukulių su braškėm, pritariu. 

Plaukams paimk kaukę drėkinančią, padės.

Atsakyti