Laba diena,
Kerpena, su Gimtadieniu!! Būk sveika, optimizmo ir energijos visam kam Sėkmės tau naujais tavo metais
Kerpena! Švytėk!
Screenshot_2023-08-24-12-07-02-74_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg 890,56KB
0 Parsiųsta kartų
Kerpena, nepaisant visų reikalų, gyvenimas yra gražus! Tavo toks vienintelis, nepakartojamas. Švęsk gyvenimo šventę!
Dukra parodė savo naują butą. Du kambariukai, virtuvytė, vonios kambarys. Plikos sienos, net be šviestuvų. Pora sieninių spintų, virtuvės spintelės su plautuve. Dujų tik jungtis viryklei. Vonios kambarys-tulikas, plautuvė ir dušo žarna ant sienos. T.y. prausies tiesiog ant klozeto ar plautuvės. Bet visai padoru viskas, mūsų bendrabučiai studentų buvo baisesni. Name šeši butai, likusių 5ių butų gyventojų pavardės visai ne europietiškos (yra sąrašiukas prie skambučių). Jaudulio tai milijonas
Tau ar jai?
Na, nepasakyčiau, kad smarkiai jaudinuos aš. Tikrai daug daugiau buvo jaudulio, kai kita dukra pirmą kartą skrido viena į Liverpulį, į pokalbį dėl univero, dar licėjuj. Tada sekiau net lėktuvo kelią internete
O dabar tai šita dukra video siuntė, tai balsas konkrečiai drebantis ir lūžęs. Ir vakar išlydint visa kaip zuikis.
Aišku, kad naujos patirtys sukelia jaudulio, bet bent jau aš pasitikiu savo dukrom, o dabar dar ir ne viena, vyriškas petys šalia, tai kažkaip ramiau. Ir šiaip, nu ką aš čia pakeisiu su savo trizniojimu. Ir padėt realiai negaliu, nebent finansais ir patarimais
Labai ačiū už sveikinimus!
Šiandien ryte atsikėliau pirma, Po kiek laiko girdžiu tėvai viršuje bruzda, Tėvas visad anksti keliasi, bet mama, tai ilgiau miega, Žiūriu ,abu nusileidžia žemyn. Galvoju kas čia atsitiko mamai., kad taip anksti atsikėlė. O jie atėjo abu pasveikint su gimtadieniu.
Net negalvojau, kad tėvas iš vis prisimins, nes nieko nekalbėjau. O jis matai ir mamą pažadino, abu atėjo. Kažkoks toks netikėtai geras jausmas.. Vaikystėje niekada nesveikindavo ir jokie gimtadieniai nebuvo švenčiami. Paskui, kai jau užaugau, tai kartais juos pradėjom sveikint, tai tada ir mama pradėjo apie gimtadienio laiką, kai susitikdavom, vis kokį pinigėlį paduot - čia tau gimtadieniui. O tėvas labai ir nesikišdavo, kai kada pamatęs, kad mama sveikina, ir jis nuo savęs pridėdavo.
Atostogos eina į pabaigą. Mezgu šiuo metu riešines. Bet kažko nelabai man jos. Abejoju ir dėl dydžio ir dėl grožio. O kai mano rankos storos, tai sunku suprasti. Kaip ir galvojau tokiai smulkiai moteriai padovanot . Kažkada prisimenu nuo swapo liko vienos, man irgi atrodė baisia mažos - o Žuviukas pirtyje apsimovė ir jai kaip tik.
Kerpena - skamba mielai .
Mes grįžom namo. Paskutinę naktį blogai miegojau, tai visai svajoju apie savo lovą.
Mano fiziologija netikėtai leido maudytis visas dienas, pradžiugino . Oras buvo puikus, tik šiąnakt palijo, o visąlaik švietė saulė. Vakar prisiturškėm vandens parke, net nenorėjau eit, o reikėjo matyt, kaip lėkiau nuo vandens kalnelių, net kojos neskaudėjo
. Žodžiu, paprastas toks atostogų gabaliukas, be egzotikos, bet smagus pabuvimas visiems kartu su daug gryno oro, vandens, saulės. Tikiuosi, visiems į sveikatą bus
. Nors vieną dieną po gana vėsių naudynių ( nes vėlokai) taip sušalim Lidle, kad galvojau, jog susirgsiu. Bet paskui arbata ir prigriebtos vilnonės kojinės išgelbėjo. Nei akelės nenumezgiau (neturiu nieko pradėto), nei raidelės neperskaičiau, nejungiau kompo, tik telefonu darbo reikalai biškį pasivijo, bet tik šiandien.
Katuk, smagu, kad dukra su draugu ir pinigine prasme, ir palaikymo. Neprapuls dviese. Ar vyrukas ITšnykas? Primink, ką magistratūroje studijuos? O dėl daiktų trūkumo - ar ne tu tik bagažinių turgų planavai atidaryt? Gal kažką dukrai nuvežt gali? Mano draugai pas sūnų vis į Olandiją palekia karts nuo karto.
Mums grįžtant dičkis su pana išlėkė iš namų pas ją nakvot, nesusitikom, bet paliko iškeptos picos ir namus išsiurbtus. Pagaliau kažkiek išsiauklėjo .
Limit - smagu, kad tos šviesos tunelio gale atsirado. O sūnus apsipras. Prisimenu pirmą savo normalų darbą - 2 sav galvojau, koks velnias nešė į tą galerą. O paskui bent pusę metų nuliūsdavau, kad atėjo savaitgalis ir nereikia į darbą - tokioj euforijoj buvau. Niekas iš jo stebuklų pirmom dienom ir nesitiki, pamažu ir įsivažiuos, gi darbštus, protingas. O dar ir tautietis šalia gal kiek palengvins adaptaciją.
Man reiks irgi adaptuotis iš laukinio žmogaus ( šortai ir maikė visą vasarą...) Į padoresnę moteriškę ir įjungt smegenis darbui. Bet dar tik antradienį. Dar pagyvensiu be to .