Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kur plauksi, Ramintas :D 

Pradėjau vakar antrą rankovę

Restar postas :wub:  net grįžau pažiūrėt, ar tikrai Restar :D smagu, kad tokios nuotaikos.

Aš išlydžiu dukrytę šiandien, tai ir nuotaikos atitinkamos.

Jaun arodo išsikroviau savo turtus, tai gavau iš dukros dar keletą dėžių :lol:  nesibaigia mano vargai

Atsakyti

Sugrįžo senoji Restar, tokia, kokia sau patinku :). Arba menopauzę palikau namie :). O filosofiska/egzistencinė mąstytoja visada buvau. Tik savo mintyse palieku dažnai viską. Grįšiu namo - bus visko :). Reiks kažkaip susikaupti ir Uncke Bens virimui, daugiau nieko konservuot nenoriu.

Dėžių dėželių karalienė :). O kaip dukros antra pusė - lieka ir susitaiko su išsiskyrimu?

Atsakyti

Antra pusė važiuoja kartu! Jo darbas vien tik nuotoliu, jam nesvarbu, kur. Ir man patinka ir jo požiūris, ir kad jis važiuoja be jokių kalbų, ir kad palaiko.

Kol kas dukra nerado darbo ten, tai sakė draugas pamaitins :D​ 

Atsakyti
Katukai, kur važiuoja? dėl ko važiuoja? Kažką praleidau
Atsakyti

Mano dukra, kuri baigusi pernai bakalaurą ir metus padirbusi pagal specialybę, įstojo į magistratūrą Danijoj. Jei viskas pagal planą, dvejus metus dabar gyvens ten. Su draugu jau metus gyveno atskirai, Vilniuje.

Mokslai nemokami, butą gavo pagal studentų programą, bet mokėt vistiek reikia, tik depozitas ir pati nuoma kažkiek mažesnė už įprastą  Kopenhagoj.

Magistratūra jos specialybėj labai reikalinga, kitaip nelabai yr šansų geresniam darbui.

Atsakyti

Nuostabu!

Atsakyti

Katuk, aš iš retesnių, dar su irklais mezgančių.  Tiesa, šuo buvo pagavęs virbalus, nugraužęs galiukus. Ta proga, galvojau su valu nusipirksiu, kaip žmogus. Ir nesugebėjau išsirinkt internetu. Tai ėmiau klijus, kelios minutės rankų darbo ir toliau irkluoju.

Atsakyti

Labos,

Restar , kaip gražiai parašei  :wub:

Kaip smagu, katuk, dėl meragitės ir dėl draugo labai  :wub:  Sėkmės jiems :4u:

Mano vaikelis didysis nuo pirmadienio pradėjo darbus. Gal jau rašiau, nepamenu  :rolleyes:  :D

Tai vienžo, pirmas darbo įvertinimas - SIAUBAS :D  Informacijos, kurią turi aprėpt, marios... Bet geras dalykas, kad vienas lietuvis dar dirba ten pat jau keletą metų, 20 metų gyvena UK ir pirmu įspūdžiu, draugiškas :)

Kelionė vienai dienai iki darbo ir atgal 20 svarų, pietų kol kas nesineša, tai pavalgyt 12-15 svarų. Pasižiūrinėjo kambario arčiau darbo, nuoma 800-1000 svarų ir nelabai yr iš ko rinktis.

Tai va tiek naujienų iš ten.

ramintas, aha, tu retenybė dabar pamatyt su irklais :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 23 rugpjūčio 2023 - 14:11

Restar, kaip smagiai tavo nuotaikos susiskaitė :wub: 

Aš atlaikiau dviejų dienų svajonių kliento auditą, labai geri atsiliepimai, tai nuotaika puiki :rolleyes: Galėsiu porą savaičių pailsėti iki kito. Ir vėl į trasą :)​ 

Atsakyti

Viskas TT palaidinės dėka, ar ne, Liniuka?

Atsakyti

Sveikos. Nespėju paskui jus. Bet grįžau. Vaikis eilinį kartą kažkokią kvarabą parsitempė. Šį kartą vidurių, tikiuosi greit praeis nes man šeštadienį baidarės nusimato.

Mezgu. Netgi ne kojines. Kažkokiu būdu nepastebėjau kaip pažįstama įtikino mane kad reik jai moherinį voratinkliuką nunegzt. Tai ta proga pabandymui sau nusimezgiau, mezgu jai ir dar užsisakiau siūlų, nes užsinorėjau tokio ryškiai barbiškai ružavo :) Nu visai smagiai mezgasi paįvairinimui.

Visą diskusiją perskaičiau, suknelės nemačiau Restar parodytos tai nežinau kas ten tiktų :)

Atsakyti
Kerpena, sveikinu su tavo švente smile.gif
Šiandienos oras toks labai apie tave- įvairiapusiškas- tai saulė, tai lietus, tai linksma, tai liūdna, bet šiltas ir malonus smile.gif
Mėgaukis smile.gif
Atsakyti