Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget, turiu visokio velnio tiems plaukams. Pakenčiami tik plovimo dieną. 3,5 mėn po kirpyklos, neišvengiamai ateina laikas, kai reikia daryt kažką rimčiau.

Tiesa, Liniukos komandos gausus papilnėjimas viltingai skamba. Turi šansą susiformuot sau fainą komandą. O tai realiai ir yra vadovo darbas, ne HR :)

Atsakyti

Galvojau, tau stresas plaukuose po kelionės! O tu jau lauki nesulauki pakirpimo!

Liniuka, šaunuolė! 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 26 rugpjūčio 2023 - 09:54

Aš vakar Hauso dviejų savaičių serijas pražiūrėjau iki 2 nakties. Pusiau su mezginiu, pusiau su žaidimukais. Paskui dar šiltoj vonioj pagulėjau. Kažkada miegot nuėjau.

Šiandien Emilis pramiegojo ilgai, nes visą savaitę rytais kėliau į baseiną. Ne taip anksti, bet vis tiek nebe vasaros laiku gyveno. 

Šiandien, jei po maistų gamybų nesutingėsiu, tai planas vaikų spintą aptvarkyt ir pramėtyt senienas. Bent marškinius ir kelnes.

Vilius vakar išsizyzė, kad iš Zaros mokyklai šviesias kelnes nupirkčiau ir net pusę sumos davė. Rugsėjo 1. Šiaip, tikrai fainos ir medžiaga graži. Bet svarbiausia, kad uniformos- tamsiai mėlynos, o pačios kelnės jam per trumpos...  na batai- su paaukštintais aulais. Su auklėtoju susiderino 🤐 blyn vadybininkas- kai nemeluoja, bet ir visos tiesos nepasako: ar galiu ateit kostiuminėm kelnėm, bet kitos spalvos....

Tada jau aš jį įkalbėjau dar vienas šviesias per Vinted nupirkt normalaus ilgio Tomo Helfiegetio. Atsargai. O Zaros liepiau etikečių dar nenukirpt.

Atsakyti

Vadybininkės vaikas!

Atsakyti

Žvengiu iš vadybininkės ir vaiko vadybininko :lol: . Bet žavu, kai ir stilius rūpi, ir sugeba derėtis gudriai - gyvenime pravers :).  Vakar ir aš suvadybinau, kad vyras dukrai naujas mokyklines kelnes palenktų :). Nes kai savo nesąmones klauso, tai rankos jo laisvos. Netvarka  :D. O jis siuvime daug kruopštesnis iš už mane. Reiktų dar jaunikaičio surast kelnes ir apžiūrėti ar telpa, jei ką, gal dar spėtume kur nors surast... Ir džempus surast.  Prasišveičiau virtuvę, ant dūšios geriau paliko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 rugpjūčio 2023 - 11:28

Aš vaikams lenkiu paprastuoju būdu- su lygintuvu ir lipne juostele vifuj. O su adata prikabinu gerai šonus ir švelniai per kelias vietas per visą perimetrą. Nemoku/tingiu kruopščiai siųt. 

Aišku, auklėtojas atrašė: kad nerekomenduojama, nes nustatyta yra tvarka, bet jeigu labai nori išsiskirt iš visų.

Tai mano vaikas priėmė kaip sutikimą.

Blyn, reik iki odos gyd nuvaryt kažkada (nes vis laikų laisvų nėra, kai skambinau), nes vienas ar keli dariniai (apgamas ar papiloma ar kas ten, kur ir Katukas nusinaikino) gaunas po liemenėlės šleikute ir jaučiu, kad lengvai niežtintis tampa nuo pastovaus prispaudimo. Nuo nugaros esu pašalinus kelis. 

Atsakyti

Aš irgi turiu privisusių papilomų. Gal luktelėsiu, kol reikės rūbų su mažesnėm iškirptėm ir bandysiu pati su tuo tepaliuku, kur dukrai karpas išnaikinau, pasitepliot. Nes rašo, kad ir nuo papilomų. Dabar negaliu, nes užsitepa toks baltaa filmogelis, matosi. 

Atsakyti
Mes isgyvenome karsciausia savaite. Labai isvargino, nes nei diena, nei nakti negali atsipusti ir pailseti. Net herpes ant lupos islindo, kas man paprastai nutinka nuo nuovargio. Dabar jau atveso, tai negaliu atsidziaugti gyvenimu.

Geriausias vaistas plaukams - ricinos aliejus. Pas mus jo pilstomo galima vaistineje nusipirkti uz niekingus 1.5€/100ml. Kai slenka plaukai, ji itrinu i oda, jei norisi tik 'silkiniu' plauku, tai juo 'masazuoju' plaukus. Jokia kita priemone mano plaukams tokio efekto nesukuria.

Mezgiau vakar ir as, savo shuba. Ziurejau DownTown Abbey filma, bet po serialo - labai nuviliantis. Jau toks lekstas... unsure.gif
Atsakyti

Vilniuje smagiai nulijo.

O jūra, kai jai sakiau "iki", buvo tokia pilkšvai melsva su rusva šviesa, minkšta kaip moheris ir maloniai šilta.

Megztelėjau smagiai kelyje, dabar turiu keturias rankoves to be done :)

Atsakyti

Pastovėjau nakčia prie uždaryto Woolio lango. :D Nors taip atsižymėjau. :D Viešbutis netoliese, tai su dukra prasukom pro šalį grįždamos po vakarienės. Gražus miestas Ryga. Reikia dažniau joje apsilankyti.

Atsakyti

Smagiai mezgu Robinia megztuką, ale palengva ir panikuoju, nes siaurokas atrodo. Noriu gerai laisvo, o ne aptempto. O pamatuot normaliai galėsiu tik grįžus namo. Bus dukrai, jei ką... Nors labai noriu šito sau, nes sudėtis poprabangė.

Pagalvojau, kad visgi įdomus mezginys daug pozityvo suteikia. Ne taip, kaip kokios kojinės iš bėdos. Būna, žinoma, ir įdomių kojinių :). Bet tik viena man :).

Atsakyti

Pastovėjau nakčia prie uždaryto Woolio lango. :D Nors taip atsižymėjau. :D Viešbutis netoliese, tai su dukra prasukom pro šalį grįždamos po vakarienės. Gražus miestas Ryga. Reikia dažniau joje apsilankyti.

O, koks taupus wooly aplankymas!

Labas rytas!

Atsakyti