Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi, grįžau ir susivokiau, kad Marguerite parodytas kelnes užskaičiau kaip Gadget ir nesuprantu, ko ji pati savo postą palaikinus :). O žiopla tai aš pati, net Gadget nusiunčiau kelnes, kurias pirkai... Besiųsdama supratau, kad turbūt per mažas nusipirkau, žodžiu... Viskas painiota pripainiota :).

O slyvos slyvoms nelygu. Aš džiovinu tvirtas, vengerkes, nėra jos skystos ir nėra didelės, tai džiūna normaliai, per kiek nepasakysiu, nepamenu. Aš max per pusę pjaunu, o šiaip tiesiog bile kaip išimu kauliuką ir sumetu. Skaniausia valgyti bent kiek padžiūvusias, dar karštas :).

Atsakyti

Prasiskleidė lengvai alyvinė orchidėja, baigėsi atostogos ir PASIRODO, turiu ranka pasiekiamą siūlinę.

Vakare - vėl į sportą!

Atsakyti

Tik dabar sužinojai apie Mano siūlus :D 

Bet ten netyčia neužeisi, reik pranešt. Kažkada buvau šalia, tai durų rankeną tik pasukiojau....

Negali gi būt gyvenimas  vien tik gražus ir pūkuotas.... pastebėjom, kad II aukšto dušas kažkur vandenį leidžia. Gerai, jeigu tik kabinos siūlė neužsandarinta, o jeigu vamzdis, tai teks vonią remontuot. Už tos sienos vienas kambarys, kur lova stovi, tai nesimatė jog šlampa. Susiruošiau išsiurbt, o ten drėgnoka. Ne bala,bet siena visa sudrėkus. Laminatas lyg ir neiškraipytas,tai matyt tiesiog drėksta, ne bėga.

Mezgamoj palaidinėj-kaklo apdaila. Nepatinka kol kas, ką ten darau, teks ardyt. Rankoves irgi gal nutrumpinau,bet jei siūlo liks pakankamai, ir norėsiu, tai laisvai galiu pailgint, mezgzta nuo viršaus.

Darbo reikalai juda vėžlio greičiu

Atsakyti

Taip.

Jau susiskambinau.

Ommmm

Atsakyti

Gadget, kada laukt reportažo?

Pamezgiau žemiau pažastų, bet jau baigėsi visi įdomumai, liko tik darbas - interesas megzt gerokai sumažėjo:). O dar rankovės, beveik kaip kūnas laukia, oi... Nu ir akys nelygios, ranka neatmušta ant didelio ploto dar.

Klausimas: ar/ kaip blokuojat megztinius? Niekada to nedariau nuo skarų laikų, o ir neturiu tų smeigtukų. Bet šitą megztinį jauste jaučiu, kaip norėtųsi pablokuot, dėl to a la žakardo, apykaklės pratempimo ir apskritai. 

Gal kas paprotinsit mane, kaip tai lengvai padaryt :). Mielai tą megztuką dabar ir vilkėčiau, kiek pašalau terasoj ant skervėjo trumpom rankovėm ir basom kojom. Lipsiu žemyn, reikia pomidorus nusiskint ir kitką, darytis valgyt ir ruoštis namo pamaži. Baigėsi katino dienelės  :B

O Katuk dėl darbo - gi vis tiek ten pat grįžti? Tik popieriai lėtai juda? Mėgaukis, kol gali, laisve :D.

Atsakyti

Tai esmė, kad dar nieks neaišku, kur aš grįžtu ar negrįžtu. Buvo pasimetęs prašymas (ar daug atostogaujančių agentūroj :hihihi: ) skambinau klaust. Dabar iš buvusios darbovietės jokių žinių, nori jie manęs ar nenori. Tada dar reik pokalbį pafilmuot, tada įsakymus parašyt.  Kai dirba, tai greit, bet jei biškį kitais reikalais užsiima, tai tada nejuda.  O norėtųsi kažkokio aiškumo,sunku kažką planuot į ateitį.

Restar, neblokuoju nieko, išskyrus kojines. Tam turiu formelę. Megztinus džiovinu patiestus, juos gerai ištampiau ir sufomuoju be jokių blokavimų. Adatėlės man nepatinka, nes paskui ir lieka tokie spygliukai tose vietose. Būt gerai tokios šukos/blokatoriai. Gal vyras turi vielos tos varinės, gali išsilanksyt :lol:  manekeną. Arba valyklos pakabos tokios vielinės būna, irgi lengvai lankstosi.

Bet aš- formuočiau tiesiog patiesus džiūti.

Atsakyti

Tai aš apie tas šukas galvoju, ar kazin, sektoje kas nors jas naudoja? Galvojau, reikia tapti pažangesne :). Kojinėms blokatorius turiu. Oi, Qqitei reikia grąžinti pasiskolintus mažo dydžio. Vyro brolis padirbo man ir tas jau :). Nors nežinau, ar labai prireiks dar. 

Ai, ir radau savo smulkių mezgimo gėrybių veltinio kišenėlę, kurią man Kerpena su žymekliais padovanojo. Aš ten dar šio to.prisidėjau.   Jau beveik apverkiau, galvojau, gal Graikijoj palikau. Tai tereikėjo su žibintuvėliu gerai paieškot sode šalia sofos :D. Labai nudžiugino  :wub: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 rugpjūčio 2023 - 16:34

Procedūrinuosi. Ilga ta valanda. Ir telefonas su viena ranka  nepatogus :rolleyes:

Priedas  Screenshot_20230828_175653_com.android.gallery3d_edit_192865509030983.jpg   367,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Iš pradžių pagalvojau, kad Liniuka po operacijos... Mane tai katinas išmokęs viena ranka skrolint :). Kai ateina mano dėmesio ir vienos rankos pasigrobt :).

Atsakyti

Liniuka, 

Blaškiai žiūrint, atrodai prie mezginio/siūlų ryšelio pritvirtinta! Riešus gydaisi?

Labas rytas.

Kava. Draugystė. Siūlinis saikas.

Atsakyti

Gadget, aha. Bandau susireabilituot, kad vėl megzt galėčiau. O tai jau neužilgo galėsiu metines be virbalų minėt :B​ 

Atsakyti

Liniuka - ir kaip tiek sugebėjaišgyvent...

Šiąnakt namie ne vieną sykį pabudau nutirpusiom rankom... Aš tai kaltinu nugulėjimą, nes bukvaliai pasikišu rankas po savim, bet ar gali būt ir dėl nusimezgimo?  :hmm: 

Atsakyti