Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

https://www.ikea.lt/.../?q=žadintuvas

Atsakyti

Mes tai telefonus. Atstumas nuo kambario iki virtuvės nėra toks didelis, kad negirdėtume, bet jau ranką ištiesęs nebeišjungsi :)

Kai būna kas svarbaus, tai mano vidinis laikrodis įsijungia. Arba šiaip be žadintuvo keliuosi. 1-2 sykius per metus šokam iš lovų kokią 8 val šaukdami: "Vaikai, pramiegojom!" :D, nes jokie žadintuvai nepadeda ar nesuveikia ( šiemet dar nebuvo to nutikę). Tenka jiems į antrą pamoką lėkt.

Ech, gera vasara vien dėl to, kad žadintuvo nereikėjo ( išskyrus tas keliones visų).

Atsakyti
o man kaifas po pirmo nujungimo dar 10 min pamiegot iki antro signalo.
Atsakyti

Visi metodai geri, jeigu jie veikia

Su nerimu nelaukiu to ankstyvo kėlimosi. Nu niekaip man nepavyksta nueit anksčiau miegot, kad anksčiau atsikelt. Bet ritmas yra. Be jokių žadintuvų yra miegama 7-8 valandas.  Labai retas atvejis, kad ilgiau. Bet tas miegas visai neįtakoja knapsėjimo dieną. Vakar išvis tas baisusis mėnulis veikė viską, kas įmanoma. Susipykta, knapsėta, stabdyta, gailėtasi...ir nemegzta :D​ 

Atsakyti
Aš mezginį ant kelių palaikiau. Ir katiną. Abu - už raminamąsias priemones. Bet irgi nemezgiau biggrin.gif
Ir miegot gal 9 nuėjau. Ir šį kartą iki ryto. o ne iki 11, o paskui dvi tris val - telefone lindėjimas, kaip kad dažnai būna.
Atsakyti

Tai va, pas kiekvieną savi įpročiai. Niekaip nebeužmigčiau po žadintuvo, nebent kai kuriom dienom.

Kai Katukas pasakė apie baisųjį mėnulį, tai susivedė man, ko taip sužvėrėjus puoliau ant sūnaus, kai tas apkaltino, kad jo dviratį vaikystėje iš laiptinės pavogė  :B .

Bet šiaip normaliai. Tik pabudau keletą kartų, kai: katinas vėmė ir vyras kėlėsi valyt; kai vyras grįžo ir šalia atėjo prigult tarp mūsų katinas miaukdamas savo meilės dozės; kai dukra kėlėsi atsigerti ir bildėjo durim; skambino varpeliais, pajudinusi užuolaidą; kai baisiai nutirpo visa plaštaka...

Vakar suvaikščiojau į senamiestį (tėvų susirinkimas), pirmyn atgal, tai grįžau visa šlapia, sutinus, išpampus kaip virta bulvė kokia... Iškart lindau po šaltu dušu. Gal pirmąsyk gyvenime, nes man kažkaip nebūna taip jau blogai. Ne, karščio bangų dar nebūna jokių, tiesiog baisi tvankuma bendrai...

Jau ryt  :B​ .

Atsakyti

omg kaip nelaukiu to RYT...

Aš vakar nebūdingai anksti miegot nuėjau. Miegas buvo visai ok. 

Miegu su telefonu šalia, labai saldu būna pasnaust po pirmo signalo... ir po antro... ir po trečio...  :lol:  :lol:  :lol: 

Abejuose mūsų kaimuose vakar baisi audra praėjo  :blink: Medžių priversta. Laidai nutraukyti. Jau praeitą savaitgalį, kai buvo, buvo nakčiai elektra dingus, nors lietus nebuvo jau toks labai baisus su medžių lankstymais iki žemės.

Šiandien su Rusne eisim Alinos Orlovos paklausyt. Į prognozę akį užmečiau, neturėtų lyt.

Pasigedau Merginos su mezginiu, anksčiau dažnai parašydavo su mezginukais fainais :wub: 

Restar, vakar gal ir oras toks buvo, ir šiaip dar mėnulis, tai nenuostabu tokia savijauta...

Atsakyti

Limit, nu bet pas tave tik 1 mokinė  :blink: . Ko tu nelauki??? Ar vežioti ją reikia? Mums tai 3 kelti, pusryčiai, pinigai į mokyklą valgymui, rinkliavoms, dar pratybų kažkiek reikės. (apie mokestį už mokslus dar negalvoju, 2iems galima tempti iki gruodžio sumokėjimą, gal kažkaip susirinks tie pinigai, nereikės traukti iš santaupų...) Dar muzikos mokyklos grafiką sustyguot, bet tik 1 vaiko. Dičkiai savarankiški, kad tik mokytųsi, toks rūpestis... Ai, tuoj įsivažiuosim, paskui stresuosiu, kai prasidės atostogos :D.

Aha, aš irgi galvojau MsuM paiešką skelbt kurią dieną :). Nes ir naujas darbas, ir mokslai, ir mezgė gražiai - įdomu, kas ją prapuldė, gal kokia nauja sekta :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 rugpjūčio 2023 - 11:18

Restar, aš TIEK KARTŲ prabudinta, žudyčiau/galvas-kramtyčiau/etc.

Atsakyti

Aš nubundu ir atsikeliu. Po aprašytų dasnaudenimų... irgi žudyčiau.

Atsakyti

Restar, aha, reik vežiot tą mokinę, nes autobuso tvarkaraštis visiškai nepritaikytas nuo mūsų kaimo iki mokyklos nuvažiuot. Arba beveik valandą per anksti, arba vėluotų 10 min. Bet kartais, kai susiklosto reikalai, tai važinėja.

Dabar biškį ilgiau pamiegot galiu, kol nėr mokykols, tai gerai man :D  :wub: 

gadget3, taigi neišsibudini iki galo, tik pakeli ranką mygtukui nuspaust ir toliau sau miegi  :D​ 

Atsakyti

Limit, aš NUBUNDU.

Atsakyti