Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nusigulėjimas nusigulėjimui nelygu. Aš visą laiką miegodavau užsilanksčius, bet taip labai netirpdavo. O nuo monotoniškų pasikartojančių judesių paburksta sausgyslės ir tada jau tie miegojimai užlenktomis rankomis daug labiau pasireiškia. Bent jau man tai visi neurologai sako, kad besaikis mezgimas čia bus kaltas.

Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 29 rugpjūčio 2023 - 14:28

Nėrtokiodalyko!!!! Besaikis mezgimas....

Atsakyti

Būna, valandų paroje nutinka mažokai.

Atsakyti

Tai, matyt, dėsninga, kad itin pradėjau jausti tirpimą, kai per 3 dienas nuvariau daugiau kaip pusę viso kūno...

Atsakyti

Restar, oho. Mano sekama psichologė tavęs nepagirtų. 

Megztelėjau dar. Gal net ataskaitai kažkas bus.

Darbe - vyksmas ir energija, danguje vakar dinozauri ius debesis mačiau, ir šiaip - rugpjūčiui tinka Jarutis!

Atsakyti

Gadget - už ką nepagirtų? Kad su aistra mezgiau? Psichologė turėtų džiaugtis, kad apturėjau tiek laimės :). Vakar jau prasidėjo naminė rutina. Vyras "privertė" prigaminti katilą lečo (atostogauja, tai pridėjo indaplovę sloikų, nupirko paprikų, nebuvo kur dėtis, teko blanširuot pomidorus ir virt, visgi parsivežėm 3 kibirus didelių ir pusę kibiro mažiukų pomidoriukų, kad nesugestų...).  Tai prie mezginio prisėdau tik visai vėlai. Netyčia užsisėdėjau iki pusės 1. Kažkas norėjo mane žadinti prieš 7 (pirštais nerodysim  :B ), bet normaliai prabudau tai beveik 8.30. Negi reikės įsivesti įprotį nusitildyti telefonus nakčiai  :B .

Šiandien, panašu, dar teks kokį katilą Uncle Bens prisiverst gamint. Nenoriu nieko, bet yra kelios naminės cukinijos, kurių kitaip vartot nesuvartosim, šitas reikalas po to labai palengvina mano gyvenimą žiemą, pakepu vištienos, užverčiu stiklainį Uncle bens - ir puiki  a la kiniška vištiena, visų mėgstamas patiekalas, labai greitas.  

Atrodo, su energija kibau į darbus, lyg jau normaliai pasiruošus, bet nereikia savęs apgaudinėt - dar biškį perdaug atsipalaidavus, tai šen, tai ten susimaklinu. Vakar valanda anskčiau laukiau kolegės susitikime :D.

Atsakyti

Kad kūno nemyli.

Atsakyti

:rolleyes:  :rolleyes: prisiminė ir paparašė žmogus, miegantis atskirai nuo telefono. Patariu, puikus reikalas. :wub:​ 

Atsakyti

Kad kūno nemyli.

Kad myliu, gal tik neapskaičiuoju jėgų. Ir nežinau, kaip čia tas pagyvenęs kūnas reaguos į tą patį, ką anksčiau darydavau be pasekmių.

:rolleyes:  :rolleyes: prisiminė ir paparašė žmogus, miegantis atskirai nuo telefono. Patariu, puikus reikalas. :wub:​ 

Aš niekada gyvenime su telefonu nemiegojau, griežta taisyklė namie. Virtuvėj ant stalo guli anie. Bet mūsų 10 kv kambariuke trise karšta, todėl naktį kas nors eidamas į wc, atidarinėja duris, kad oras po namus geriau vaikščiotų. Užtat girdisi :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 rugpjūčio 2023 - 12:53

O ką naudojat vietoj žadintuvų? 

Atsakyti

Žadintuvus.

https://www.ikea.lt/.../?q=žadintuvas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 31 rugpjūčio 2023 - 07:48