Restar, aš TIEK KARTŲ prabudinta, žudyčiau/galvas-kramtyčiau/etc.
Kad visai normaliai dar, sakyčiau, ryte nelabai prisiminiau, nes pabudau 8 val (telefonai buvo iš anksto nutildyti). Būna pas mane jautresnių naktų. Arba rytų, kai šaligatvių plytelės pjausto po langais, tada jau keikiuosi kaip vežikas
.
O galvas kramtyt norėjua dabar, kai visi namie, aš darbe (miegamajame), bet per pokalbius ir darbą (naujienlaiškį prireikė staigiai išleist) ir niekam negalėjau pavadovaut, kad valgiu pasirūpintų. Tai nesysiojus, nevalgius, kaip šokau nuo kompo daryt valgyt, tai visai piktai. Bet tie makaronai tai man visai nė motais (kas kad skaniai su cukinija, pomidoriukais, feta, bazilikais...), tai pasipjausčiau sau lašinių su pomidoru ir normaliai užkrimtau, nors ir ne galvų .
Restar, aha, reik vežiot tą mokinę, nes autobuso tvarkaraštis visiškai nepritaikytas nuo mūsų kaimo iki mokyklos nuvažiuot. Arba beveik valandą per anksti, arba vėluotų 10 min. Bet kartais, kai susiklosto reikalai, tai važinėja.
Tada pripažįstu - vienas vežiojimas (vien važiavimas į darbą ryte...) yra daug baisiau, nei šiaip 3 eiliniai vaikai, kurie patys visur nuvaro. Be ironijos. O su ne vienu, jeigu reikėtų vežioti, tai nervai išvis neatlaikytų - pirmą savaitę būčiau ant nervinio išsekimo ribos...(ir dėl vaikų (ne)susiruošimo vienodu laiku ir dėl viso rytinio eismo, o dar turint omeny, kad aš pelėda ir ryte apskritai su manim negalima šnekėt, tai...)