Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sėdžiu kirpykloj. Grįžau pas seną kirpėją. Naikinsiu ryžumą. Vėl tik patonuos. Ką nors keisiu rimčiau kitąsyk.

Reik mest svorį. Nes kolegė labai liekna man atrodo. Sakė, kad nepasikeitė. Vadinasi, pasikeičiau gerokai aš, tik namie to nepastebiu  :B . Ypač, kai kelnes maišus nešioju. Ale į Zalando darsyk grąžinsiu vienas kelnes, imsiu dar didesnį dydį  :B​ . Pas juos taip patogu grąžinti,kad gal dar kokių pora švarkų parsisiųsiu pasimatuot. Vienintelis minusas - kažkurį laiką įšaldyti pinigai, kol grąžina. Nuo praeitos savaitės labai laukiu algos, nes jau liko dviženklis skaičius, kai gavusi atostoginius pusę sumos pasidėjau taupymui ir nusprendžiau išgyvent jų nesusigrąžinus.

Atsakyti

Restar, 

Kokia tu taupymo šaunuolė! Ne sumomis, o procentais nuo pajamų išsireiškiant, kiek užspaudei į kojinę per kiek laiko?

Atsakyti

Gavau dvigubą algą paprastai tariant. Vieną pasidėjau, ketinau rugpjūtį išsimokėt, bet susilaikiau.  Tai užteks sumokėti šiek tiek pridėjus už pusę metų dičkio mokslų, nereikės krapštyt taupymo sąskaitos. Aišku, išleidau šiaip sąskaitoje buferį buvusį, nes niekada negyvenau nuo algos iki algos, vis būdavo ten pinigų tiek, kad net nežinojau, kada tą algą moka. Žodžiu, realiai tai nelabai taupiau :), neskaitant to, kad nesikirpau, nesilakavau, kojų nagus pati "nusiėmiau" ( baisiai). Bet pora kelionių įvyko.

Patenkinta susigrąžinus sau labiau patinkančią spalvą. O nutrumpino labiau nei ana kirpėja, bet man gerai, nes ir kaina gerokai adekvatesnė.

Atsakyti

Nagai, ragai ir kiti panašūs reikalai čia kaip maistas-privaloma! Gyvybei palaikyt :D​ 

Atsakyti

Pritariu.

Patyriau būsenų sunkių, bet kirpykla-lūpdažis-kremukai VISADA buvo. Skirtingais kiekiais, bet buvo!

Atsakyti

Kaip kam. Nagai man 1-2 max sykius metuose padaromi. Nes ir laiko, ir pinigų žiauriai gaila, ir nagų, kurie ir taip silpni. Gražu, kai pasidarau, bet trumpai laiko, daug dirbu buity, gaminu, tai man tiesiog neapsimoka. Be to, kažkelintą dieną apima toks jausmas, kad tas lakas net kvėpuot trukdo, tada mirtinai reikia jį nusilupt čia ir dabar, tai galit įsivaizduoti, kas darosi... Žodžiu, pačiai lengviau gyvent be lako,  o kitiems įtikti nesijaučiu privalanti. Pedikiūras vasarą patinka, neseniai pradėjau darytis, būtų gerai bent 2-3 sykius per sezoną, bet šiemet išėjo tik vieną, nes neprisitaikiau. Dabar jau beveik batų laikas atėjo, tai nebesilakuosiu, dzin, ypač kai taip nuvariau tuos nagus...

Visokie kremukai, prausiklis, tonikas, serumas jau būtina rutina, kaip dantis valyt. Ir tai - sode ir nuo to pailsiu dažniausiai, nes tai pamirštu pasiimt, tai tingiu pilstytis su bliūdeliu virš kibiro ir plautis veidą. Bet ėmiau ir daugiau išmanyt apie tai, ir negailėt, ko reikia. Ir sau, ir dukroms. (Po 60 eur min per mėnesį kosmetologei, be priemonių...).

Su galva irgi neturiu poreikio didelių ar dažnų pokyčių, tai tiesiog einu, kai ateina viena diena ir suprantu, kad viskas, nebegaliu į save žiūrėt.

Gal ir dažniau eičiau, bet ir taupymo dalis yra.  Kirpėja norėjo pakviesti šiandien į kažkokią savo draugės muzikos terapiją, tai atmazas buvo, kad šiuo metu negaliu sau to leisti. Net nenorėjau ir gilintis. Pirmiausia, kas tikrai būtina. Blokavimo šukos, pvz. :). Paštomate jau, bet pasiskaičiavau, kad ryt geriau eisiu, bus motyvas iš namų šviesoje prasieiti. 

Žodžiu, kiekviena turim savo prioritetus, skirtingus poreikius, galimybes ir pan. Svarbu gerai jaustis su savo sprendimais :).

Atsakyti

Na, tvarkingi nagai tai nebūtinai gelinis lakavimas. Apskritai, nebūtinas lakavimas. Bet tvarkingi. Ir tam irgi laiko reik. Ir kažkiek priemonių. Plaukams irgi atrandami priimtini variantai visais aspektais. Taip pat ir odai. Ar skrandžiui. Ar nosiai. Ir panašiai. Manau, kad visa ta tvarka bet kurioj srity tiesiog incvesticija į sveikatą.

Daug dalykų aš irgi nedarau, ką daro kitos dėl savo grožio/sveikatos. Pvz nesu darius pedikiūro, depiliacijos. Net masažų minimaliai ir tai su gydytojo paliepimu. Bet neskaičiuoju tų pinigų kaip sutaupytų.

Bandau pradėt megzt. Kažką su blizgučiu :rolleyes:​ 

Atsakyti

O aš protmūšių sezoną pradėjau. Ak, gera!

Kai kas, ką mėgstu, yra gal virš vidutinio brangumo, bet šiais globalizacijos laikais... Visada pravartu patikrinti alternatyvas! Neseniai ,L'occitane migdolų serijos su 50 off papirkau  :wub: 

Pedi ir mani labai palengvina profesionalios priemonės: odelių atmirkiukas ir profesionali pėdų dildė. Pafotografuosiu kambariukan. Kojoms man puikiai laiko lakas paprastas (irgi kinetiks). Rankos šiemet kuklių spalvų, rausva ir nude eina į trasą.

Kadumiagzt?

Ryt Alytun brauksiu, megztelsiu.

Atsakyti

Katuk, tai kada švęsim tavo darbą? Ką blizgini?

Aš savo blizgiam gslvooooju, kad reik jį liemene versti.

Atsakyti

Liemenė , nes rankovėm laiko gaila? Blizgint galvoju kažką tokio

Priedas  Screenshot_20230616_102612_Pinterest.jpg   320,12KB   0 Parsiųsta kartų

Arba tokio

Priedas  Screenshot_20230616_102731_Pinterest.jpg   369,61KB   0 Parsiųsta kartų

Bet žalio :D  t.y  eglės žalumo medvilnė + plauko gija aukso. Bet dar mėginukas tik, žiūrėsim ar patinka.

Darbo dar nėr. Aiškumo, kada pradedam. Nes darbas kaip ir aiškus. Jau ir noras atsirado, o vat nepriima :D

Atsakyti

Ne, praras siluetiškai kažką su rankovėmis, manau.

O, jau ir noras yra! Puiku!

Atsakyti

Katukai, man šitas raštas- nostalgija. Buvo pirmas mano megztukas sau mokykloj, gal paskutinėj klasėj. Žalias :D 

Šiandien paturbinta emociškai diena. Tas jausmas, kai aplink visi idiotai 🙄  Bet - ir tai praeis. Tik nutylėt nepavyksta, kai matau/jaučiu nesąmones vykstant.  Ir supermamyčių pakęst negaliu.

Atsakyti