Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos.

Ir aš prie sportų grįžau. Tiksliau jis pats atėjo. Kažkokiam projekte kolega dalyvavimą suorganizavo tai trenerė ateina darban per pietus 3 k. savaitėj.

Kol kas sunku bet tik rytais iš lovos ropštis. Ypač po atostogų.

Mezgu. Kojines. Į moherą jau žiūrėt nenoriu o dar reiks vieną baigt ir du kitus numegzt.

Sriubos no. 

Katuk sveikinu 

Atsakyti

Kaip SM, tai skamba keistokai :hihihi:  

Manau, plačiai žinomas šitas terminas. Ir tikrai jų nekenčiu. Vienai vakar tiesiai pakomentavau, kad mobingu užsiima mokytojos atžvilgiu. Tikiuosi, suprato, kad to neleisiu.

Pirtį šįmet planuojamės? 

Atsakyti

Ir aš prie sportų grįžau. Tiksliau jis pats atėjo. Kažkokiam projekte kolega dalyvavimą suorganizavo tai trenerė ateina darban per pietus 3 k. savaitėj.

Mezgu. Kojines. Į moherą jau žiūrėt nenoriu o dar reiks vieną baigt ir du kitus numegzt.

Sriubos no. 

Noriu faino sporto. Arba patogaus. Ateis jis pas mane, tikiu :).

Moherinukų daug užsakymų?

Apie striubą iš pradžių perskaiau angliškai - nusistebėjau, ko taip griežtai. Tada perskaiau žargoniškair apsidžiaugiau :).

Manau, plačiai žinomas šitas terminas. Ir tikrai jų nekenčiu. Vienai vakar tiesiai pakomentavau, kad mobingu užsiima mokytojos atžvilgiu. Tikiuosi, suprato, kad to neleisiu.

Pirtį šįmet planuojamės? 

Niuma griežta :). Pas mus, ačiū D, kažkaip neadekvatų nepasitaikė dar.

Pirčiai - 1000 proc TAiP. Tikiuosi, bendrom jėgom pavyks padorią kainą rastir šiemet. Anksčiau pradėjus planuot, turbūt lengviau norimą datą rezervuotis. 

Atsakyti

Restar aš ir angliškai  :D 

Antras perskaitymas teisingas

Atsakyti

Pirtis taip taip taip. O kaip be jos

Atsakyti

Tik gal šį kartą arčiau Kauno? :) Kažkur pusiaukelėj? 

Griežtai, nes - neadekvatus elgesys: teisimas avansu, neigiamos nuomonės primetimas. Ir chaoso kėlimas. 

Atsakyti

Galim arčiau Kauno.

Arba Kaune.

Arba SPA pasiimti kokiam Birštone ar Druskininkuose, kaip manot?

Laba diena

Šo kosėja.

Atsakyti

Spa visiškai ne tas. Ne mezgėjiška :D  ne masiška. Ir kaina tada nebesidalinama :D ir vakarojimas suvaržytas, nes pobūvių salės gi mum reik :D Likim prie pirties. 

NOrs paskutiniu metu sunkiai surinkdavom kolektyvą ir pirčiai. Ir kainytės bus paaugusios...

Užsimečiau akis blizgiui. O paskui prisiminiau, jog man kardiganas koks stiliovas būt gerai.... ir siūlų rasčiau :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pirtis yra pirtis. Visos kitos veiklos - gali būti papildomos, jei yra poreikis. Ane?  :mirksiukas: . Yra mėgstančių tradicijas žmonių.

Niuma, gerai, jai yra drąsių, sustatančių viską į vietas - tokių kaip tu. Paprastai dauguma stengiasi neišsišokti, geriau nieko nesakyti, kad nesulauktų kokių neigiamų pasekmių. Pvz. Būti išrinktu į tėvų komitetą :). Bet nauja mada, kad visi tėvai oer 4 metus pabūna tame komitete - labai gera. Visi pabūna tose pačiose rogėse, atsakingi, tai neišsidirbinėja.

Atsakyti

Pirtis liuks, bet tik ne SPA. Pernai visai pasiteisino paskutinės minutės užklausa FB grupėj. Gal ir šiemet bandom?

Sriubai raudona parkingo zona netinka :B Ir išvis rugsėjį podarbinio piko metu į miestą nesinori lįsti. Gadget, gal tu visgi kaip nors laikykis tas teises, gal tada racionalesnius sprendimus siūlysi :D​ 

Atsakyti

Kas su mašina sava važiuoja prosecco gerti? Su išlaikyta teorija dar pamenu, kad promilės vairuot nepadeda :)

Atsakyti

Liniuka, nu kažkas dirba miesto centre :B  

ir tegul nesilaiko tų teisių :D  mažiau vairuotojų-mažiau mašinų-mažiau spūsčių :D 

Atsakyti