Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas!

Pamezgiau vakar, mažą trupinuką, ir širdis dainuoja.

Ermitažas man parūpino dvi mėlynas hortenzijas ir dvi puikias rožes namams ir darbui papuošti :) Specialia kaina!

Atsakyti

Pamezgiau truputuką vakar (vieną rašto pakartojimą), pamezgiau šiandien per renginį pusvalanduką. Ir dar noriu :). Kažkaip darbas, rutina, visai sutvarkė galvos reikalus, nes daug laiko tiesiog suplanuota, jaučiuosi reikalinga, o po visų reikalų smagu pailsėti su mezginiu. Šiuo metu galvoj idėjos tuo klausimu verda, bet žinau, kaip būna pabaigus. Pamažu rutulioju mintį gal bent kokią smulkmę kaip pakaitinį mezginį pradėt. Kad nelikčiau be nieko megztinį pabaigus. Dar vakar Mano siūlai labai gundė naujais siūlais. Bet siūlų aš turiu  :B​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 rugsėjo 2023 - 11:01

Jautriems žmonėms rutina turbūt labai į naudą.

Aš vakar vėl į sporto rutiną grįžau. Gerai, kad naujokių grupėj yra, tai nekankino labai :D​ O tai jaučiasi ta tinginio vasara...

Atsakyti

Nu alles, kitą savaitę kažkada grįžtu į darbo liaudies gretas :karsta:  :bijau2:  :mega_shok:​ 

Atsakyti

​Siūlymas: Pirmadienį vakare - mezgėjų prosekiukas sriuba!

Atsakyti

Katuk, nu pagaliau. O tai jau visai pavydas bambą užgraužė :D​ 

Atsakyti

Liniuka, tikra draugė :). Įgarsino, ką visos galvojam :). Sriuba seniai bebuvo, aš mielai kada nors kur nors.

Nu pagaliau algą pervedė, jau kelis kartus per dieną tikrinau. Reik vėl kelnes iš Zalando užsisakyt :), trečiąsyk tas pačias. Kaip ir geros, bet gal kiek daugiau laisvumo norėtųsi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 rugsėjo 2023 - 13:51

Siūlau UNDICI VENTUNO. Mašinos prie Santuokų rūmų TIKRAI TILPS.

Atsakyti

Mašinos tai tilps. Tik parkingas mokamas :mirksiukas:  nenubiednėsim, ale ir nesutaupysiml :D 

Šiaip, man pirmadienis po darbo baisiai nepatogus, tai greičiausia ne.

Atsakyti

Laba diena, 

Aš sriubos norėčiau, bet pirmadienis niekaip...

Aha, ir laisvas parkingas nuo mokėjimo, mažiau streso kelia :D 

Atsakyti

Pirmadienis - ta diena, kai aš kitą savaitę dar Vilniuje. O tie italai ir jų prosecco tikrai verti dėmesio. Ir dirba jie nuo 17:00.

Atsakyti

Ir supermamyčių pakęst negaliu.

Kaip SM, tai skamba keistokai :hihihi:  

Atsakyti