Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kardigano ir man labai reikia. Pažiūrėjau į siūlus. Pažiūrėjau į modelius. pažiūrėjau į Ristinos mezgamus ♥. Nieko negaliu išsirinkt. Labiausiai noriu plono, prabangesnių siūlų, laisvo, o tokio megzt nenoriu, nes antrukais seniai nieko nebemegzu, net kojines 2,25. Idealiausia būtų rast gyvai nusipirkt, bet pats nenusipirks, kai aš po pardes nekenčiu vaikščiot :).

Apie Katuko mezginį. Vakar suvokiau, kad net nekriuktelėjau. Nes sėdėjau ir žiūrėjau akis išpūtus,  ir nežinojau, ką parašyt :D. Pirmiausia - atmintis apgavikė. Ji supainiojo tavo rodytą prototipą su tuo ką realiai mezgi :). Tai laukiau plonų pynučių rusvos spalvos :D. Užtat šokiravo rezultatas, nepaisant to, kad paskui prisiminiau, kad mačiau gi Kaune pradžią, kad sakei, jog raštelis bus kitoks :D. Komedija tiesiog su mano galva :). Techniškai tai visada tavo mezginiai tobuli ir gyvai tas dar geriau atrodo nei foto visada. Ale primink dar sudėtį? Mintys dar tokios galvoj sukosi - jeigu vasarinė sudėtis - tai per uždaras kaklas, jeigu vilninė sudėtis - tai kaip jį nešiot, kad trumpos rankovės? Visada man tokios mintys apie tokius mezginius kyla. Nors turėtų būti faina po kokiu švarkeliu, Textilite tokį golfą trumpom rankovėm dukra vertė mane pirkt, bet aš atsilaikiau. Nors ir labai norėjau. Bet tiesiog čia buvo variantas one size fits all, o iš tiesų labai jau S, tai tikrai tas aptemptumas ne man...

Ir sveikinimai darbo liaudžiai! 

Šiandien vyrukai išvarys traukiniu į Kauną futbolo žiūrėti (bilietas - sūnaus dovana tėčiui gimtadienio proga), bus mergaitiškas vakaras namie, reikia ką faino pagalvoti su dukrom nuveikti :wub:​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 rugsėjo 2023 - 10:55

Perku juodžemį. Žemės ūkis - jėga!

Atsakyti

Viena taurė prosecco vairuot netrukdo :B O daugiau aš ir šiaip gert negaliu, visai skrandis balto vyno nebetoleruoja...

Mano vyras šiandien negali važiuot į futbolą dėl darbų, tai baisiai gailisi, nes draugeliai tai varo :D Bet užtat sekmadienį varys. Rungtynės prasideda 22 val :blink: 

Atsakyti

Link Molėtų yra tokis Siūlų sandėlis ir tokie Ridikai. Kašmyras ir lava cake :wub:  :wub: Aikštelė nemokama, ne centras.

Atsakyti

Viena taurė prosecco vairuot netrukdo :B O daugiau aš ir šiaip gert negaliu, visai skrandis balto vyno nebetoleruoja...

Mano vyras šiandien negali važiuot į futbolą dėl darbų, tai baisiai gailisi, nes draugeliai tai varo :D Bet užtat sekmadienį varys. Rungtynės prasideda 22 val :blink:

Maniškiai svarstė, kurias varžybas rinktis. Abu pasirinkimai blogi :), nes po abiejų reikės į darbą/mokyklą varyt dar, šiandien dar ir anksčiau vyrui išvaryt, na, bet iš namų, tai pasirinko šias. Suskaičiavau, kad 5 pilnas dienas per atostogas dirbo, tai nieko tokio, jeigu valandą ar pusvalandį anksčiau išeis. Juolab, kad namie išvis nuo kėdės beveik neatsikelia per dieną, pavalgo prie kompo...

Pastaruoju metu dažniausiai renkamės CUP arba Panorama, pakankamas valandų kiekis irgi nemokamas. CUP patrumpino iki 2-iejų val, man atrodo, tik.

Atsakyti

Molėtų plentas man tai visai tiktų :ax:  tik turbūt vistik ne pirmadienį...

Restar- medvilnė su akrilu gal :hmm:  per pusę. Toks sakyčiau rugsėjinio nešiojimo daiktas. Kai ryte užsimeti kokį švarkelį/striukelę, o dieną eini be nieko. Siūlas toks purus, švelnus, bet ne karštas. Kaklas-taip, galėjo būt ir labiau išimtas, bet kadangi jį permezgiau tris kart, tai yra kaip yra. 

Beje, siūlas nepaisant tos sintetikos, labai mielas, visiškai nesitraukia, netysta, džiūsta greit ir negirgžda :D  pirktas prieš keletą metų MG, pridėjimui prie tokio dratinio iš Woolio, bet dratinis nurašytas nuostoliam :D​ 

Atsakyti

Pirtis liuks, bet tik ne SPA. Pernai visai pasiteisino paskutinės minutės užklausa FB grupėj. Gal ir šiemet bandom?

Man atrodo, rasčiau visus gautus apsiūlymus, bet pirmoj eilėj reikia tikslaus dalyvių skaičiaus. Jeigu iki 10 žmonių, kaip pernai, tai yra ir  kitos pirtys, pigesnės, nei virš 10.

Data irgi ne paskutinėj vietoj.

Liniuka, gal dėl visa ko, orientacinės kainos užklausk Aukštadvary spalio mėn. Ar lapkričio. 

Restar, buvau pernai tėvų komitete. Šįmet niekas nebesiūlė, nes kiekvieną kartą kartojau- aš prieš perteklines rinkliavas 🤣 

Atsakyti

Pernykštės sodybos irgi galim užklausti. Nes lyg viskas ten gerai buvo? Nebent Niumai toli. Aš net neatsimenu, kur miegojau :)

Datom galėčiau apklausėlę pakurti, įdėti į kambarėlį,  bet reikia žinoti, kurias datas dėti. Man realiai tinka bet kurios, nes rudenį aš neturiu jokių gimtadienių, jokių planų. 

Katuk - jo, tada tobulas reikalas. Tai akrilas ir prisideda prie to lengvumo, netįsimo/nesitraukimo, stabilus reikalas. O ta šiuolaikinė sintetika tai net natūraliu pluoštu lengvai gali apsimesti.

Niuma, kurio vaiko klasėj čia taip siautėji, kad net į komitetą nesiūlė? Visada gali pasisiūlyt pati, kad tvarką prižiūrėtum :D.

*****, pasiilgau sektos papliurpimų apie viską :wub: .

Gerai, kad vakar naktį (negerai, kad jau po vidurnakčio...) laiku sustojau megzt rankovę ir nepatingėjau susivert papildomą virbalą ir pasimatuot tą savo megztuką. Vis raštą po rašto, o kad jau laikas atnarą megzt - visai netyčia sužinojau :). Biškį net baisu, ar siūlo užteks, nes rankovės tokios sunkios, masyvios :). Nekantrauju išskalbt ir pažiūrėt, kaip elgsis ir siūlai, ir modelis, ir ar papuoš mane, kaip tikiuosi :).

Atsakyti

Labos

lakstau šian, to į darbą to atgal (nes sportuot o dirbu nuotoliu taigi šian). Ir dar kirpyklon ant staigio sugebėjau užsirašyt

Liniuka yra kam trukdo ir viena taurė proseco

pvz man :) kai gadget išsilaikys jai irgi trukdys du metus.

MsuM naują video išleido mačiau, tik dar nespėjau pažiūrėt

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 09 07, 13:36)
Niuma, kurio vaiko klasėj čia taip siautėji, kad net į komitetą nesiūlė? Visada gali pasisiūlyt pati, kad tvarką prižiūrėtum biggrin.gif

Mažiaus. Mokytoja paskutinę savaitę informavo, kad išeina į kt mokyklą, arčiau namų. Nenustebčiau, jei prie nervų tąsymo prisidėjo ne tik vaikai, bet ir tokios asabos, kuriom dabar į akis sakau ką galvoju. Pirmoji buvo superinė. Ši - irgi kiek bendravau- labai adekvati, konkreti, su didele patirtim, bet neleidžia tėvams avansu ant galvos šokinėt - sudėlioja ir savo ribas. Tai kai tokioms supermamytėms nepatinka ir pradeda planuot lakstyt pas pavaduotojas ir direktores, - jaučiu pareigą nusodint. Jau pernai su viena mokytoja susidorojo. Kaip dabar pažiūriu atgal- iš dalies be reikalo.
Jei būčiau užsirašius į tėvų komitetą- turėčiau pastoviai su ja kapotis. Biškį savęs gaila.
Atsakyti

Pas Simą klasėj irgi panašiai buvo pradinėse.Tai ta mokytoja po.pusės metų iš vis išėjo iš mokyklos, ne tai kad į kitą :)

Atsakyti
Mokytoja čia daug metų dirbus. Taip, važinėjo iš kito miesto galo. O 'mamytė' pernai vidury mokslo metų atėjo iš kitos mokyklos. Dar bandys šokdint - pasiūlysiu vėl kitos mokyklos pasiieškot, kur jos aukselį išskirtinai prižiūrėtų.
Man tik nesuvokiama, kai net nepradėjus dirbti- konstatuojama, kad viskas bus blogai su visokiausiais išvedžiojimais.

Atsakyti