Kardigano ir man labai reikia. Pažiūrėjau į siūlus. Pažiūrėjau į modelius. pažiūrėjau į Ristinos mezgamus ♥. Nieko negaliu išsirinkt. Labiausiai noriu plono, prabangesnių siūlų, laisvo, o tokio megzt nenoriu, nes antrukais seniai nieko nebemegzu, net kojines 2,25. Idealiausia būtų rast gyvai nusipirkt, bet pats nenusipirks, kai aš po pardes nekenčiu vaikščiot .
Apie Katuko mezginį. Vakar suvokiau, kad net nekriuktelėjau. Nes sėdėjau ir žiūrėjau akis išpūtus, ir nežinojau, ką parašyt . Pirmiausia - atmintis apgavikė. Ji supainiojo tavo rodytą prototipą su tuo ką realiai mezgi
. Tai laukiau plonų pynučių rusvos spalvos
. Užtat šokiravo rezultatas, nepaisant to, kad paskui prisiminiau, kad mačiau gi Kaune pradžią, kad sakei, jog raštelis bus kitoks
. Komedija tiesiog su mano galva
. Techniškai tai visada tavo mezginiai tobuli ir gyvai tas dar geriau atrodo nei foto visada. Ale primink dar sudėtį? Mintys dar tokios galvoj sukosi - jeigu vasarinė sudėtis - tai per uždaras kaklas, jeigu vilninė sudėtis - tai kaip jį nešiot, kad trumpos rankovės? Visada man tokios mintys apie tokius mezginius kyla. Nors turėtų būti faina po kokiu švarkeliu, Textilite tokį golfą trumpom rankovėm dukra vertė mane pirkt, bet aš atsilaikiau. Nors ir labai norėjau. Bet tiesiog čia buvo variantas one size fits all, o iš tiesų labai jau S, tai tikrai tas aptemptumas ne man...
Ir sveikinimai darbo liaudžiai!
Šiandien vyrukai išvarys traukiniu į Kauną futbolo žiūrėti (bilietas - sūnaus dovana tėčiui gimtadienio proga), bus mergaitiškas vakaras namie, reikia ką faino pagalvoti su dukrom nuveikti .