Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir mano SImo klasėj lygiai tas pats buvo su mokytoja... Nuostabia, puikia mokytoja... :wub:  Tik tiek, kad metus sugebėjo atlaikyt, nereikėjo kitos ieškot.

Viena mama pastoviai mokė kaip dirbti. Ateidavo į pamokas ir sėdėdavo (be kita ko su kūdikiu ant rankų). O kadangi mokykla buvo pirmametė ir labai tolerantiška, tai leido jai taip elgtis :unsure:  O paskui teko dorotis su pasekmėmis.

Atsakyti

Limit, oho koks levelis!!!

Atsakyti

O 'mamytė' pernai vidury mokslo metų atėjo iš kitos mokyklos. Dar bandys šokdint - pasiūlysiu vėl kitos mokyklos pasiieškot, kur jos aukselį išskirtinai prižiūrėtų.
Man tik nesuvokiama, kai net nepradėjus dirbti- konstatuojama, kad viskas bus blogai su visokiausiais išvedžiojimais.

Ale ot kokių būna, rimtai. Kad jau tiek pasakojat, tai dabar prisiminiau, kad gal trečioj klasėj pas mažę buvo vienas naujokas ir mama per susirinkimą šakotis norėjo, kitus auklėt, o mokytoja kažką mandagiai, bet tiesiai pasakė, kur problemų ieškoti, tėvai mokytoją palaikė, tai šeima išėjo laimės ieškot kitur gana greitai, net užmiršus buvau.

Lyg ir nesam "išėdę" jokios mokytojos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 rugsėjo 2023 - 16:33

Priedas  received_636070948343990.jpeg   249,09KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_6512882578766199.jpeg   217,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kultūriniesi - po muziejų prie Neries vaikštai, Katuk? Pavasarį buvo smagu rasti šitą eksponatą.

Atsakyti

Aha, buvau muziejuj. Su Tesla šou. Patiko visai. Aš jame buvau, kai tik atidarė, dar nebuvo daugelio salių. Tai dabar nuvedžiau MB :D 

nu bent tokia atostoginė pramoga :B  tolimesniam kokiam reikalui nepavyko įkalbėt

Atsakyti

Aš dirbau kitoj kelio pusėj kelis metus. Su vaikais nueidavom, bet seniai buvom buvę. Smagu ant stogo buvo užlipt. Į Virsmo salę netilpom, teks kada kitąsyk.

Miegu praktiškai, o dar reikia už valandos traukinio sulaukt ir vyrus patsivežt... Seniai bemezgiau miegodama jau. Oi, nieko iš to gero ..

Atsakyti
  • Labas rytas,
  •  
  •  
  •  
  • Kokie dailūs siaurapjūkliai yra! Pažiūri žmogus DYI tiktokiukus pusmetį, ir susiruoši virtuvės remontui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 rugsėjo 2023 - 08:18

Nepastebėjau, kaip atėjo 1... Viršininkė sakė, kad geras oras ir liepė išeit pasivaikščiot. Kas aš tokia, kad prieštaraučiau :). Ką nors užkrimsiu ir eisiu pasimėgauti saule.

Atsakyti

Sveikos darbingam penktadieny,

paskutines 3 dienas oficialiai atostogauju, neoficialiai kasu bulves ir stoviu prie mišalkės, o smagioji dalis, kad po visų darbų puolu godžiai megzti!

Tiesiog siūlas tokio nerealaus smagumo, begalo lengvas, be pūko, su sintetika, puikiai apsimeta čia natūralių pluoštu.

Kažkuri klausėt, kaip toj De gyvenas, kaip tie vokiečiai. Tai baisu net pradėt ką sakyti, nes nieko nebėra kaip buvę...

Politika pasisukus labai negera linkme, kai būti socialiai remtinu išlaikytiniu labiau apsimoka, nei dirbti, pabėgėlių politika - tikras š..., nebelikę to aukšto gyvenimo standarto, kurį atspindėdavo, šviesiomis kelnikėmis pasipuošę pencininkai-šiai dienai, eiliniai pencininai palikti už borto(neabsoliutinant), pencijos ties skurdo riba, daugelis eina į Caritą, vietos slaugos namuose aukso vertės... Kai tuo tarpu visi išlaikytiniai pasidabinę baltais kedukais ir šviežutėliais kirpimas, užgulę miesto aikštes ir prekybcentrius...

Jei dar prieš keletą metų išgirsti vokietį atvirai burnojantį  prieš tokią situaciją buvo beveik neįmanoma. Tas jausmas, kad kad jie pastrigę Hitlerio šešėly, neduok D... būsiu patupdytas į tą pačią lentyną... tai šiai dienai vis daugiau išgirsti atviro pasipiktinimo...kas iš dalies džiugina, nes daugelyje vietų realiai perlenkta lazda, bet ir baugina, kad nebūtų mestasi į kraštutinimus.

Šiaip kaip žmonių iš vis nesiimčiau lyginti, nes jie patys tarpusavy tiek susiskaidę ir pridarę šablonų, kad belieka linkčioti ir nieko nesakyti. Patikėsite ar ne, bet po sienos griūties, vis dar tebėra labai gajus atsiskyrimas: Ost'čiai ir West'čiai. Ir jie vienas apie kitą ohoho kiek turi pasakyti😁Man taip pasisekė, kad kurį laiką gyvenau vienoj žemėj, o dirbau už 20 km. kitoje tai labai iš arti mačiau tą atskirtį.

Bet realiai tiek vienoj, tiek kitoje pusėje yra visokių. Bet visumoje labai faini žmonės, gal kiek santūrus, neskuba prisiliesti, bet kai jau... tai būna kartais bėgti noris😁, šiaip su nerealiu humoro jausmu, geranoriški... Man Vokietija labai artima Lietuvai, žmonėse daug randu panašumų, ypač dabar gyvenant kaime, tikrai dažnas atvejis, kai pagaunu save jausme - "kaip anuomet pas babą kaime..."  Jaučiuosi labai gerai čia, bet ar ir pasenti čia norėsiu, kai vaikai paliks lizdą, nesu tikra...

Et, tiek tos politikos, turiu ką švęsti, užbaigėm visus betonavimo darbus, jau turim aiškų terasos kontūrą, MB pripylė smėlio, tai mažytis paplūdimys už slenksčio😁kol kitą savaitę parvažiuos plytelės... O šiai dienai darbai baigti

Atsakyti

Kapseikut, laba!

Pradėjau skaityt tave kaip katuką :) :) iki Vokietijos paminėjimo ;) ;) :)

Atsakyti

Va tau, pasirodo ne tik šeimoj yr grėsmė sutapatėt😅

Laba darbščioji, kaip ten tie dailieji siaurapjūkliai ar tinkami darbui? 😁

Atsakyti