Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kapseika, baisu ką pasakoji :B Bet man prieš kelis metus komandiruotėje Frankfurte irgi toks įspūdis susidarė - netvarka, purvas, tamsūs veidai ir jokio saugumo jausmo. Kartais pasidžiaugiu, kad mūsų ekonomika nepatraukli laimės ieškotojams :B 

Užtat koks gražus rugsėjis :wub:​ 

Atsakyti

Pavažinėtum Boltu arba padirbtum su statybom, taip negalvotum. Turim padalinius Turkijoje, Indijoje, Meksikoje. Lietuva jau tampa geidžiama.

Siaurapjūklį šiam projektui skolinsiuos. Perdažysiu virtuvės komplektą ir keisiu stalviršį. Bus alyvuotas medis  :wub:​ 

Atsakyti

Tarpinė stotelė tiem indam ir tadžikam ta Lietuva.

Atsakyti

Dar pliusas, kad dirbantys jie, o ne pašalpiniai darmajiedai.

Atsakyti

Siaurapjūklį šiam projektui skolinsiuos. Perdažysiu virtuvės komplektą ir keisiu stalviršį. Bus alyvuotas medis  :wub:​ 

Kokios mielos permainos nusimato. :thumb_yello:  O su tuo siaurapjūkliu stalviršį pjausi? Gal net figūriškai plautuvei?

Atsakyti

Aš realistė, pjaustysiu TIK stačiakampius.

Atsakyti
QUOTE(Kapseika* @ 2023 09 08, 13:01)
Kažkuri klausėt, kaip toj De gyvenas, kaip tie vokiečiai. Tai baisu net pradėt ką sakyti, nes nieko nebėra kaip buvę...
Man Vokietija labai artima Lietuvai, žmonėse daug randu panašumų, ypač dabar gyvenant kaime, tikrai dažnas atvejis, kai pagaunu save jausme - "kaip anuomet pas babą kaime..."  Jaučiuosi labai gerai čia, bet ar ir pasenti čia norėsiu, kai vaikai paliks lizdą, nesu tikra...</p><p>

As klausiau, smagu, kad parasei.
Tie socializmo atsvaitai FR, turbut, dar labiau jauciami. Socializmas yra parazitu rojus.
As po 3 persikraustymo sau pasizadejau, kad matysiu tik teigiamas spalvas naujoje tevyneje, ir tikrai labai sekmingai FR prigijau. Bet irgi vis dazniau pagalvoju bent apie dalini grizima i Lietuva, kai mazylis baigs mokykla (ziema FR/vasara LT). Ne del nostalgijos ar lietuvisko folkloro, bet tiesiog... Moralines normos pradeda nebesutapti ir erzinti.
Atsakyti

Ramus gyvenimas grįžo kuriam laikui. Galiu parodyti tik iš nugaros. Jaunasis fotografas neturėjo drąsos prieiti nufotkinti iš priekio. Sesuo pati skrybėlę nėrė.

Priedas  IMG_6033.jpeg   443,45KB   0 Parsiųsta kartų

Kada sriuba?

Atsakyti

Toks gražus ir šiltas savaitgalis buvo. Vėl mezgiau normaliai ir pradėjau, ir baigiau rankovę. Tik kūno susiūt itališku užbaigimu nebespėsiu šiandien... Smagu man siūt, bet labai ilgas siūlas, tai lėtai einasi, kol jį tampau. Ryt lieku be mezginio, pasirodo... Pasirinkimas - arba liemenė, jei atitaikysiu siūlus prie aprašymo, arba kojines. Norėčiau pagaliau abi kartu pabandyt megzt, būtų sūnui. Antra 48-49 dydžylio būtų užsiknisimas, geriau jau vienu sykiu abi  :B​ .

Atsakyti

Labas rytas!

Vakar pamosikavau kastuvu: du kubiukai kompostėlio DONE. Pagulėjau vakare migdolų vonioje, tai netgi viskas ok su nugara ;) ir kojytes atmirkiau į gamyklinių parametrų spalvą.

Užsiveisiau taisyklingą tožyną, su levandomis. Ok, pridėjau dar artišokų, nes tiesiog.

Klausimėlis: iš tokios spalvos mezgamos nepametamis kojinės, taip? [url="https://www.siuludama.lt/pradzia/superba-premium-100gr-4-giju-rico-design-siulai-kojinems/"]https://www.siuludama.lt/pradzia/superba-premium-100gr-4-giju-rico-design-siulai-kojinems/[/url]

Savaitgalis buvo ilgas ir nuostabus. Radau muzikos instrumentą, kuriuo noriu išmokti groti ir pradėjau pirkti kalėdines dovanas. Nemezgiau beveik.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 11 rugsėjo 2023 - 06:36

Labas rytas,

Jurgitak, skrybėlaitė tai daugiau nei įspūdinga  :bigsmile:  :wub: Labai norėtųsi iš arčiau pamatyti :)

Mūsų savaitgalis kaip kieno buvo :rolleyes:  Mano tai turiningas, kultūrinis. Rusnė tai atrodė kaip pati maratoną prabėgus po savanoriavimo, vyrukai dirbo, tai tiems labiausia nepasisekė..

Šlapelių namuose yra nepaprasto grožio nunerta staltiesė :wub:  Raštas tai atrodo, kaip mano 10 metų vestuvių sukaktuvių suknelė :D Bet labai graži tikrai.

Atsakyti

Aha, sugrįžau ir aš sureaguot į Jurgitos foto - ir skrybėlė įspūdinga, ir damos žavios žaliom suknelėm pasipuošę. Ar geras balius buvo?

Į Kapseikos parašymą nesureagavau, bet kažkaip taip ir įsivaizdavau viską, tai nieko kaip ir naujo. Apie kitas šalis tą patį buvau girdėjusi, kaip tas gerumas imigrantams, jų gailėjimas ir nuolaidžiavimas paskui atsisuka prieš pačius šeimininkus... Prancūzija, Švedija ir pan. Brexit irgi iš tos pačios serijos. O pas  mus, beje, jau irgi ryškiai padaugėję tamsbruvių vyrukų šviežiom šukuosenom, baltai spindinčiom maikutėm ir batais. Aš vis nusistebiu eidama pro šalį (kažkaip dažnai sutinku ties Petro ir Povilo bažnyčia, kai išsileidžiu į trasą), kaip jie sugeba tą baltumą išlaikyti. Ypač kai tokie „vargšai“ imigrantai, kuriems sunku ir gyvenamą vietą susirasti, ir darbą gauti. Man balti rūbai tai viso gyvenimo trauma - nei vaikystėj nesugebėjau neapsiterlioti, mama vis kalė į galvą, kad man negalima baltų rūbų duoti, tai beveik jų ir neturiu, ir nenoriu turėt. O kadangi mažai yra, tai nenoriu po  1-2 skalbt, jeigu įdedu su spalvotais, kad ir šviesiais, tai tas baltumas ir nyksta... Šiemet sukandus dantis leidau bernam prisipirkt baltų maikių ir užsispyriau išlaikyt baltom  :B . Tai vieną net į šiušlinę buvau iš pykčio įmetus, paskui vaikas išsitraukė, pats išsiskalbė ir atsiplovė, o man atrodė, kad jau mėlynai beviltiškai buvo nusidažius...

Tai jeigu turit kokių paslapčių, kaip rūbus baltais išlaikyti (ypač kojines...), tai pasidalinkit  :4u: . Ar čia koks Ariel daro stebuklus, kurio aš niekada nenaudoju? Nekenčiu skalbiklių su kvapais ir nekenčiu miltelių, tai naudoju tik skystus bekvapius, beveik visada Ringuvos.

Susinervinau. Gavau baltus kedus, kurių taip laukiau, norėjau ketvirtadienį autis - maži :(. Grąžinti reikės į Rygą, nežinau dar kaip. Jų dydžių lentelė ir realus dydis tikrai apsilenkia, pamačiau tik išsiėmusi iš dėžutės, nes būtų per gerai, kad taip mažai atrodantys batai man tiktų...

Atsakyti