Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu faktas, kad tų imigrantų jau tikrai nemažai pas mus. O ar tie būtent tokie - nežinau. Bet nepanašūs tikrai į turistus :). Dviejų trijų grupelėm, bazarina rankeles į kišenes susidėję. Tokios momentinės mintys praskrieja. Stengiuosi nevertinti, daug negalvoti, nesipiktinti juo labiau. Galvoju tik apie jų baltas maikutes ir kaip man tą baltumą pasiekt :).

Faktas, kad Lietuvai reikia darbo rankų tiems darbams, kurių patys nebenorim dirbti. Ir įvairovė neišvengiama, gyvendami vis geriau, nebegalim likti uždari ... Bet lazda turi 2 galus, tai faktas. Ir didžiosios turtingosios šalys įkliuvę.

Gavau kvietimą kaip tik į įvairovės konferenciją :).

Atsakyti

Kojinėms skalbt išbandžiau tą internetinį reikalą, kad jau per visus galus siūlė, kokią tik programėlę atsidarai, ten visi testuoja :D

Vos ne verdantis vanduo, soda, plovikis, actas ir druska. Ir mirkyt reik. Suveikė. Ne sniego baltumo, bet trint nereikėjo, kaip kad su muilu kokiu.

Man dar niekas nepasiūlė :). Čia, kaip suprantu, kad mažai nepasirodytų, nes neaišku, kas suveiks - viskas kartu supilama :). Buvau skaičiusi, kad vienas panaikina kito poveikį, tai arba sodą, arba actą naudoti. Bet aš skaičiau apie pylimą į būgną. Tai vis po truputį acto įpilu skalbdama, bent vandenį paminkština.

Atsakyti

Apatiniai ne balti, ale bet ir ne raudoni ar mėlyni. Tiesiog šviesūs. Be paveiksliukų. Mano. Ne vyro :D nu ir per savaitę bent 7 vnt susidaro. O kai mergaičių daugiau, tai ir vnt atitinkamai.

skalbiu irgi dažniausia savaitgaliais. Ir skalbiankė 7 kg. Bet yra programų ir mažesniam kiekiui.

O jeigu jau apie skalbimo reikalus, tai gal kokį patarimą internetas meta dėl rankšluosčių kvapo? Jei tik eilinė programa, tai fefefe, lieka kažkokia pridvisus smarvė. Ilgesnė programa kartais "paima" bet irgi ne visada. Kvapiklių nemėgstu, o jie ir neišima šiaip smarvės, tik šalia dar prideda saviškę :D  miltelių nenaudoju, tik gelius visokius, bet ne ariel, to kvapas per stiprus. Ringuva nė velnio neišskalbia, o ir kvapas po to jo veukt. Nežinau, esu jau pametus seniai  ieškot kažko, bet vat gal išbandėt ir žinot?

Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2023 09 11, 11:23)
Šūds visos tos priemonės prieš geltonas (nuo prakaito) pažastis. Išbandyti. Šieeek tiek  padeda vanish toks melsvas su grūdeliais. Mirkymas jame.

Būtent šitas violetinis išėmė prakaito galtonumus iš liemenėlės.
Baltom kojinėm suveikė geriau, nei vanishas, bet neatsimenu, koks tiksliai vanishas buvo pas mane.
Naudoju labai karštą vandenį mirkimui.
Atsakyti

Aš 100 metų jau skalbiu vien tik su Neutral. Nėr įgavę rankšluosčiai blogo kvapo. Visi kiti kvapai erzina, ypač patalynėj. Gal ir koiių alternatyvų yra, bet nieko daugiau nebandžiau. Gal reik aukštoj tempoj praplaut, kad kvapai dingtų  :hmm:  Su actu gal kokiu  :hmm:​ 

Pas vyro seseris iškart jaučiu tą skalbiklio kvapą, kai nakvojam arba kai kokį rūbą atiduoda. Mano Rusnė tada sako - kvepi teta G :D Nes po karto tas kvapas neišsiskalbia, kiek jo ten prisigėrę.

Atsakyti

Man po skalbyklės ir džiovyklės tikrai lieka tik švaros kvapas, jokio veukt, nors plaunu tik su Ringuva. Na, man jis tai bekvapis  :hmm: . Eisiu apuostyt rankšluosčių :D. Būtų laikas ir pavalgyt, matyt, pietus :).

Atsakyti

Tik dabar?

Aš jau po pietų ir torto. Dirbu ir kavas geriu su mažvaikiais - gimtadienininkui 24, kavos draugui - 35...

Viską džiovinu lauke. O skalbyklėj kokius kilimėlius labai karštai išplaunu, karyą per du mėnesius. Taip reikia,jei skalbi daug šaltai arbai minimaliai, sako INSTA.

Atsakyti

Aš 100 metų jau skalbiu vien tik su Neutral. Nėr įgavę rankšluosčiai blogo kvapo. Visi kiti kvapai erzina, ypač patalynėj. Gal ir koiių alternatyvų yra, bet nieko daugiau nebandžiau. Gal reik aukštoj tempoj praplaut, kad kvapai dingtų  :hmm:  Su actu gal kokiu  :hmm:​ 

Pas vyro seseris iškart jaučiu tą skalbiklio kvapą, kai nakvojam arba kai kokį rūbą atiduoda. Mano Rusnė tada sako - kvepi teta G :D Nes po karto tas kvapas neišsiskalbia, kiek jo ten prisigėrę.

Vat ir man tas pats - negaliu pakęsti, kai per pirtį arba kokiam nuomotam bute prie jūros būna skalbimo milteliais pradvisę skalbiniai... Kažkada Palangoj, kai nuomavomės, vos ištvėriau...

Hm, gal mano actas padeda rankšluosčiams?  :hmm: Nežinau, kai niekas nekliūna, tai ir negalvoju apie tai.

Neutral, kai tik atsirado, buvo tobula, po to lyg jie man kažko suprastėjo, pyktelėjau, o kai perėjau ant kitų, tai net nebegalvodama perku tuos pačius. Gal reikės per naujo išbandyti  :hmm: .

Dabar papietavau :). kai dirbu iš namų, tai ir pusryčiai nusivėlina, ir pietūs natūraliai. Tai nenoriu, tai neprisiruošiu užpakalio pakelt ir nueit iki virtuvės, tai nesugalvoju, ką valgyt. Tiesa, kai einu į darbą, tai būna, kad visau nevalgau, jeigu nepasidarau ko iš anksto ir nenusinešu :). Nes šiaip dirbam dirbam ir varom namo prieš kamščius, daug laiko užima pietavimas, retom progom pasilepinam su kolegėm.

Apatiniai daugumoj visų tamsūs :), vyrų tai išimtinai, o mes merginos, turim šį tą ir šviesesnio, bet mažumą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 rugsėjo 2023 - 14:17

https://www.euchemij...lash-500ml.html

Atsakyti

Gadget - tu jį naudoji drabužiams??? Parašyta, kad stiklo, valčių ir kitų transporto priemonių paviršiams. kas yra totaliai neaktualu :).

Atsakyti

Mxm pirkau kaip dėmių valiklį. Veiki. Vaiko atopiko nealergizuoja. Dažų (plaukų) dėmes  iš merino išvalo be pasekmių merinui.

Atsakyti

Undici nedirba pirmadienį.

Teko eiti pas kitus.... 

Atsakyti