O apie batus, tai man irgi nepasisekė. Susiradau internete Danijos tinklapy tokius, kokių norėčiau, atsiuntė, tiko dydis kaip tik man, bet... net dėžės neišpakavus dirbtinės odos smarvė jautėsi
O tinklapy nurodyta kaip natūrali. Parašiau jiems, kokia čia nesąmonė dabar išėjo, tai tik kad grąžint pasiūlė ir šiaip bendravimas ne iš maloniųjų buvo... Tinklapy paskui tik info pakeitė. Tai biškį buvau susinervinus. Ir iki šiol jokių kitų neįsigijau, nerandu va tokių pačių, bet odinių..
Bet jūs ir drąsios internetu batus pirkti... Suprantu, kai yra galimybė pasimatuoti, o paskui lygiai tokius pačius užsisakyti pigiau. Man irgi gražu daug kas
, bet iš paveiksliuko niekaip nepataikyčiau, kad dar ir patogu būtų (dydis tarpinis, niekada negaliu žinoti kuris iš dviejų geriau).
Beje šiandien mano kieme, taip sakant, šventė – pigu.lt visgi grąžino pinigus už drabužių "nuburbuliatorių" – po 12 dienų , kai buvo prisižadėję per 2-3, paskui teisinosi, kad taip būna dažniausiai, o gali užtrukti iki 14. Grąžinimo priežastis – "netiko"
, kai realiai visiškai ne ta preke prekiauja, nei aprašymą ir nuotraukas įsikėlę. Spėkit ar informaciją atnaujino.
Be kita ko, prisiuntė spamo su nuoroda, kur galiu įvertinti prekę ir palikti komentarą, o iš tiesų ta nuoroda veikia tik regisruotiems vartotojams. Trumpai tariant, ir toliau mulkins kitus pirkėjus...
O jeigu jau apie skalbimo reikalus, tai gal kokį patarimą internetas meta dėl rankšluosčių kvapo? Jei tik eilinė programa, tai fefefe, lieka kažkokia pridvisus smarvė. Ilgesnė programa kartais "paima" bet irgi ne visada. Kvapiklių nemėgstu, o jie ir neišima šiaip smarvės, tik šalia dar prideda saviškę
miltelių nenaudoju, tik gelius visokius, bet ne ariel, to kvapas per stiprus. Ringuva nė velnio neišskalbia, o ir kvapas po to jo veukt. Nežinau, esu jau pametus seniai ieškot kažko, bet vat gal išbandėt ir žinot?
Niekas nesuteikia geresnio kvapo, nei džiovinimas lauke, kai tik orai leidžia. O Ariel tai kapsulių kvapas ir man peraštrus, bet skysto skalbiklio iš butelio – visai normaliai, naudoju skirtą spalvotiems skalbiniams beveik viskam.