Man labai įdomu tas blokavimas
prieš, per ir po. Kažkaip fiksavai etapus?
Matematikės klausimai
.
Filologės atsakymas: ar tu juokauji???
Nei į galvą nešovė man toks dalykas. Paskaičiau apie blokavimą, kad su metru reikia blokuoti pagal nurodytus baigto gaminio išmatavimus. Bet tai ne apie mane
. Ištampiau, kiek galėjau, norėjau, ir tiek žinių
. Daugiau tikrai nepavyktų, o norint sumažinti - yra būdų
. Bet nepanašu, kad reikėtų. Visgi manau, kad turėsiu problemų su atvipusiu laivelio kaklu. Tikriau atsivertusia atnaros juostele. Ir matau/skaičiau, kad ne pas vieną ta pati problema, bet dizainerė jokio sprendimo nesiūlo. Mezgiau kaip nurodyta. Jeigu ir ištampymas nepadės, teks griebtis magijos
.
Kapseika - ar tau atostogos? Ar darbas iš ūkio?
Labai man miela, kad tu ten taip ūkiškai gyveni, kuri savo lietuvišką oazę.
Gadget klausė apie rūbų parodymą. Nei aš turiu sąlygų fotkintis, nei man į galvą šovė proceso metu tai daryt
. Be to - nelyginti tie švarkai. Bet taip - užtrukau matuodamasi įvairiausias kombinacijas. Ne patys universaliausi rūbai - šviesus ir žalias švarkai, bet įsipaišys į garderobą bent prie kai kurių turimų rūbų. O šiaip tai planuojamės darbinę fotosesiją naujai svetainei (o ji - mano darbovietės rebrandingo pasekmė), tai 3 foto turėčiau turėt
. Matyt, kad su naujais rūbais.
Ok, suklijavau visus neseniai įsigytus rūbus iš Zalando bendram įsivaizdavimui. Negalėjau apsispręst, kokios spalvos tų bliuskių noriu, paėmiau 2, abi labai patinka, drapiruotos/liemenuotos, tai vizualiai liekninamą poveikį turi
. Žalias pasirinkimas - įsiklausymas į dukros žodžius, kad žalia man labai tinka, kai bandė įsiūlyt žalią, bet labai aptrėškiantį golfuką.
377915380_692219799601457_6639857741952646811_n.png 330,03KB
3 Parsiųsta kartų