Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man labai įdomu tas blokavimas :bigsmile:  prieš, per ir po. Kažkaip fiksavai etapus?

Kapseika, tu siugriovei visą mano pasaulį :cray: aš vis dar naiviai tikėjau DE tvarka. Bet iš tikro, mums dažnai atrodo, jog kitur geriau, gražiau, švariau. Nevertinam, ką turim. 

Apie atvykėlius stengiuosi neturėti išankstinių nuostatų. Tarp mūsų, vietinių irgi yra visokių. Bet faktas, jog pamačius kitokį, nei įprasta, kažkaip įsitempi, stebi. Gal dėl to ir matai dažniau, kad gyvena kažkaip kitaip.

Atsakyti

Katuk, del to, kad kitokie, čia nėra problemos. De tikras tautų katilas, o ir emigrantų visokių jie jau dešimtmečiais turi... Bet tarkim senieji emigrantai, kad ir italų, ar tie patys turkai, bosniai  ir pan. atvažiuodavo įsikurti, užsidirbti... Visai, visai kitas kontingentas. Baisuma - paskutinių kokių 7 metų politika ir emigrantai... Bet šį ryt klausantis radijo kaip tik išgirdau, kad pateiktas pasiūlymas griežtinti išmokų tvarką, tiems kuriems nesuteikta teisė gyventi, bei greitinti nusikaltėlių ir teroristų išskraidinimo procesus.  To nubudimo jau senai reikėjo, tai tikiuos, kad čia tik pradžia... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapseika*: 12 rugsėjo 2023 - 08:53

Bet tiek to tos politikos.... 

Visai puikus rytas, mano PC atsisako dirbti, per lietų parsinešiau iš virtuvėlės gretimame pastate vakarykščio torto likučių, laukiu kol kas tvarką padarys. 

Apie skalbinius. Žiauriai mėgstu džiovinti lauke, vien tas vaizdas - pievoje ant džiovyklės besiplaikstantys skalbiniai😍

Dar pas kaimyną nusižiūrejai gudriai ištampytas virves mašinos stoginėje, puikus būdas pratęsti lauko džiovinimo sezoną rudeniop.

Virvės jau užsakytos, MB informuotas, kad bus dienų, kai jo auto prausis lietuje😅

Atsakyti

Man labai įdomu tas blokavimas :bigsmile:  prieš, per ir po. Kažkaip fiksavai etapus?

Matematikės klausimai  :lol: .

Filologės atsakymas: ar tu juokauji??? :lol:  Nei į galvą nešovė man toks dalykas. Paskaičiau apie blokavimą, kad su metru reikia blokuoti pagal nurodytus baigto gaminio išmatavimus. Bet tai ne apie mane :). Ištampiau, kiek galėjau, norėjau, ir tiek žinių :). Daugiau tikrai nepavyktų, o norint sumažinti - yra būdų :). Bet nepanašu, kad reikėtų. Visgi manau, kad turėsiu problemų su atvipusiu laivelio kaklu. Tikriau atsivertusia atnaros juostele. Ir matau/skaičiau, kad ne pas vieną ta pati problema, bet dizainerė jokio sprendimo nesiūlo. Mezgiau kaip nurodyta. Jeigu ir ištampymas nepadės, teks griebtis magijos :).

Kapseika - ar tau atostogos? Ar darbas iš ūkio? :) Labai man miela, kad tu ten taip ūkiškai gyveni, kuri savo lietuvišką oazę.

Gadget klausė apie rūbų parodymą. Nei aš turiu sąlygų fotkintis, nei man į galvą šovė proceso metu tai daryt :). Be to - nelyginti tie švarkai. Bet taip - užtrukau matuodamasi įvairiausias kombinacijas. Ne patys universaliausi rūbai - šviesus ir žalias švarkai, bet įsipaišys į garderobą bent prie kai kurių turimų rūbų.  O šiaip tai planuojamės darbinę fotosesiją naujai svetainei (o ji - mano darbovietės rebrandingo pasekmė), tai 3 foto turėčiau turėt :). Matyt, kad su naujais rūbais. 

Ok, suklijavau visus neseniai įsigytus rūbus iš Zalando bendram įsivaizdavimui. Negalėjau apsispręst, kokios spalvos tų bliuskių noriu, paėmiau 2, abi labai patinka, drapiruotos/liemenuotos, tai vizualiai liekninamą poveikį turi :). Žalias pasirinkimas - įsiklausymas į dukros žodžius, kad žalia man labai tinka, kai bandė įsiūlyt žalią, bet labai aptrėškiantį golfuką.

Priedas  377915380_692219799601457_6639857741952646811_n.png   330,03KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 rugsėjo 2023 - 10:05

Kelnės gražios! Žalia spalva-nereali! 

Aš kaip tik dariau pilną savo garderobo reviziją. Turiu dafiga rūbų :B  tarp jų tikrai derančių tarpusavy-gal kokie 5 deriniai. Bet nu plę, nervas ima nerealiai, nes rankos nekyla išmest kitų, nes nu.. geri daiktai, kažkuriuo metu net pavartojami.. kažkurie čiut mažoki, tai yra viltis pakūsti, kažkurie didoki- nu tai maža ką :rolleyes:  kažkurie nostalgiškai saugomi. Naminiai megztiniai iš 2jų namų :D  tai susinešioja greit, tai saugau-nereiks ieškot kažko ilgokai..

ai žodžiu-man matyt darbinė depresūcha :B 

Atsakyti

Jau dirbi?

Atsakyti

Ryt

Atsakyti

Kapseika - ar tau atostogos? Ar darbas iš ūkio? :) Labai man miela, kad tu ten taip ūkiškai gyveni, kuri savo lietuvišką oazę.

attachicon.gif377915380_692219799601457_6639857741952646811_n.png

Oi, ne... Atostogavau praeitą savaitę tris dienas. Šią jau darbe. 

Suklaidinau tave matyt su tais pastatais ir tortais😁

Tiesiog įmonė mūsų išsimėčiusi per keletą pastatų ir gatvių. O aš gi tortų maniakė - nei atstumas, nei oro sąlygos nesustabdo. 

Kelnės labai fainos! 

Atsakyti

geri daiktai, kažkuriuo metu net pavartojami.. kažkurie čiut mažoki, tai yra viltis pakūsti, kažkurie didoki- nu tai maža ką :rolleyes:  kažkurie nostalgiškai saugomi. 

Kaip aš tave suprantu. Bet ir nesigraužiu dėl to. Nes taip yra tiesiog. Spėsi išmest :). Turiu ir nederančių rūbų. T.y. tik su kažkuo vienu. 

Nėra dar tau darbinės depresūchos, nes šneka dar ne apie darbą, o apie rūbus :). Viskas bus gerai. Ypač su rūbais. Pritrūksi - nusipirksi :). Bus, kaip suprantu, ir darbo iš namų? Tai vis mažiau sukt galvą, kuo kasdien apsirengti.

Atsakyti

Kapseika, tikrai supainiojai mane su tortu :).

Verda balandėliai. kenčiu, laukiu pietų.

Atsakyti

Restar, palaidinės  :wub: 

Atsakyti

Man depresūcha dėl to, kad tiesiog jaučiu, jog laiko neliks niekam, išskyrus darbą :cray: 

Na, arba tiesiog 4 metai tai ne 3. Teks mokytis vėl naujo gyvenimo rutinos. 

Labiausiai tai nelaukiu maistų gamybos :B​ 

Atsakyti