Nu nors kam palaidinės patiko . Nes man tai jos labiausiai nešiojamos bus, labai malonios prie kūno, kažkokia ten ekologiška medvilnė ir labai prie daug ko pritaikomos, po švarkais tinka ir po megztiniais
. Kelnės forma/spalva faina, medžiaga, kaip čia pasakius, nemaloni man iš vidaus, didžioji dalis sintetikos.
Katuk - mes visos dirbdamos daug ką spėjam . Įsivažiuosi ir pamatysi, kad kuo daugiau darai, tuo daugiau padarai. Gaminsi mažiau, nes mažiau namie būsi
. Juk dabar irgi gamini? Mažų vaikų gi nėra
. Net aš galiu pasidžiaugti, kad vakar visus grįžtančius namo maitinau sekmadienį sūnaus išvirta čili sriuba. Išvirė nemažą puodą, kad galėtų sau neštis į mokyklą šią savaitę, bet ir kitiems liko bent po sykį paragaut. Be recepto, tik su mano bandymais pakreipt per atstumą, per messengerį
. Tikrai ne blogesnė nei aš verdu
.
O šiaip - mes abi nerimautojos iš anksto, labai suprantu. O atėjus laikui - kažkaip viskas visada susitvarko.
ANONSAS
MEZGĖJŲ SRIUBA
Rugsėjo 19 d. (antradienis) ~ 17.30 VCUP. Kur tiksliau - Katukas gali parašyt . Grill terasa ar London grill, aš nežinau, būnu tik su mezgėjom
. Kažin, nereikia staliuko rezervuoti?