Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu nors kam palaidinės patiko :). Nes man tai jos labiausiai nešiojamos bus, labai malonios prie kūno, kažkokia ten ekologiška medvilnė ir labai prie daug ko pritaikomos, po švarkais tinka ir po megztiniais :). Kelnės forma/spalva faina, medžiaga, kaip čia pasakius, nemaloni man iš vidaus, didžioji dalis sintetikos.

Katuk - mes visos dirbdamos daug ką spėjam :). Įsivažiuosi ir pamatysi, kad kuo daugiau darai, tuo daugiau padarai. Gaminsi mažiau, nes mažiau namie būsi :). Juk dabar irgi gamini?  Mažų vaikų gi nėra :). Net aš galiu pasidžiaugti, kad vakar visus grįžtančius namo maitinau sekmadienį sūnaus išvirta čili sriuba. Išvirė nemažą puodą, kad galėtų sau neštis į mokyklą šią savaitę, bet ir kitiems liko bent po sykį paragaut. Be recepto, tik su mano bandymais pakreipt per atstumą, per messengerį :D. Tikrai ne blogesnė nei aš verdu :).

O šiaip - mes abi nerimautojos iš anksto, labai suprantu. O atėjus laikui - kažkaip viskas visada susitvarko.

ANONSAS

MEZGĖJŲ SRIUBA

Rugsėjo 19 d. (antradienis) ~ 17.30 VCUP. Kur tiksliau - Katukas gali parašyt :). Grill terasa ar London grill, aš nežinau, būnu tik su mezgėjom :). Kažin, nereikia staliuko rezervuoti?

Atsakyti

Pridubliavau :). Tai parašysiu, kad dar drėgną megztuką nuėmiau nuo kilimėlio, nes negalėjau išvert nepasimatavus - patinka! Vėl prismeigiau toliau džiūt.

Ką šiandien pradėsiu - niekas nežino. Vaikai pavalgys balandėlių, nes visi vėlai grįžta, mudu su vyru dar ko užkąsim be ypatingo gaminimo. Beveik jau galėčiau eit mėginukų prasimezginėt :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 rugsėjo 2023 - 16:14

Katuk, nu a negėda bliaut??? Normalios darbo valandos, jokių mažų vaikų, būrelių, darželių ir laiko mat jai neliks :B Tai ką vakarais ir savaitgaliais veiksi? Va koks moralas :D 

Qqte, su gimtadieniu :4u:​ 

Atsakyti

Nea, negėda :P  pamiršai 3 valandas kamščiuose :D 

Qgtės gimtadienis??? Kodėl man FB nepranešė :D 

Ilgiausių metų ryškiose spalvose :ploja2:​ 

Atsakyti

Man tai pranešė FB, nebent po to išsiėmė, kai pasveikinau :).

Atsakyti

AtPriedas  Screenshot_2023-09-12-16-57-54-44_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg   890,58KB   0 Parsiųsta kartų

Kavos puodukas ryškiai moherinei kojinių karalienei!

Atsakyti

Ačiū ačiū už sveikinimus

darom balių

Priedas  pyrageliai.jpg   83,08KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  1290448299ampanizuotasvynas.jpg   27,46KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 09 11, 11:11)
Marguerite - jau klausiau ne sykį, bet galvelė kiauroka - ar tu mezgi PetiteKnit Champagne cardigan ar ką pripainiojau?  Galvoju, kad gal visgi jo norėčiau. Nes reikia tokio bazinio man būtinai. Neturiu nei vieno normalaus susagstomo.

Nepripainiojai. Turiu aprasyma, ant virbalu irgi siulas jau pakabintas, bet... As tiesiog nespeju gyventi unsure.gif Ir dabar i komandiruote mezgini isimeciau, bet vakare jau nei vienos jegos nebebuna like, kad bent kelias akeles ismegzti. Galiu pasidalinti, jei nori (tokiu atveju parasyk, kokia kalba atsiusti).
Baltu kojiniu turime daug, skalbiu su lietuvisku ukisku muilu su tulzimi (specialiai vezuosi is LT) ir dar perskalbiu skalbimo masinoje su iprastais milteliais. Dziovinu lauke. Neseniai suzinojau, kodel kai kurie zmones baltus skalbinius dziovina ant zoles (na, bent jau pas ka tokia galimybe yra) - pasirodo, azotas su saule labai gerai balina audinius.
Dar skaiciau viena nepriklausoma tyrima apie skalbimo miltelius. Tai pasirodo, kad didzioji ju dalis yra ne itin kokia chemija zmogui. Ir geriau rinktis miltelius, nei kapsules, nes kapsulese buna priedu, kad skystis isliktu skaidrus, be nuosedu, grazios spalvos ir pan. 'Nuodingiausios' skalbimo priemones yra Ariel.

Su gimtadieniu, Ququte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margeurite: 12 rugsėjo 2023 - 20:34

qqte, su Gimtadieniu!!!🥰🧚‍♀️

Siūlinės ir visokios kitokios laimės!!☀️🌸

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 12 rugsėjo 2023 - 21:50

Specialiai iš Fr vežuos Marselio muilą su citrinom. Mezginiams ir apatiniams skalbti.

Ooooo reik pamegzt!!!

Atsakyti

Marguerite - parašysiu tau į až.

Įdomu, nes šiaip ilgiau pabuvę ant saulės pageltonuoja dalykai, o nuo žolės - gali pažaliuot, aišku, patrint reikia :).

Robinia esu be galo patenkinta, gal prisiruošiu su vyru kur išeit pasifotkint. Ryte radau ant megztinio besivoliojantį katiną :). Vakar, kol šlapias buvo, tai nelindo. Gerai, kad buvau išvirkščia puse prismeigus. Gavo velnių.

Atsakyti