Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Matai kaip, mašinas irgi apšnekėjom. Gerai, kad kitą dar turi šiuo metu.

Katukas va kada pasisakė apie blogumus, o gyvai tik šypsojosi ir plaukais džiaugėsi :).

Šiandien supratau, kad prasidėjo mano rytiniai prabudimai su besidaužančia širdim. Ir lyg galvą skauda dar lovoj, atsikėlus - kaip ir nieko. Vakar nuėjau gult apie 10.30, supratau, kad daugiau nepatempsiu. Ir mezginys neįdomus - tamsiai mėlynos vienspalvės kojinės...

Atsakyti

sveikos

Restar aš va irgi panašiai, tik iš vakaro baladojosi, bet savijauta tokia daužta kaip nemiegojus ir galva sunki

kojines vienas vakar baigiau, naujų nepradėjau, renkuosi savo atsargose kokius labiausia noriu siūlus megzt :)

vakar buvau nulėkus iki MZ nes baisiai gi prireikė crazy zauberball išmėgint

bet megzt gaila, pasidėjau namie ir grožiuosi :)

Jurgitak  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos,
masinis blogumas sektoj. Dvi dienas vaistus nuo galvos skausmo geriu. Bet man- su priežastim.

QUOTE(Jurgitak @ 2023 09 20, 22:35)
<p>Taip, taip, Niuma, vakar turėjai žagsėti. smile.gif Prašom, suorganizuok mums pirtį lapkričio mėnesį! Tau gerai gaunasi ir patinka. smile.gif</p>

Dėkui už pasitikėjimus D Bet galvoju, kad šiais metais estafetės lazdalę perduosiu Liniukai- su Aukštadvariu.
Išleidau vyrą į užsienius. Nežinau kuriam laikui. Sunku man dabar planuotis, kurį savaitgalį būsiu tikrai laisva. Nes iš vienos pusės- jei negalėsiu sudalyvaut, tai nelabai yra reikalo ieškot pirties arčiau Kauno. Jei viena važiuosiu iš Kauno, tai kur bus- ten atvažiuosiu. Bet šiai dienai daugiau nežinomųjų.
Arba pasitariam, bent apie kurį mėnesį kalbam. Spalį? Lapkritį?
Atsakyti

Jurgitak  :4u: 

Labas rytas!

Matau, gerai buvo, ania?

Atsakyti

O, Niuma, tikrai sunku :4u:  vienai su paauglių kompanija.

Galvoju, gal vėl kokios audros :hmm: 

Bet kaip jums vasara? Galėtų taip visus metus būt :D​ 

Atsakyti

Oi, Niuma, tai pas tave pokytis didelis... Tai gal pakurti apklausą Google formose apie tinkamas datas? Pirmiausia gal sakykit tos pačios ištikimiausios besipirtintojos, kurios datos jums tikrai netinka? Ar nuo tų, kur tikrai tinka pradedam? Paprastai išeidavo jau lapkritis, nors gali būti ir spalio antra pusė.

Dar priklauso, ar swapą, kaip pernai, kartu organizuojamės - tada bišįk laiko palikti galim. Arba galim ir nemegzti vieną sykį, o sutarti sumelę kokią keitimosi dovanėlėm - iki 10-20 eur, kur gali būti patys įvairiausi, bet tik mezgėjiški pribumbasai - mieliausias spalvotas, o gal pastelinis siūlų kamuoliukas ar keksiukas, o gal, žymekliai, puodeliai, žvakės ir pan. Kas nori - gali ir megzti kokį bendrinį dalykėlį, kuris daugumai tiktų, ar pasiūti megzėjos krepšelį... gal jau čia ir nesąmonė gaunasi :), bet padiskutuokim. man paprastai sunku susikonkretizuoti būna.

Atsakyti

Restar o man patinka tavo idėja

tik sumą reiktų suderint kad proto ribų  neperliptų :)

Katuk aš tai nenorėčiau tokio oro visus metus, man kaita patinka ir aš jau noriu vėsumos megztukus pranešiot :) nu dar kokią savaitę gali pabūt aišku bet jau pradedu nesuprast ką rengtis nes darbe vėsu lauke karšta, su visai vasariniais nepavaikščiosi, vilnų dar irgi netrauksi

matyt irgi kardiganų trūkumas pas mane :D

Atsakyti

Oi, Niuma, tai pas tave pokytis didelis... Tai gal pakurti apklausą Google formose apie tinkamas datas? Pirmiausia gal sakykit tos pačios ištikimiausios besipirtintojos, kurios datos jums tikrai netinka? Ar nuo tų, kur tikrai tinka pradedam? Paprastai išeidavo jau lapkritis, nors gali būti ir spalio antra pusė.

Dar priklauso, ar swapą, kaip pernai, kartu organizuojamės - tada bišįk laiko palikti galim. Arba galim ir nemegzti vieną sykį, o sutarti sumelę kokią keitimosi dovanėlėm - iki 10-20 eur, kur gali būti patys įvairiausi, bet tik mezgėjiški pribumbasai - mieliausias spalvotas, o gal pastelinis siūlų kamuoliukas ar keksiukas, o gal, žymekliai, puodeliai, žvakės ir pan. Kas nori - gali ir megzti kokį bendrinį dalykėlį, kuris daugumai tiktų, ar pasiūti megzėjos krepšelį... gal jau čia ir nesąmonė gaunasi :), bet padiskutuokim. man paprastai sunku susikonkretizuoti būna.

Restar, tu šiandien pilna nuostabių idėjų!

Atsakyti

Šiandien mano katiliukas neverda. Diskusijoms nepasirengusi. Viskas tinka, prie visko prisitaikysiu.

Realiai kol kas net nenoriu nieko veikti savaitgaliais, tik būti namie. Bet manau iki lapkričio kažkaip įsivažiuosiu.

Atsakyti

Laba diena, 

Restar idėjai pritariu! 

Dėl pirties - kol kas praktiškai visas lapkritis tinka. 

Šita užsitęsusi vasara man patinka  :wub:  Tik kad mažai matau jos savo belangiam ofise  :rolleyes:  :D 

Niuma :4u:  

Man vasaros metu, kai vyras būdavo komandiruotėse, tai viskas ok, kažkaip nebūdavo problemų, bet žiemą tai su pečiaus kūrenimu vien tik kiek rūpesčių... Ir šiaip žiemą viskas lyg kažkaip pasunkėja :rolleyes:​ 

Atsakyti

Na, Niumai bent pečiaus nereikia kūrent :).  

Aš kai namie per savaitę prisisėdžiu, tai savaitgalį jau mielai, ypač, kur įdomiau, noriu išsikrapštyt.

Oras džiugina be galo, bet kad nors lietaus būtų buvę normaliai, tai turėčiau vilčių savaitgalį pagrybaut, o dabar ir vėl jokios vilties parsitįst normaliai baravykų, o 2-4 nei trupučio nepakelia nuotaikos...

Atsakyti
Apkalbėjom, kad prieš tai buvo tą vasarą, kai Emilis buvo pilve, Gytis baigė darželį, o Vilius- antrą klasę. Vadinasi- turėjau galvot, kur dirbdama dėt vaikus. Berods su auklės pagalba verčiausi.
Dabar- fiziškai lengviau, bet psichologiškai- visaip. Paauglystė bujoja.

Žiūrėkit, graži data 11.11. Jamam? smile.gif
Atsakyti