Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

11.11 puiku!

Atsakyti

Išvilkau kūną pasivaikščioti sąmoningai, miške dar pamanoma, bet reikėjo tai ant saulės pareit, oi, sunku. Energijos trūkumas, saldainį suvalgiau, mintys sukasi apie sausainių su šokolado gabaliukais kepimą... Išsunkia jėgas tie visokie online susitikimai, o jų aš daug turiu tik šiuo laikotarpiu, neįsivaizduoju, kai žmonės neišlenda iš Teams susitikimų. 

Atsakyti

Jurgitak, kaip auto?

Maniškė šiais metais durniuoja ir kaip vyras sako- lūžta ten, kur (sąlyginai) naujos mašinos negenda: sankabos kažkokį cilindrą keičiau. Dabar ką tik- priekines graso kolonėles 🤨

Žodž, mano kašmyrai taip iki manęs ir nepapuola 😂😂

Atsakyti

gal Jurgitak nieko labai blogo automobilui? Gal tik kokie generatoriaus angliukai?

ir taip, aš su civiliniu draudimu perku tech. pagalbą, papildomi 10 eurų, bet traliukas netirk sukainuotų.

Labai keistas ruduo šiemet- taip ryškiai vasariškai šiltas, bet tos taip sparčiai trumpėjančios dienos..

Atsakyti

Rožes sodinu  :wub:​ 

Atsakyti

O atsimenat, kad birželį vaikščiojom su striukėm/ ploščiais? 

Atsakyti

Niuma -aš tai nepamenu jau vasaros pradžios :).

Atsakyti

Niuma, kažką panioji. Birželio 17 turėjom pasimatymą Kaune. Taip-lijo,bet šalta tikrai nebuvo. Gegužės 30 buvau jubiliejuj, sodyboj, naktį. Buvo normali gegužinė naktis

Normali vasara.

O vat rugsėjo 21 d. 20 valandą gali prasieit be jokio megztuko, tai jau ne visai tipiška :D 

nors kažkuriais metais rugsėjo 17 maudžiausi jūroj. Su malonumu. :D​ 

Atsakyti

O aš pilnai atsimenu iš esmės šaltą gegužį ir  birželį, nes negalėjau važiuot prie jūros, bet ir gaila nebuvo dėl orų.

Atsakyti

Iš esmės buvo normali lietuviška vasara. Net pirštinių nereikėjo :D 

Atsakyti

Muhaha

Atsakyti
Mano šiandien visi trys chebrantai išsiprašinėjo likt namie - tingėjo keltis. Bet mama neperkalbama buvo šį kartą. Išsiunčiau.
Atsakyti