Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar-o nekomentavo, kad gali būt tiesiog skydliaukės bėdos su paauglyste ir brendimu susijusios? Nes maniškėm irgi tam tikru metu buvo, tai tik seleno pagėrė, baigėsi paauglystė ir susitvarkė. Na bet paveldėjimo tai nėr ryšių, arba aš nežinau.

Atsakyti

Einam pas tą pačią gyd, kur ir tavo dukros. Gal praeitą kartą ir sakė. Geria tą seleną. Bet yra paveldėjimo faktorius l. didelis. Echo rodo padidėjimą ir uždegiminius ryškius procesus. Žiūrėsim, ką kraujas rodys, paskambins pirmadienį. Labai noriu, kad dar pagyventų be vaistų, o kad išaugs - mažai vilties, ypač viena toks streso kamuoliukas, kad visos predispozicijos tam susirgimui... Kad tik tokios bėdos.

Atsakyti

Kokia šiandien paturbinta pilnatis 😒

Iš visų pusių. Mažiaus mokykla. Vilius. Darbas.

Iš serijos- noriu pabliaut. Net ir be šokoladuko.

O dar į gimtadienį turim važiuot. 

Atsakyti

Man tai visi pašnekovai vėlavo į susitikimus nuo 3 iki 8 min. Online. O aš skiriu pokalbiui 30 min ir tarpų tarp jų nėra. Reiškia, kai ką turėjau sumalti dvigubai greičiau ir persijungti iškart į kitą meet'ą...  Penktadienio popietę po visos tokios savaitės... Eina švilpt  :B .

Atsakyti

Niuma imk  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Niuma  :4u: 

Rose very dry turiu, privežčiau, bet yra gyvenimas.

Restar, o kodėl be pauzių? Nelogiška. Aš tarpuose galvoju, geriu kavą, rožes sodinu.

Atsakyti

O man kažkaip pilnaties nesijaučia. Netgi sakyčiau sėkminga diena. Kandidatė, kurios ilgai nekviečiau, nes iš cv buvau nuvertinus pasirodė pati geriausia ir jau beveik sutarėm. Liko pusę žmogaus rast ir bus komplektas pilnas. 

Atsakyti

Liniuka o čia kaip po pusę?

Paskaičius jus galvoju gerai kad nuotoliu dirbau visą savaitę. Nors skambučių ir apturėjau visokių

Atsakyti

Gadget, nes taip kartais nutinka. Ne savo noru. Kai kas gali tik kažkada konkrečiai, o man projektas turi važiuoti iki termino, skubu kalbėtis, kad dar turėčiau laiko galvojimui... 

Atsakyti

Liniuka o čia kaip po pusę?

Nu pusę etato turiu. Bet visi nori pilno...

Atsakyti

Restar, supratau. Mano projektuose pauzės būna ohoho. Šiandien vienas po devynių mėnesių pajudėjo. Mieeeelutissssssss!

Atsakyti

Nu pusę etato turiu. Bet visi nori pilno...

O tai gal jau iš turimų pilnų kas dar pusės norėtų?

Atsakyti