Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas.
MsuM, tu gal instagrama ar youtube kanala turi? Pasidalink nuorodomis, ka? Megstu ziureti, kai lyginu rubus, filmu ziureti nesigauna, nes mintys nukeliauja sau, filmas sau... Arba gal seki kokias youtube'istes?
Turiu siuvimo masina, 'uzsikurti' ja moku, ir net tiese siule nusiuti moku. Gaila, kad nerandu laiko siam pomegiui. Ir labiausiai nervas ima, kai pasiziuriu Rosery Apparel video, man labai patinka jos romantiskas stilius. Jos video kaskart primena, kiek daug reiskia tinkamai pasirinktas stilius, formos ir ypatingai spalvos wub.gif

Atsakyti

Danija.

Viskas ok, šaunuoliai jie, apsistatė savo butuką, kaip sugebėjo, kažką dovanai gavo, kažką pirko iš rankų, kažką iš Ikėjos. Gyvena su indais, kurie turbūt visą kaimą susikvietę :D turi draugų lietuvių, rado draugų ir tarp studentų. Lankosi visokiose įdomiose vietose, buvo studentams nemokami muziejai. Dukra lanko knygų klubą. Nusipirko dviračius, važiavo į lietuvių pardę, tai sakė, tuščia, rado tik grikių už 5 eurus ir lenkiškos varškės. 

Danai puikiai bendrauja angliškai, bet su paslaugom bėda, banko sąskaitos atidarymas trunka apie 1 mėn. Elektriko paslauga apie 200 eurų...

Bet mokslai patinka. Darbelio dar nesusirado.

Ir nusipirko bilietus į LT lapkričio 11-18 :rolleyes: 

tai trumpai tiek

Atsakyti

Labas rytas. MsuM, tu gal instagrama ar youtube kanala turi? Pasidalink nuorodomis, ka? Megstu ziureti, kai lyginu rubus, filmu ziureti nesigauna, nes mintys nukeliauja sau, filmas sau... Arba gal seki kokias youtube'istes? Turiu siuvimo masina, 'uzsikurti' ja moku, ir net tiese siule nusiuti moku. Gaila, kad nerandu laiko siam pomegiui. Ir labiausiai nervas ima, kai pasiziuriu Rosery Apparel video, man labai patinka jos romantiskas stilius. Jos video kaskart primena, kiek daug reiskia tinkamai pasirinktas stilius, formos ir ypatingai spalvos wub.gif
turiu ir instagrama ir youtube - idesiu nuorodas  :rolleyes:  Is youtube patinka man ziureti Sew Sweet Violet kanala - moteryte tokia anglisku stiliuku gyvena, liberty, pastelines spalvos  :wub: dabar ir patreona jos prenumeruoju ir ziuriu vakarais atsigulus i lova pries miega  :wub: noreciau kazkada tokio gyvenimo  :D  dar labai megstu ziureti Tailoress Studio ir Mandarine's  :4u:​ 

mano cia - as aktyvesne youtube bunu gruodzio menesi… bet dabar stengiuosi gryzti i ritma 

https://www.instagra..._knit/?hl=en-gb

https://youtube.com/...cTmjmDYgEzJ1yfr

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 29 rugsėjo 2023 - 11:10

Dėkui :4u:, MsuM pažiūrėsiu ir aš. 

Nežinau, gal čia kaltas ruduo... bet taip patraukė ant gražių daiktų, ant spalvų, skanaus maisto, vis noris stabtelt.

Atsakyti

Ir dar užmačiau, kad jau yra paskutinė septynių seserų dalis išėjus, bet tai bibliotekoj jau eilė begalybinė, tikrai nedeeisiu iki rudens atostogų, kad galėčiau skaityti, kol MB žvejos silkes....

O pirkti taip nekyla rankos, kažkokia nesąmonė, jai pirmų 7 neturiu, tai kur paskui dėt tą vieną, et dar pagalvosiu. 

Atsakyti

As perziurejau laida Stonkaus 'ka zmones dirba visa diena?' apie garsiaja Lelija. Tai zinokit esu lengvam soke nuo to vaiksciojancio monstro  :D  :D 

https://www.youtube....h?v=FvMVZv4l1ts

Atsakyti

Aš irgi turiu kaimynę, kuri geriau už mane žino, kokia spalva dažyti mano langus, kaip kirpti mano tujas, kokius augalus išrauti mano kieme  :B Kol kas priėmusi esu ignoro ir vengimo taktiką. Norėčiau pritaikyti pasiuntimo taktiką, bet vyras neleidžia :D

Restar, aš irgi visus tyrimus pasidariau. Kaip ir sakei liepė gerti seleną ir cinką. Ir kasmet darytis hormonus ir echo. Tipo nieko čia nepakeisi, anksčiau ar vėliau skydliaukė nustos veikti. Tikiuosi vėliau :)

Atsakyti

Aš irgi turiu kaimynę, kuri geriau už mane žino, kokia spalva dažyti mano langus, kaip kirpti mano tujas, kokius augalus išrauti mano kieme  :B Kol kas priėmusi esu ignoro ir vengimo taktiką. Norėčiau pritaikyti pasiuntimo taktiką, bet vyras neleidžia :D

Restar, aš irgi visus tyrimus pasidariau. Kaip ir sakei liepė gerti seleną ir cinką. Ir kasmet darytis hormonus ir echo. Tipo nieko čia nepakeisi, anksčiau ar vėliau skydliaukė nustos veikti. Tikiuosi vėliau :)

maniske tai tokia labai zinanti ir komentuojanti viska :))) jauciu nelabai megsta ji musu - mes jauni, emigrantai nama nusipirke. O ji ta tikroji anglu paziba benefitine. Klausiau kazkada kai sunis vedziojom kodel ji neina dirbt, sake labai serga. Diabeta turi - bet vis parduotuvelei prasilenkiant matau gi, kad saldumynai vien. Ai nu ir dietos vis laikosi prie to paties. Mum kadangi reik statybu leidima gaut tai stipriai nenoriu pyktis, vis pyragu kokiu uzkisu  :D  :D 

Ai pamenu buvo vienas highlitas. Klause ji musu ar mes tikrai galvojam, kad musu suo supranta lietuviskai  :D  :D  :D tai vyras demonstravo jai, kad ir angliskai ir lietuviskai ir net lenkiskai ir rusiskai tas suo supranta musu  :D  :D  geras vaizdelis buvo  :lol:​ 

Atsakyti

Ai pamenu buvo vienas highlitas. Klause ji musu ar mes tikrai galvojam, kad musu suo supranta lietuviskai  :D  :D  :D tai vyras demonstravo jai, kad ir angliskai ir lietuviskai ir net lenkiskai ir rusiskai tas suo supranta musu  :D  :D  geras vaizdelis buvo  :lol:​ 

Nu šitas tai topinis!!!  :lol:  :lol:  :lol:  Pasaulio bambų požiūris  :D 

O šuo liuks! :D  :super: 

Pažiūrėjau IG darbus  :wub: Jau tie žaisliukai :bigsmile:​ Fantastika  :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti

:)

Gal tavo kaimynka turi artimų giminių Riešėj? Aš be stabdymo (be vyro), tai tą tau uždraustą taktiką jau panaudojau!

Atsakyti

Tai aš laiminga, pasirodo :). Nei vyras man ką aiškina, nei anyta, nei kaimynai. Brolis gal bandytų, bet per toli :), o aš vengiu pas jį važiuot, tai užtat santykiai normalūs.

Dukroms abiems autoimuninis tiroiditas, lauksiu gydytojos skambučio po tyrimų, dar vit D pasiūlė pasidaryti, Santarose nemokamai išėjo, na, ir echoskopiją padarė. Ta tai sunervino, nes komentavo, kad negražios tos skydliaukės ir kad mama kalta  :B . Nu taip, paveldėjimas  :oh: . Bet aš nesijaučiu kažkaip serganti, kai tai įprasta būsena. Man irgi paauglystėj rado, ir vis dar gyva, ir vaikų susilaukt nesutrukdė. Mergoms sakiau, kad yra toks AIP (autoimuninis protokolas), yra žmonių, kurie keičia gyvenimo būdą, mitybą ir teigia, kad išsigydo tuos uždegiminius procesus, bet anos paprašė prasukti pro Hesburgerį  :B . Tai panašu, kad nieko keisti neketina, jeigu ne dabar (žiūrint, ką rodys tyrimai), tai vėliau teks gert vaistus. Irgi geriau vėliau, kai pačios bus sąmoningos, o ne man dar viena atsakomybė.

Atsakyti

Oi Restar, susikeikei tu kaip reikiant. Linkiu, kad kuo geriau susidėliotų tie reikalai.

Kažkada buvo ir man užsiminta apie skydliaukės bėdas, bet panašu, kad ir dingo, bent jau kai paskutinį kart kraujo tyrimą darė, nieko nerado. 

Atsakyti