Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ne, pusantro neišeina. Vis dar tikiuosi kad koks studentas atsiras. Darbelis tai paprastutis ir net to pusės etato nevertas.

Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 09 29, 11:09)
mano cia - as aktyvesne youtube bunu gruodzio menesi…

Dekui, prisiabonentinau, pasmalsausiu si vakara, kaip tik skalbiniu lyginimui prisikaupe smile.gif

QUOTE(Restar @ 2023 09 29, 17:49)
<p>Gadget, nes taip kartais nutinka. Ne savo noru. Kai kas gali tik kažkada konkrečiai, o man projektas turi važiuoti iki termino, skubu kalbėtis, kad dar turėčiau laiko galvojimui... 

Man tie velavimai - visiskai banali projektine kasdienine situacija. Net netikiu, kad buna kitaip. Man sia savaite irgi teko viena susirinkima nutraukti, jo neuzbaigus, ir jungtis i kita. Ir blogiausia, kad to kito finansu dyrike (pagr.asmuo reikale) net neprisijunge, nes turejo kazkur kitur gaisra gesinti. Tai vienas reikalas iki galo neuzbaigtas, kita perplanuoti tomis dienomis, kur viskas jau 8h uzrezervuota... Kai imones gyvenimas sudarytas tik is projektu, tai kitaip ir nebuna.
Atsakyti

Tai aš suprantu, visur visko būna. Man tai dabar vienas intensyviausių laikotarpių. Anksčiau tą patį darydavau kitų rankom, dabar jaučiuosi užaugusi ir noriu daryti pati, daugiau tame vertės. Šiaip labai nesinervinu dėl vėlavimų, per tą laiką dar kokį reikalą sutvarksi, bet mėnulis, savaitės pabaiga ir trečias vėlavimas jau taip ant ribos balansavo. Ypač, kai ne man gera tie žmonės daro susitikdami, o aš jiems :B . Na, ir visi kiti darbai lygiagrečiai, renginiai turi būt ir planuojami, ir organizuojami. Man patinka, ką darau, bet tikrai greičiau pavargstu, ypač į savaitės pabaigą. Ką reikia paraleliai dar daryt - naujos svetainės tekstai, pažadėjau kolegėms šviežia galva padaryt. Gal savaitgalį...

Na, ir vėluoti niekur negaliu - projekto pradžios renginio data yra, viskas mano rankose.

Vat ir ką man megzt, jeigu noriu tik gulėt arba miegot.

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 09 29, 19:22)
Man patinka, ką darau, bet tikrai greičiau pavargstu, ypač į savaitės pabaigą.

Labai suprantu, viskam, ka parasei - pritariu ir pasirasau. As labiau replikavau i Gadget komentara apie 9 men.pauzes. Issunkia mano darbas irgi iki begalybes, pas mus -1h lyginant su LT laiku, bet jau irgi i lova su poteriais ruosiuosi. Ir retas savaitgalis, kai padirbeti ar bent jau pasiruosti ateinanciai savaite nereikia.

Papildyta:
QUOTE(Kapseika* @ 2023 09 29, 12:07)
Ir dar užmačiau, kad jau yra paskutinė septynių seserų dalis išėjus, bet tai bibliotekoj jau eilė begalybinė

Ir kaip tau tas kurinys? As pirmaja skaitau, ir neuzsikabinu unsure.gif Bet jei eile susidariusi, tai gal verta.
Ne itin seniai apie e-knygas diskutavome, tai mano vyras galutinai manaja konfiskavo, tenka ir deretis, ir vos ne grafikus sudarinet, kas ir kada skaitys. Pirksiu, turbut, jam dovanu kaledom, koki kitoki modeli, kad palyginti butu galima.
Atsakyti

Labas rytas!

Projektas projektui ne giminė. Viena, kai daromas 50.000 biudžeto pakeitimas ar produkto tobulinimas, kita - kai planuojama dakurti nauja technologija (pradinis biudžetas - 2 metai darbo, 2-3 milijonai pinigų).

Mane mano darbas energizuoja. Būna kartais daug atsakingos veiklos, bet diskusijos su protingais žmonėmis (kurie nuotoliu susipažįsta su tavo šunimi) yra uch!

Liniuka, kokio tau studento reikia? Turiu vieną 20-ies vyruką iš padorios šeimos. Nori, rekonenduosiu?

Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2023 09 30, 04:26)
Projektas projektui ne giminė. Viena, kai daromas 50.000 biudžeto pakeitimas ar produkto tobulinimas, kita - kai planuojama dakurti nauja technologija (pradinis biudžetas - 2 metai darbo, 2-3 milijonai pinigų).

Ir trecia - kai duona valgai is projektu koordinavimo ir ju vykdymo.
Atsakyti

Oj, tik nereikia. Yra ir ketvirta , ir penkta, ir penkiolikta :D 

Ir deja, bet žmogiškasis faktorius dažniausiai pirmose vietose. Net jei projektas visiškai vieno žmogaus.

Šiaip tas žodis "projektas" toks... labai svarbus :D iš tikrųjų didesnius ar mažesnius, trumpalaikius ar ilgalaikius projektus mes vykdom kasdien. Net rožės sodinimą galim pavadint projektu. Su tikslais, veiksmais, vizijom, misijom, planu ir jo įgyvendinimu. Taip pat ir trukdžiais.

šiandien mėtausi tarp kelių projektų. Labai norisi prioritetą suteikt maloniems, bet deja deja, tenka su savim smarkokai tartis, kad paskui netektų apgailestaut.

Atsakyti

Katinėli, kvėpuokkkk ;)

Atsakyti

Ačiū, gadget, nereikia rekomendacijų. 

Nemėgstu vadovauti projektams. Kiek teko, tai ne mano kantrybei. Nervina, kai kažkas vėluoja ir nevyksta dalykai kaip norėtųsi ar buvo suplanuota, o tu esi tas vienintelis, kuris jaučia bendrą atsakomybę ir atskaitomybę. 

Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2023 09 30, 12:06)
Nemėgstu vadovauti projektams. Kiek teko, tai ne mano kantrybei. Nervina, kai kažkas vėluoja ir nevyksta dalykai kaip norėtųsi ar buvo suplanuota, o tu esi tas vienintelis, kuris jaučia bendrą atsakomybę ir atskaitomybę. 

Kaip pirstu i aki. O kur dar terminai, kuriu negali nukelti del imoniu finansiniu periodu ir t.t. ir pan. Roze savaite anksciau ar veliau pasodinsi - bedos, greiciausiai, nebus. Blogiausiu atveju - keliu desimciu € nuostolis.
Atsakyti

Projekto prigimtis - iteracijomis arba kitaip artėti prie tikslo. Ir tikslas gali artėti prie kito.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Namai aptvarkyti, maisto shopinga pasidarem. Dar gerai butu suni issivest i lauka. Mezgu meginuka skarai, laukiu kol video issisaugos ir galesiu kelt i youtube. Faini tie savaitgaliai  :wub: 

Atsakyti