Tuo pačiu faršu prekiauja Benedikto turguje. Žuvies paštas.
Aš lyg bandžiau sloguot bet nesigavo. Bet visą savaitę iš namų dirbu nes pačią nervina kai visokie neaiškūs vaikšto
Vaikis irgi šian namie. Turėjp ekskursijon važiuot bet pasitempęs kulkšnį o te daug vaikščiojimo, tai daktaras sakė geriau nereikia.
Vakarienė
Pietum buvo kukuliai kopūstų pataluos. Nu ale balandėliai. Vakarienės dar nesinori bet turbūt varškės apkepą kepsiu
Mane suerzino kaimynka zodziu pasalpiniai is abieju sonu mums. Viena dirba kazkiek. Kita ant sofos vaizduoja sergancia stipriai.
nu gi jai mano suns gaila pasidare. Kad jis tiek mazai lauke vedziojamas ir daug laiko vienas buna… Kad jau tokia gera, gal noretu su juo i lauka ir eit kol mes su vyru darbia ariam.
Svetimų gyvenimų gyventoja?
Beje, koks tavo šuo?
Šiandien dalykiškam susitikime su vienu protingu žmogum išsiaiškinau, kad abu turim rusų žaisliukus. Manasis - dar ir lenktyninis.
Sąmoningo valgymo užkandžiui (tokia praktika) pasirinkau aktinidijas ir braškes. Žmonės!!!! Tas sąmoningas valgymas kaip vedama meditacija yra KAŽKAS TOKIO. Žodžiu, vietoj petražolių ir krapų bus JOS SKANENYBĖ AKTINIDIJA.
Dvi jos ir vienas jis, nes dvinamis augalas ;)
Sėdu Tv3 18:30 žinių ir pamegzt ;)
Golden retriever pas mus. nu nera kad nevedziojamas, bet jai atrodo kad musu suni reiktu tris valandas vedziot turbut… miegalius jis pas mus, biski prasieina ir liezuviu sluoja esfalta
MsuM maža kas kam atrodo. Čia jų problemos jei jiems atrodo kažkas, o ne jūsų
Katuk, lidl kaip tik nuo šiandien šamo faršui nuolaida yra.
MSuM, o kokia pažįstama situacija su tais kaimynais.
Turėjau vieną tokią, tai rasdavau net surinktus skalbinius, nes tipo mūsų nebuvo, o ėmė debesuotis🤦♀️
Skalbiniai skalbiniais, bet kai ėmė aiškinti kaip man su vaikais elgtis (matot aš per rūpestinga, lekiu pasitikti pirmokės į prie autobusų stotelės ir pan.) ribos buvo dailiai sustumdytos atgal, susiprato.
Kapseika, gal tau covidonas?
Aktinidijų pernai buvo kibirais, daug ir sugedo, bespėjom valgyt, šiemet daug kukliau. Kai mažiau, tai labiau ir susivalgo.
Vakar svarainius dorojau, tai nedaug pamezgiau. Vyras vėlai grįžo, tai liepiau baltą mišrainę padaryt už bausmę . (Visko buvau privirus). Kad būtų namie ko valgyt, kai alkanauskai pareina. Dieną nelabai turiu kada gamint, savaitės paruoštukai baiginėjasi.
Sėdžiu su panom Santarose. Buvom profilaktikai pas endokrinologę, kraujo pridavė, dabar pas echo tenka palūkėti. Bet vis geriau, nei kitą dieną dar atvažiuot. O aš be pusryčių, pilvas daro rrr...
Vakar vakarienei kas likutinę pupelių sriubą valgė, o kas šakšuką sau darėsi.
Mėnulį jaučiu .