Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuks, 14 Kov 2025 - 11:48, parašė: Moteris su elastanu :lol: labai gera sudėtis sakyčiau

katilo patirtį į katuko pataisyt spėjau, o vat moters ir nepastebėjau!!!

Priedas  IMG_7967.jpeg   108,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 14 kovo 2025 - 11:53

Niuma, bet jei vyras tik iš meilės nešioja, tai rekomenduoju nekankint vyriškio :D​ 

Ką aš žinau dėl ko nešioja :)  Gal vis tik pats megztukas patiko, kaip sudryžavau. 

Nesvarbu, kad pirmą ir vienintelį mezgus prieš kokius 10 metų iš baby alpacos (sau tokių brangių siūlų dar nepirkdavau, pradža ir naujiena kažkokios rūšies siūlų buvo pas Vincį), bet neišėjęs iš mados iki šiol. Tik jau keliose vietose teko susiūt 😎

Grįžau iš manikiūro su mėlynais nagais. Ir dar blizgančiais 💅💙

Atsakyti

P.S. siuvimo mašinos neturiu.

Kaklas priekio - gautųsi ne centre.

Vienas priekio petys taptų 7 akim trumpesnis už nugaros.

Atsakyti

Aaa, neišėmimas ir visos detalės pasislinkimas! Supratau. Žirklės nepadės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 14 kovo 2025 - 17:57

Pradėjau kibt prie žmonių, supratau, kad pilnatis  :B

Užsisakiau Barborą, kad mažiau ryt blaškytis po pardes. Daugiau mažiau meniu apgalvojau ateinančių kelių dienų. Grįžo dičkis, iškart reikia plačiau mąstyt... Dar tik į turgų užsukt gal reikės, matysiu, kaip ryt jėgos leis. Reikia popiet  nepmiršt nueit į kitą, bent 1 KIno pavasario filmą aplankyt. LImit, kaip jūs šiemet - buvot daug kur? Ką gero rekomenduotum? Aš į „Fanfaras“ noriu nueit. 

Atsakyti

Try’s draugės - puikus filmas KP.

Atsakyti

Mano M buvo Flow ir sakė ne be reikalo gavo Oskarą, grįžo sužavėta.

Man šiandien bendravimo diena. Vieną kolegę į dekretą išleidome, prie kavos ilgokai plepėjom. Tada po pietų su komanda stalo žaidimus žaidėm. Vakare su kaimyne į spektaklį ėjom. A. Cholinos Jaunystė nuostabi :wub: Po to prie vyno aptarimą darėm. Net nespėjau suvokti, kad savaitgalis prasidėjo jau :) 

Atsakyti

Labos

Aš kaip visad patiktukų pridėlioju, bet kol prisėdu atrašyt…

Pirtis su vyrais tiks tik jei kurios ir draugą pasiims  :D  Moteriškos kompanijos privalumas, kad vyrą nebūtina turėt  :D 

Užsninga ar ne, vis tiek jaučiasi pavasaris  :wub: Nors pilnaties ir užtemimų bajeriai tikrai jaučiasi. Nuverkiau vakar gerą posmą. Taip tiesiog, už viską susikaupusį.

Mezgu  java bliuskutę ir kaitalioju su neriama. Viena turkio žydra, kita žibučių. Mėlynasis periodas pamažu sugrįžta, buvo laikas, kai ta spalva labai pabodus buvo.

Niumos kantrybė tam megztukui tiesiog neįtikėtina  :first:​ 

Dar atradau kaip be daug pastangų pasiekt, kad dukra kambarį susitvarkytų  :yahoo: Draugę pasikvietė į svečius, tai namai blizga  :wub: 

Atsakyti

Lietuti, tas metodas gerulis, ir pas mus dažnai taikomas. 

Kiap tik kitą savaitę laukiam viešnios iš Prancūzijos, tai net dūmai rūksta nuo tvarkymosi :D

Tik aš kažkokią kvarabą pasigavus, tikiuos, kad ryt bent kiek pajėgesnė būsiu ir pati dar su šluota prasinešiu. 

Atsakyti

Sveikos

Lietuti aha ir aš ašarų latakus vakar praploviau... :4u: nežinau kodėl bet matyt reikėjo

Atsakyti

Aš tai ašarų latakus kine pravaliau - labai patiko KP filmas "Fanfaros". Ir istorija patiko, ir prancūzų kalba malonumą teikė, ir humoras, ir muzika  :wub:​ .  Rekomenduoju. Pati galvoju, kur čia dar spėt nueit. Būtent - nueit :).

Atsakyti

Į kiną aš vis pasvarstau, pasvajoju nueit ir vietoj to tas kelias valandas išvarau kur toliau nuo žmonių pasivaikščiot.

Šiandien su nuotykiais biškį :) Išvariau į mišką už miesto pusvalandžiui iki saulėlydžio likus. Prasiėjau per mišką, atsitrenkiau į upelį. Pasuku į šoną, o ten tokia begalinė tvora (nuo žvėrių gal?). Planas tai į google maps žiūrint buvo iki saulėlydžio mišku paeit, o paskui temstant per miestelį pareit. Pasirodo, tvorų google nenupaišo. Tai teko apsidairyt, prasisegt striukę, pasidžiaugt, kad suknelė laisva apačia ir perlipt per tvorą  :D Tai planas pavyko, temstant jau miesteliu parėjau, galvos nenusisukau ir nieko nepasitempiau  :D 

Atsakyti