Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :)

Lyg jau baigėm švęst vyro gimtadienį. Kai pradėjom ketvirtadienį (šeimoj, dviese baseine, paskui su vaikais pūlą pažaidėm), tai šiandien ryte pusę penkių baigėm 🤭

Senai tiek šokus buvau. Atradom vakar naujų barų Kaune, kur šokiai vyksta. Nors iš kur mums žinot, kai nevaikščiodavom Laisvėj, tik senamiesty vieną mėgstamą turėjom. Šiaip, nustebino, kad 2ą nakties gyvenimas taip verda. Pilna žmonių :) 

Mezgimas. Blizgio pradžia atrodo gražiai 🥰

Atsakyti

Pažiūrėjau FANFARŲ treilerį, tikrai puikus!

Atsakyti

Labas pirmadienis :).

Kažkas turi pradėt šnekėt, ar ne?

Pramušė šį savaitgalį ant maistų gamybos, nepavyko realizuoti net dalies to, ką buvau prigalvojus, bet bent jau turiu sąrašą tiems laikams, kai galva tuščia bus :). Susirašiau ir išsisiunčiau sau į messengerį. Apsipirkau gausiai. Visokių paruoštukų pasiruošiau. Išsikepiau burnoje tirpstantį Niujorko sūrio pyragą, dar ir su šaldytų/pavirtų su krakmolu/žele aviečių užpilu. Na, ir... visą puodą zrazų. Net ne kartą metuose tokį patiekalą darau, dar rečiau, bet kartais man taip susišviečia. Nugarinės akcijinės pasiėmiau ir maltos kalakutienos ir linksminausi, nes gi etapų biškį daugiau nei tiesiog kepsnius ar kotletukus iškept :).

Pamegzt irgi spėjau. Sabai top priėjau prie tos vietos, kur reikia apsispręsti dėl ilgio - ir neturiu žalio supratimo, kokį čia tą ilgį geriau daryt, tai ta proga paėmiau ir išploviau ant virbalų. Kol džiūsta - turiu laiko pamąstyt :). Na, ir šiaip aiškiau bus, kaip siūlas elgsis. Su šiuo mezginiu pirmąsyk patyriau riešo skausmą :(. Deja, vasarinių siūlų reikės vengti...

Pasiėmiau Spot regular vilneles - ir kaip niekur nieko, daug geriau. Prisiruošiau vyrą pamatuoti, tai maloniai nustebau, kad, greičiausiai, viskas bus su juo gerai. (Aišku, neperšokus griovio...). Bent jau pečiai kažkaip įsimontuoja, pločio galimai užteks. Tai, nors prisidėjau kalnus siūlų, kuriuos būčiau norėjusi pajudinti ir kažką naujo pradėti, taip nieko ir nepradėjau, nenoriu perdaug pradėtukų apsikraut. Spot mezgasi itin lėtai - mediniai virbalai, 7 siūlų gijos, mažas kontrastingumas. Bet tame lėtume irgi kažkoks paslėptas malonumas.

Ko nepadariau - tai nei vienos sėklos nepasėjau. Buvo mintis, vyrą užkūriau, kad parneštų daigyklas, žemes. Bet daigyklų nerado, kurių man reikėjo, tai - buvo legalus atmazas, kdoėl nieko nedarau. realiai - noriu, kad žiema su mezgimu ant sofos tęstųsi kuo ilgiau :). Sode šiemet dar nebuvau. paprašiau tik vyro vaizdinio reportažo. Taip ir buvo kaip galvoju - šalta, drėgna, o dar ir visa išrauta gyvatvorė vidury kiemo sukrauta  :B .

Atsakyti

Aš užtat, kad ir labai tingėdama, pasėjau pomidorus, nes jei ne dabar, neaišku kada...

Šį kart prisiverčiau protingai, po kelias sėkliukes sėti, ne tai, kad prisidaiginu belekiek, tada gaila išmesti, persodinėju, tampausi su tais vazoniukais, tam, kad paskui išdalinti... Šiemet griežtai tik savo šiltnamiu rūpinsiuos. 

Atsakyti

Va, va - kada, jeigu ne dabar... Bet pas mus paprastai vėsiau ir net kovo 20 sėti pomidorai būna, kad perauga. nes balkone žiauriai šilta jiems, o anksti išvežti aš nerizikuoju. gal ir be reikalo, bet sode ilgai būna vėsu, šalnos... Labiausiai graužiuosi, kad paprikų nei vienos nepasisėjau. Gal dar bandysiu, nors esu nusiteikusi pirkti.

Atsakyti

Labas dienas, 

niuma, koks ten baras Kaune su šokiais? Kokio maždaug amžiaus publika?

Savaitgalį buvom kaime, šeštadienį smagiai lauke padirbėjom, o sekmadienį žiema atėjo, tai ir tingulys vėl apėmė. Dar važiuojant namo mašina sugedo, trauka dingo. Tai vos ne vos iki Utenos nusigavom 10km/h greičiu  :oh:  :lol: Mes su vaikais į autobusą susėdom ir taip sėkmingai - atvarėm į stotį 5 min prieš paskutiniam autobusui išvažiuojant, o Vilniuj lygiai taip į  miesto autobusą spėjom iki mūsų kaimo. Tai sakyčiau, kad labai sėkminga diena buvo :D

Kaip niekad šiemet nei vienam Kino pavasario filme nebuvau... Taip ūpo nebuvo nei jokiai veiklai  :rolleyes: net nepasidomėjau, ką kur rodo, kas gero.

Galvoju, gal ir man pačiai šiemet kokių pomidoriukų pasisėt  :rolleyes: Ir nesupratau, keliskart buvau užsukus į Senukus gėlių daigelių. Bet toks mažas pasirinkimas  :hmm: Atsimenu, kad būdavo didžiausi stelažai prikrauti ir visokių rūšių palergonijų, o dabar vos keletas. Pradžioj galvojau, kad per anksti dar, bet kad vis tas pats  :rolleyes: 

Ir dar klausimas - bus vaikų pusseserės vestuvės vasarą, bet formatas toks, kad tik tuoktuvių mišios bažnyčioj ir vaišės šventoriuj po mišių. Ir viskas. kaip tokiu atveju daroma? :D Biškį esu pasimetus, ar reik smarkiai puoštis, kaip į tradicinį šventimą - suknios, makiažai ir pan., kaip tokiu atveju su pinigų suma  :hmm: Vestuvės penktadienį, o šeštadienį jaunimas jau išvyksta medaus mėnesio.

Atsakyti

Aš užtat, kad ir labai tingėdama, pasėjau pomidorus, nes jei ne dabar, neaišku kada...

Šį kart prisiverčiau protingai, po kelias sėkliukes sėti, ne tai, kad prisidaiginu belekiek, tada gaila išmesti, persodinėju, tampausi su tais vazoniukais, tam, kad paskui išdalinti... Šiemet griežtai tik savo šiltnamiu rūpinsiuos. 

Aha, Vokietija sėja dabar. Vadinas, po 2-3 savsičiů Lietuvai bus pactassss!

Atsakyti

Limit, mums panašiai su vestuvėmis. Krikštasūnis pakvietė į ceremoniją ir vakarienę kavinės terasoje. Tai aš galvoju be makiažo ir šukuosenos, tiesiog gražesne vasarine suknele rengisiuosi. Su dovana būtų sunkiau sugalvoti tokiam formatui. Bet aš kaip krikštasūniui nepriklausomai nuo baliaus dydžio sumą nusistačiusi esu.

Pomidorų dar nesėjau.

Rankovės liko trečdalis.

Savaitgalį viriau cepelinus su kepeninės įdaru.

Atsakyti

Aš irgi galvoju, kad ypatingų suknelių nepirkčiau, makiažą - kiek pačiai norisi, o dovana - priklauso nuo to kiek nori ir gali skirti. Kai savi, gal kitaip skaičiuojama, nei nuo baliaus dydžio :).

Limit - nustebinai, kad TU neini į Kino pavasarį. Gal jau atsivaikščiojai :). O aš tik pradedu :).

DE šiltnaminius pomidorus jau reikėjo, matyt, seniau pasėti, ir ypač, jeigu šiltnamis kieme :). LT pats laikas, laukui - balandžio antroje pusėje.

Atsakyti

Aš irgi galvoju, kad ypatingų suknelių nepirkčiau, makiažą - kiek pačiai norisi, o dovana - priklauso nuo to kiek nori ir gali skirti. Kai savi, gal kitaip skaičiuojama, nei nuo baliaus dydžio :).

Limit - nustebinai, kad TU neini į Kino pavasarį. Gal jau atsivaikščiojai :). O aš tik pradedu :).

DE šiltnaminius pomidorus jau reikėjo, matyt, seniau pasėti, ir ypač, jeigu šiltnamis kieme :). LT pats laikas, laukui - balandžio antroje pusėje.

Na vat aš irgi galvoju, gal rasiu ką nors puošnesnio jau esančio spintoj, gal tik Rusnei reiks ko nors naujesnio, nes suknelių tai nerasta :D

Makiažo ir šukuosenų pinigus dovanai pataupysiu, tai tikrai naudingiau bus naujai porai, nei išsidažius teta :D

Aha, dėl Kino pavasario, tai net aš pati susistebinau save :D gal dar suspėsiu į paskutinį traukinį, nors ir šiaip renginių yra šią savaitę numatyta  :rolleyes: 

Varysiu DE šiltnamius pirmą balandžio savaitgalį aplankyti :D Vyrui bus pasibaigus komandiruotė, tai aš savaitgaliui trumpam prisijungsiu, paskui abu kartu parskrisim. Bileitai nebrangūs, bus biškį laiko pasižmonėt aplink Dortmundą.

Atsakyti

Aš irgi vasarą turiu  veseilios šventimą. Tos pagyvenusios senmergės draugės :D 

Ceremonija Plungėj, baliukas sodyboj, bet be jokių programų, net be muzikantų. O dar ir vidury birželio, kai oras toks nenuspėjamas. Tai net nežinau, visų pirma kelionė apie tris valandas, nei kuo rengtis,nei kaip šukuotis. Iš spintos ką nors rasti šansų mažai, nes viskas šiek tiek ne to dydžio....

O iš kasdienio gyvenimo nieko naujo ir įdomaus...

Atsakyti

Limit, dviejuose buvom - vienas - vidury Laisvės, kur į ketvirtą aukštą reik lipt. Prie Danijos parduotuvės berods. Tai ten pasijau, kaip į Viliaus diskoteką bučiau atėjus 🤣🤣 Ai, bet nekreipėm dėmesio. Linksma buvo. 

Kitas- prie Soboro, ten šalia durys į restoraną Laurus Soboras. Tai va čia iki 2 ryto prasišokom. Muzika - įvairi, daug dabartinės lietuviškos. 

Tiesa, dar prie Bardako užsukom į Pjana Vyšnia. Irgi nebuvau buvus. Vynas skanus :) 

Atsakyti