Labas pirmadienis
.
Kažkas turi pradėt šnekėt, ar ne?
Pramušė šį savaitgalį ant maistų gamybos, nepavyko realizuoti net dalies to, ką buvau prigalvojus, bet bent jau turiu sąrašą tiems laikams, kai galva tuščia bus
. Susirašiau ir išsisiunčiau sau į messengerį. Apsipirkau gausiai. Visokių paruoštukų pasiruošiau. Išsikepiau burnoje tirpstantį Niujorko sūrio pyragą, dar ir su šaldytų/pavirtų su krakmolu/žele aviečių užpilu. Na, ir... visą puodą zrazų. Net ne kartą metuose tokį patiekalą darau, dar rečiau, bet kartais man taip susišviečia. Nugarinės akcijinės pasiėmiau ir maltos kalakutienos ir linksminausi, nes gi etapų biškį daugiau nei tiesiog kepsnius ar kotletukus iškept
.
Pamegzt irgi spėjau. Sabai top priėjau prie tos vietos, kur reikia apsispręsti dėl ilgio - ir neturiu žalio supratimo, kokį čia tą ilgį geriau daryt, tai ta proga paėmiau ir išploviau ant virbalų. Kol džiūsta - turiu laiko pamąstyt
. Na, ir šiaip aiškiau bus, kaip siūlas elgsis. Su šiuo mezginiu pirmąsyk patyriau riešo skausmą
. Deja, vasarinių siūlų reikės vengti...
Pasiėmiau Spot regular vilneles - ir kaip niekur nieko, daug geriau. Prisiruošiau vyrą pamatuoti, tai maloniai nustebau, kad, greičiausiai, viskas bus su juo gerai. (Aišku, neperšokus griovio...). Bent jau pečiai kažkaip įsimontuoja, pločio galimai užteks. Tai, nors prisidėjau kalnus siūlų, kuriuos būčiau norėjusi pajudinti ir kažką naujo pradėti, taip nieko ir nepradėjau, nenoriu perdaug pradėtukų apsikraut. Spot mezgasi itin lėtai - mediniai virbalai, 7 siūlų gijos, mažas kontrastingumas. Bet tame lėtume irgi kažkoks paslėptas malonumas.
Ko nepadariau - tai nei vienos sėklos nepasėjau. Buvo mintis, vyrą užkūriau, kad parneštų daigyklas, žemes. Bet daigyklų nerado, kurių man reikėjo, tai - buvo legalus atmazas, kdoėl nieko nedarau. realiai - noriu, kad žiema su mezgimu ant sofos tęstųsi kuo ilgiau
. Sode šiemet dar nebuvau. paprašiau tik vyro vaizdinio reportažo. Taip ir buvo kaip galvoju - šalta, drėgna, o dar ir visa išrauta gyvatvorė vidury kiemo sukrauta
.