Labas, skaitau, bet kažkaip vis atrodo keistai rašyti po ilgo laiko. Atostogauju NO ir net siūlau pirkau ten 🤣
Sveikos klipatėlės, Kelinta diena su gniužulu gerklėj. Ir dviprasmiškais jausmais širdyje. Vaiko klasiokas užsimušė. Akyse stovi kai mačiau augantį nuo 3 metų, bet....Ši tema mane ištraukė. Savo Lukui moco teisių neleidau laikyti ir net nesileidau į diskusijas. Pasakiau ir taip kartais mastai šikna ne galva tai aš čia tavęs nelaidosiu per anksti. Aišku visko gali atsitikti, bet motociklui uždėtas draudimas ilgam. Mano budėjimai Kaune yra Donelaičio gatvėje. Kas žino tą gatvę supras apie ką aš kalbu. Tai kai jau išlenda motociklai yra košmaras. Ten tiesi gatvė. Tai įsivaizduokit kaip jie su tais žviegiančias motociklais ir kokiu greičiu laksto. Skambutis 112 suveikia tik tam vakarui. Aš pati asmeniškai 3 kartus išvažiuodama įskubius iškvietimus per plauką nenutrenkiau atskrendančio motociklo. Kai vieną sekundę jo nėra, o po sekundės jis beveik į tave įsirėžęs. Taip kad kolkas aš vienareikšmiškai kaltinu tik jų greitį ir atsakomybės trūkumą.