Labos,
aš ir tik paskaitau jus ir nespėju parašyt.
Restar, gražu
Freke, užjaučiu, baisu
Feną turiu osom jau porą metų, patinka ir pagyrimų plaukams sulaukiu, tai gal ir pasaugo plaukus kaip žadėjo (plaunu ir džiovinu kasdien). Trūksta tik gal to mygtuko, kur iš karšto į šaltą orą perjungia.
Šampūnus eurokoj perku litrines bankes, kur tipo labiau kirpyklom skirta. Renkuos pagal tos dienos nuotaiką
Kamuolių ir apskritai fizinio mokykloj nemėgau, nepadarydavau normatyvų, viena baisiausių pamokų man buvo
Jungiuos į klipatų būrį, tiesa, jau šviesėja. Sugebėjau darbe nuo laiptų nukrist iš niekur nieko, trenkiau viršugalvį į sieną visu kūno svoriu, prakirtau galvą, smegenų sutrenkimas. Dar klinikose nuo stabligės paskiepijo, belenkaip blogai buvo, sutino ranka, kad net pakelt negalėjau, pykino ir visaip sureagavo. Jau gerėja, bet kad su smegenim dar negerai jaučiu - sunkiai miegu, busdinėju, pavargstu labai greitai. Bet vis tiek skaitau, kad laimingai. Gyva ir lyg pilno proto, atmintis nedingo
Kita savaitė darbe paskutinė, keičiu darbą. Intensyvu ir viskas vienu metu.
Pirties žydriaus per atostogas numezgiau priekį ir nugarą ir jau matau, kad rankovėms siūlų neužteks. Kažkada reikia rasti laiko nuvažiuot nusipirkt daugiau.
Bet aš nerandu laiko ir sulūžusio tualeto dangčio nuvaryt nusipirkt
Tai šitas gal pirmas eilėj