Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nepriklausomai nuo to, jog už lango beveik žiema :D  megzti šiltų mezginių jau nebetraukia...

O spalvos tai gražios

Paklausiu garsiai, bo neprisimenu, bet kažką girdėjau :D 

Kažkada seniai seniai, kartu su Ingriduska pirkom Mados garaže tokių vasarinių siūlų nelygios tekstūros-aš oranžinius, ji -pieno spalvos. Ir kažkas man yr užstrigę, kad tuos šviesius ji paskui kažkam perleido. Gal kažkas turi ir nenaudoja-paimčiau :D 

Tuoj surasiu, ką iš jų mezgiau, gal atsiminsit

Atsakyti

Nualą mezgiau,va tokis siūlas

Priedas  received_1431182181395169.jpeg   339,74KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Va radau ir patį siūlą

Priedas  received_1583285402358642.jpeg   214,95KB   0 Parsiųsta kartų

Tai jei kas turit šviesaus tokio ir norit apsivalyt :D  tai praneškit

Atsakyti

Man su vasariniais mezginiais kažkokios nesėkmės pastaruoju metu buvo, o dar ir riešų skausmas buvo ištikęs, tai megsiu, kas malonu. Nors... gundausi dar buretinio šilko papirkt. Bet nečiupinėjus gyvai - nepirksiu. Tai artimiausiu metu negresia. Gal ir vasara spės praeit. Turiu dar lino. Vieną norėčiau gal net pamegzt. Bus matyt.

Žvengiu iš vaiko, kad nosis bus kaip mano, galės normaliai kvėpuot, sakė - obuolys nuo obels netoli rieda :). Dabar sutinus kaip bulvė ir plačiom šnervėm nosis, tik funkcijos dar neatlieka, užkišta... Sesė nvarė aplankyt, maistelio nupirko. Giriu sesę, pasirodo - nuvarė su dar 2-iem draugėm :D.

Atsakyti

Oo, tas tamponų traukimas iš nosies kaip didžiausias košmaras... atrodo smegenis per nosį ištrauks...

Atsakyti

Priešinosi mano vaikas tamponų pirkimui, norėjo man sutaupyt 30 eur, bet daktarėlis įtikino, kad bus geriau nei su marle :). Nieko, vyrukas kantrus, ištvers. jau taip jis norėjo tos operacijos. 

Tau lyg kažką su sinusais darė, ar irgi su pertvara?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 08 gegužės 2025 - 17:21

Sinusitas kaktoj +pertvarą tuo pačiu patvarkė :D​ 

Atsakyti

Kapseika, kur atostogavot? Po kokius kalnus vaikščiojot? ​ 

Oi kalnus - čia jau  labai skambiai pasakyta😁

Apskritai, pačią kelionę itin intensyvią susiplanavom, į dieną po 20-30000 tekdavo nužingsniuoti, o tame tarpe ir tokių kalvotų miestų pasitaikė, kaip Genova, Marselis...

Žodžiu skridome į Siciliją (Palermo), ten įsilaipinome į kruizinį laivą 5 dienoms - Tunisas, Barselona, Marselis, Genova. Genova tai toks jausmas ištisinis kalnas ir jau net nežinau, kas sunkiau - kopti aukštyn ar leistis žemyn, iš ten pasileidome automobiliu link Venecijos, apžiūrėjom Murano ir Burano salas ir pajudėjom link Gardos ežero, bet ten neužsibuvom. O kelionė užbaigėm Milane, kur jau vaikščiojimo mažiau, labai patiko metro tinklas, daug kur pataupėm kojas.

Smegenis atjungiau tiek, kad grįžus darban neatgaminau slaptažodžių 😅

Bet fiziškai išvargus, reikėjo keleto dienų atsikvėpuoti.

Bet va, trys savaitės darbe ir atostogų kaip nebuvę. 

Kamuolio žaidimus ir aš mėgdavau... O dabar jau nepamenu, kada paskutinį kartą kamuolį rankose turėjau. 

Atsakyti

Pamenu, kai buvom Ženevoje, tai gidė sakė, kad ženeviečių kojos labai gražios - dėl to, kad kasdien turi aukštyn žemyn tais kalnais vaikšičoti :).

Atsakyti

Labos,

aš ir tik paskaitau jus ir nespėju parašyt.

Restar, gražu  :wub: 

Freke, užjaučiu, baisu  :4u: 

Feną turiu osom jau porą metų, patinka ir pagyrimų plaukams sulaukiu, tai gal ir pasaugo plaukus kaip žadėjo (plaunu ir džiovinu kasdien). Trūksta tik gal to mygtuko, kur iš karšto į šaltą orą perjungia. 

Šampūnus eurokoj perku litrines bankes, kur tipo labiau kirpyklom skirta. Renkuos pagal tos dienos nuotaiką  :D 

Kamuolių ir apskritai fizinio mokykloj nemėgau, nepadarydavau normatyvų, viena baisiausių pamokų man buvo  :rolleyes: 

Jungiuos į klipatų būrį, tiesa, jau šviesėja. Sugebėjau darbe nuo laiptų nukrist iš niekur nieko, trenkiau viršugalvį į sieną visu kūno svoriu, prakirtau galvą, smegenų sutrenkimas. Dar klinikose nuo stabligės paskiepijo, belenkaip blogai buvo, sutino ranka, kad net pakelt negalėjau, pykino ir visaip sureagavo. Jau gerėja, bet kad su smegenim dar negerai jaučiu - sunkiai miegu, busdinėju, pavargstu labai greitai. Bet vis tiek skaitau, kad laimingai. Gyva ir lyg pilno proto, atmintis nedingo  :rolleyes: 

Kita savaitė darbe paskutinė, keičiu darbą. Intensyvu ir viskas vienu metu.

Pirties žydriaus per atostogas numezgiau priekį ir nugarą ir jau matau, kad rankovėms siūlų neužteks. Kažkada reikia rasti laiko nuvažiuot nusipirkt daugiau.

Bet aš nerandu laiko ir sulūžusio tualeto dangčio nuvaryt nusipirkt  :oh: Tai šitas gal pirmas eilėj  :D 

Atsakyti

:rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 08 gegužės 2025 - 22:25

Lietuti - eik tu sau, tai visgi visgas gana rimtai iš tiesų tau buvo  :4u: .

Neturėjau nei mezginio, nei katino šiandien. Meilutis kas vakarą dabar man mezgant ant kelių užsirisdavo ir šildydavom vieną kitą. Tai vargšiukas nuėjo rėkdamas į tą vietą, kur aš turiu būt, ir nieko nesulaukęs susirangė vietoj manęs. O aš vis dar prie kompo, bet jau baigiau užsibrėžtą darbą, eisiu miegot...

Atsakyti