Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, Restar, patiko. Ir turiu to oranžinio dar nemažai, bet kažko nesinori tos pat spalvos, tai buvo mintis kažkaip praskiest. Bet atrast tinkamą siūlą, tai reik gyvai čiupinėt.

Nu nors kartą užėjau laiku :) klausimui neatvėsus.

Aš turiu tokių siūlų, tik rudų. Galiu perleist, jei nori.

Atsakyti

Rudų? Tamsiai?

Ar tiktų spalviškai prie to orandž :hmm: 

Partizanka :hihihi:​ 

Atsakyti

Šią savaitę apie Nitę pagalvojus buvau :) Ar beužsuka ir kaip gyva? :) Gal pas Vincį ant pievutės pasimatysim vėl? 

Atsakyti

O kurią dieną esam pas Vincį sutarę? Man 14 d. nebetinka. Esam į krikštynas pakviesti.

Atkentėjau vakar komikų pasirodymus... Tiek rusiškų keiksmažodžių, bajeriukų apie antrą galą dar nebuvau girdėjus... Tiesiog šlykštu :B Bet visa salė plojo ir džiaugėsi... Buvo keletas ir neblogų pasirodymų, bet jie paskendo toj jūroj. 

Neturiu ką apsirengt :B  Galvoju gal į gariūnus nuvažiuot, žinau kelis neblogus taškus.

Atsakyti

Liniuka! Šiandien varai? Prašyk ar bus kas gero. Aš šiandien negaliu, bet ryt turiu planą :rolleyes:  dėl tų vestuvių, vis dar ieškau. Dar noriu rankinės naujos, ir šiaip, kažko kitokio nei masmarketai :D​ 

Atsakyti

Vakar buvom pasimatyme su MB pajūry su pirtelėmis Ir maudynėmis, net jūroje🥶, tai sūnus pareiškė pretenziją - kas čia darosi, nuo mano išsikraustymo jūs tik atostogaujat ir čilinat😁

Va ką reiškia užaugę vaikai... Mums patinka.

Apie liberalius ir ne tokius liberalius tėvus, tai čia dar ir matymo klausymas... Tai kokiais mes save matome ir įvardijam, nebūtinai vaikai ar tai aplinkiniai taip mato.

Mano apaciai svarbu - sąmoninga tėvystė, būna nusiviliu savimi, kai sustojus pamatau, jog veikiu iš inercijos, nepagalvodama... O jau gaunasi, kas gaunasi, esam tik žmonės.

Restar, dar apie bendrumas - kamuoliuko ir aš mest nemokėjau ir vis dar nemoku😁

O apsirenkt ir as neturiu ką, ypač kelnių fronte liūdnuma, net pamąsčiau, gal ką parsisiųsti iš shein, vis meta gražias reklamas, nors nieko iš ten nesu pirkusi. 

Atsakyti

Va čia tai iššūkis :D  mezgiminis

Priedas  Screenshot_20250510_093244_Pinterest.jpg   500,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos

Viskas su manim gerai.Amžėju, banguoju, mezgu netinkančius kažkokius reikalus.vis laukiu išminties, kantrybės, supratimo...na kažko kas ten su amžium, ale tai matyt many namuos nebūna kap anie ataina 😁

Atsakyti

:huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 10 gegužės 2025 - 10:18

Neturiu jėgų kariaut su SM

Katuk, aš tau SMS parašiau.

Atsakyti

Katuk, liūdesys Gariūnuose šįkart. Kažkada paskutinį kartą kai buvau, tai tikrai buvo visai padorių rūbų. Šiandien kažkaip labai jau turginiai visi. Bet nusipirkau pora bliuskių ir švarką. Tam, kad tuščiomis negrįžt. O labiausiai tai tas ruskynas nervina. Na ir dar lievas išvažiavimas :B  

Proginių suknelių labai daug, gal ir rasi. Kai neaktualu, tai neatkreipiau dėmesio.

Atsakyti

O kurią dieną esam pas Vincį sutarę? Man 14 d. nebetinka. Esam į krikštynas pakviesti.

Labiau į birželio 7 orientavomės. Daugiau galinčių.

(Galvojau, kad pati negalėsiu, bet panašu, kad vienam jubiliejuj man nereikės dalyvaut.)

Atsakyti