Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kitam ir  45 maža :).

Atsakyti

Nu,  jau tada  nebe paauglystė, o vidutinio amžiaus krizė :D 

Atsakyti

Amžinas nesubrendimas :).

Atsakyti

Vakar pasiėmiau mezginį, taip smagu :wub: Dar prieš operaciją buvau pradėjus vasarinę dryžuotą bliuskelę nuo viršaus megzt, bet numezgus iki pažastų ir pasimatavus supratau, kad per lėtai platinau, kyla į viršų ir viskas negerai. Ardyti neišeina, nes nutraukinėjau siūlą keičiant spalvą. Taip ir numečiau. O vakar galvoju pagarinsiu, o gal pagerės. Ir akurat! Viskas guli kaip reikia, mezgu toliau.

Pasiskiepijom šiandien nuo erkių, galėsiu po pievas braidyt :D Labai fainas sesutis pas mus pavilnionių inmedikoj dirba :) Toks šnekutis :D 

Geltonos spalvos nemyliu :B​ 

Atsakyti

O garstyčių?

Mano rankinė labiau į tą garstyčinę :rolleyes: o tiesiog geltona, aha, ir man nelabai :D 

Atsakyti

Oi po Liniukos sesučio prisiminiau kai juokiausi prieš Velykas. Reikėjo del vidurinio su daktare pabendrauti. Skambina žiauriai gražaus balso sesutis arba rezidentas. Neprisistatė kas toks, bet konsultaciją tai kaip daktariukas suteikė. Padėjau ragelį ir galvoju. Na pas daktarę eilės atsiras, jei jis liks dirbti 🤣🤣🤣🤣🤣 tik nesugalvojau pavadinimo sesutis, slaugutis,🫢 

Įdomu ar rami naktis ir rytas bus... Ar vel karo imitacija prižadins. 🤦🏼‍♀️

Atsakyti

Man rodos tatoo iki 16 m reikia tėvų sutikimo.

Man gražu,ir tatoo ir auskarai ant mano dukrų. Būčiau jaunesnė norėčiau ir aš :D

Iki 18. Ėjau parašą padėt, kai Vilius žiemą darėsi.

Draugė 45mečio proga pirmą tatoo sau pasidovanojo.

18mečiai - fiziškai nuo tėvų atskiriami e-sveikatoje. Jau ne pas vaikų gyd turi eit, o pas suaugusius. Patys registruotis. Va jums ir ženklas, kad reik juos paleist... 🤭

Atsakyti

O garstyčių?

Mano rankinė labiau į tą garstyčinę :rolleyes: o tiesiog geltona, aha, ir man nelabai :D

Garstyčių visai nieko. Tokių rūbų turiu :) 

Atsakyti