Cha - geltoną rankinę pirkau ... prieš 10 metų . Kai kažkas trinktelėjo į galvą su tuo gražiu amžium ir pradėjau nešioti sukneles, sijonus, ir nebegalėjau pakęsti juodos, o norėjau spalvų. Gana greit pasigailėjau
. Bet buvo periodas, kai ir nešiojau. Galėčiau išsitraukt kada - beveik kaip nauja
.
Man teta nudažė plaukus šviesiom sruogelėm prieš pat mokyklines išleistuves. Ko tik neprisiklausiau iš močiutes savo ir tetos atžvilgiu (mamos nebebuvo) - pačių negražiausių žodžių. Nebuvo faina. Dėl to, kai dičkis 8-tą klasę baigęs, užsimanė nusidažyti žaliai priekį - pati nuvežiau į kirpyklą. Dukrai pirmiausia pirkau dažomą kaukę pasibandymui. Tikrai tie plaukai pati saugiausia erdvė eksperimentuoti ir durniuoti. Tikrai neverta santykių dėl to gadintis. Vis tiek praeina dažniausiai, o jeigu nepraeina, dažosi visoms vaivorykštės spalvom ir 60+, nu tai ką - originalus žmogus, jeigu tie plaukai dar tiek atlaiko . O kai kažko neleidi - labai knieti kažkur pamaištauti. Aišku, nekalbu, kai visur viskas leidžiama, paduota ir pan. Neturi mano vaikai tos prabangos.
Dukra vakar vėlai grįžo iš Varšuvos koncertinės kelionės. Sūnus išėjo į mokyklą, bet sutarėm, kad grįš, jeigu pasijaus blogai. Savaitgalį nekaip jautėsi, šaltis krėtė, galvą skaudėjo, nervinosi, kad reikia daug mokytis, o nelabai gali dėl savijautos. bet bent jau atrodo visai normaliai. Esu mačiusi su didžiausiais "fanarais" po tos operacijos...