Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Cha - geltoną rankinę pirkau ... prieš 10 metų :). Kai kažkas trinktelėjo į galvą su tuo gražiu amžium ir pradėjau nešioti sukneles, sijonus, ir nebegalėjau pakęsti juodos, o norėjau spalvų. Gana greit pasigailėjau :). Bet buvo periodas, kai ir nešiojau. Galėčiau išsitraukt kada - beveik kaip nauja :).

Man teta nudažė plaukus šviesiom sruogelėm prieš pat mokyklines išleistuves. Ko tik neprisiklausiau iš močiutes savo ir tetos atžvilgiu (mamos nebebuvo) - pačių negražiausių žodžių. Nebuvo faina. Dėl to, kai dičkis 8-tą klasę baigęs, užsimanė nusidažyti žaliai priekį - pati nuvežiau į kirpyklą. Dukrai pirmiausia pirkau dažomą kaukę pasibandymui. Tikrai tie plaukai pati saugiausia erdvė eksperimentuoti ir durniuoti. Tikrai neverta santykių dėl to gadintis. Vis tiek praeina dažniausiai, o jeigu nepraeina, dažosi visoms vaivorykštės spalvom ir 60+, nu tai ką - originalus žmogus, jeigu tie plaukai dar tiek atlaiko :). O kai kažko neleidi - labai knieti kažkur pamaištauti. Aišku, nekalbu, kai visur viskas leidžiama, paduota ir pan. Neturi mano vaikai tos prabangos.

Dukra vakar vėlai grįžo iš Varšuvos koncertinės kelionės. Sūnus išėjo į mokyklą, bet sutarėm, kad grįš, jeigu pasijaus blogai. Savaitgalį nekaip jautėsi, šaltis krėtė, galvą skaudėjo, nervinosi, kad reikia daug mokytis, o nelabai gali dėl savijautos. bet bent jau atrodo visai normaliai. Esu mačiusi su didžiausiais "fanarais" po tos operacijos...

Atsakyti

Restar-o sūnus jau be tų tamponų? 

O šiaip-nu kaip į nosį gavęs turbūt jaučias :rolleyes: 

Ai nepaminėjau apie tuos jaunystės kvailiojimus su plaukais, kad mama praktiškai nė pusės žodžio nesakė :D  bet įtariu, kad labai norėjo :D  nes šiaip nuolat kažką komentuodavo, o tada tylėjo kaip partizanė kantriai :D 

Man reikia šviesių siūlų!

Tuoj parodysiu ko užsimaniau :lol:​  

Atsakyti

Tai tamponus po paros išėmė ligoninėj ir paleido. Labai kraujavo, sakė, kad jei būtų žinojęs - būtų nesioperavęs. Ne tik nosis jautri, bet dar ir ausys sakė. labai erzina visokie aštresni garsai ir pan. Tai toks popiktis dar priedo.

Katuk - tavo mama kokia išmintinga  :wub: .

Atsakyti

Plę,pas mus mokomoji evakuacija įvyko :D

Va,noriu tokio. Radonų turiu,mėlynų turiu, reikia balto/ne balto. Norėčiau tokioa la pieno,ar net lengvai rusvo

Priedas  Screenshot_20250512_102318_Pinterest.jpg   443,8KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk - ir su širdele megsi? Kadangi tik tu žinai, kokie tavo kitų spalvų siūlai, tai nieko nepatarsiu, kur ieškot. kaip suprantu, tie, kur Ingridushkos palikimo ieškojai, būtų tikę?  Man tai būtų paranoja, kad nusidažys...

Atsakyti

Nea, tie anie būtų prie oranžinių tos pat rūšies.

O šitiem patart ir nelabai išeis, nes reik tam tikro storio, kurį nustatyt galiu tik gyvai. Pasibandžiau su turimais ir netinka.

Atsakyti

aš manau, kad esu gana konservatyvi, bet savo bernams nuo paauglystės esu pasakiusi, kad, jei norit 'durniuot', tai pradėkite nuo plaukų arba auskarų.. 

Tikrai, plaukai-ne ranka, ataugs.. kaip nusikirps(nekirps)/dažys, taip pavaikščios..šiuo metu- abu ilgaplaukiai, su "bizikėm" .. :D nusidažę nebuvo..o būtų- visiškai ramiai būčiau sureagavus.. man net gražu tas jaunatviškas kvailiojimas. :rolleyes:                                                                     

kiek kitaip su tatuiruotėm.. kai dabar toks pikas joms..nes ne taip paprasta panaikinti, o kai kurios gali ir nepatogumų sukelt( ant alkūnės linkio, juosmens srityje)...bet irgi- jų pasirinkimas..

bet dėl mocų- tai kategoriškai NE. Nes pati transporto priemonė nesaugi, o kai dar ją valdo žmogus, kuriam vėjai galvoje...pas mus prieš porą mėn žuvo 18-metis, nulėkė su auto tuščiam lygiam sausam kelyje, bvertėsi, įkrito į  siaurą grioviuką ir nuskendo.....greitis... 

Jiems dar labai vėjai galvoje, juk ir gyd. Kėvalas kalbėjo, kad dabar paauglystė -iki 25 metų.. Ir tikrai tas jaučiasi..                                                                   Jie gyvena lyg kompiuterinių žaidimų pasaulyje su n gyvybių...

O kodėl geltona rankinė negerai?? nebereik juk jų derint su avalyne ar prie rūbų.. Man gražu.. :wub:  

nusipirkau ryžą..ir labai patinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 12 gegužės 2025 - 12:22

pridubliavo.. :4u:

koks vėsus pavasaris..bet užtat viskas žydi iš lėto, obelys tebežydi, ir pienės  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 12 gegužės 2025 - 12:08

Tai viskas gerai su geltona rankine :). Bet nebūtinai ji patinka po to, kai jau į namus pareina :). Ypač, kai paprastai nesi kokia ryškumus mėgstanti ekscentriška asmenybė. Nors man geltona - nuo vaikystės gražiausia spalva :).

Skaičiau, kad tatoo dažuose yra negerų dalykų, kurie į kraują patenka. Bet šiaip - vaikams galėjau kažką uždrausti iki 18, tikėdamasi, kad kai ateis protas - patys nebenorės. ne viskas man patinka, bet tai ne man ir gyvent. Dukra turi jau 5 skyles ausyse. bailė didžiausia, galvojau, tai ją sulaikys nuo badymosi - kur tau :). Nu ir gražu kol kas, nors būtino reikalo, mano akim, tai visai nebuvo. tas pats su plaukais, su tatoo.

Atsakyti

18... toks simbolinis  skaičius,kai pagalvoji..šiaip tai ir iki 18 nelabai uždrausi..va, ėmė 15-metė ir nusidažė.. :)                                                

o, jei apie finansinį savarankiškumą, tai jie gi vidurinę 19-os baigia..o kai kurie  jau sugeba ir anksčiau užsidirbti.. tai ką tas 18 reiškia? nebent baudžiamojoje atsakomybėje ir vairuotojo teisėms ar energiniam gėrimui :)  

aš tai tik vildavausi, kad, jei kažką leidi, tai gal tada geriau supranta, kai sakai kategorišką NE.. nes, jei jau viskas NE, tai jau tada pasidaro beveik  vienodai, ar žali plaukai, ar "gazas-dugnas"...

o dėl geltonos rankinės, tai nemanau,kad ji- ekscentriškoms spalvų mėgėjoms..juk vasarą ,kitaip nei žiemą, vilkim spalvotom suknelėm, ryškesnėmis palaidinėmis ..žiemą neapsivilčiau raudonos palaidinės ar geltonos suknelės, vasarą-mielai..

Atsakyti

Viskam pritariu, simbolinis tas skaičius, bet kažkaip a la bent kiek brandumo suteikia amžius, galima tuo pamanipuliuoti, jeigu klausia. kai neklausę padaro, tai ką jau bepadarysi :).

O dėl spalvų žiemą - nesuprantu, kodėl žiemą jos netinka :). Nesu aš didelė ryškumų nešiotoja (dėl kompleksų, nenoriu į save dėmesį patraukti, nes ūgio tam užtenka), bet spalvų skirstymai pagal sezonus nesuprantami. Jeigu noriu ir man patinka, tai galiu bet kada nešiot. Kitas klausimas - ar noriu :D.

Atsakyti

Man rodos tatoo iki 16 m reikia tėvų sutikimo.

Jeigu ką, mano dukros turi 5/8 tatoo  :rolleyes: Šiai dienai joms 26.

Auskarų... ausyse nesuskaičiuojamai :D gal po 3-4 kiekvienoj ausy.  Kitose vietose nemačiau.

Man gražu,ir tatoo ir auskarai ant mano dukrų. Būčiau jaunesnė norėčiau ir aš :D 

Bet turbūt ta branda dar ir nuo konkretaus asmens priklauso. Vienas 16 jau gana normaliai planuoja, o kitam ir tų 25 maža.

Atsakyti